Peace* -> RE: Dijetalni meni (23.5.2014 8:27:52)
|
D. pita od spanaća i heljde U. trešnje U. diet kikiriki R. povrćne ćufte i salata V. kajgana i salata Inače, ja sam sa ovom ishranom počela nekih 7 dana pre prvomajskih praznika, ali ne baš rigorozno, onda smo za prvi maj brljali [sm=smiley36.gif], pa dok sam se vratila u kolosek posle puta, ozbilnije sam počela 8.5. tada, 8.5.: obim struka: 77 obim kukova: 97 obim jedne butine: 57 15.05.: obim struka: 76 obim kukova: 95 obim jedne butine: 56 juče, 22.05.: obim struka: 74 obim kukova: 94,5 obim jedne butine: 54,5 Vagu nemam, poslednji put sam se merila kod mame nešto pre tog 8.5., i tad sam imala 59,5kg. [sm=smiley1.gif] I muža sam stavila na ovu ishranu. Njemu malo drugačije pravim neke stvari, npr, njemu se povraća od karfiola, pa kad sebi to spremam, njemu spremam nešto drugo (recimo danas njemu pravim ćufte od junetine i tikvica). Juče mi je pokazao farke koje su mu bile knap, sada opušteno ulazi dva prsta na struku. A danas je obukao košulju koju prošle god nije mogao jer mu se usecala na rukama (kratki rukav). [sm=bravo.gif]
|
|
|
|