RE: Dijetalni meni (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Peace* -> RE: Dijetalni meni (1.12.2014 11:13:22)

subota
D. dva tonusa sa paštetom
U. mandarina
R. torteline [sm=hudicek1.gif]
U. ne sećam se nešto... [sm=zmeden.gif]
V. Pizza [sm=hudicek1.gif]

Nedelja
D. pizza [sm=hudicek1.gif]
U. ništa
R. sarma
U. ništa
V. pečenica, sir, paradajz, paprika

Danas
D. dva tonusa sa paštetom od tune, kečap, jogurt
U. jabuka
R. šnicle u par sosu i paprika
U. bademi
V. jaja i salata

Peace* -> RE: Dijetalni meni (2.12.2014 8:59:33)

D ovsena lepinja
U jabuka
R ćufte sa tikvicama i paradajz
U ?
V biće neka varijanta mesa, sira i salate

minnica -> RE: Dijetalni meni (18.1.2015 9:59:27)

da malo oživimo ovu temu. [sm=smiley1.gif]
Juče: D:integralna kifla, šolja jogurta
R: krmenadla i prokelj
U: malo kikirikija
V: malo mesa i 2 kisela krastavčića

Danas: D: integralna kifla, tostirana i namazana Argeta paštetom, Balans kiselo mleko
R: barena piletina iz supe, keleraba
V: dinstana pileća džigerica sa prazilukom, kiseli krastavci

dunja RR -> RE: Dijetalni meni (25.1.2015 14:27:40)

D: dva tonusa, tri šnite šunke, 1 kuvano jaje, malo parčence sira (mlađeg), pola glavice crnog luka, jacobs 2 u 1
U: mandarina
R: dve manje sarme (poslala svekrva pa da se pojede) + 2 tonusa
V: biće 2 tonusa sa malo maslaca, 2 šnite šunke i malo kiselog mleka i 1 tonus sa domaćim džemom od kajsija

minnica -> RE: Dijetalni meni (25.1.2015 15:33:55)

D: dva sendviča sa tostiranim integralnim hlebom (stišnjena šunka i sir)
R: barena junetina iz supe i kiseli kupus
U: mandarina i pomorandža
V: biće pileća žigerica dinstana sa lukom i kiseli krastavci

Klarita -> RE: Dijetalni meni (25.1.2015 17:21:38)

Meni u utorak stizu neki sejkovi za zamenu obroka i skidanje kilaze, pa cu vam se pridruziti ovde na temi[sm=smiley1.gif]

NadaR -> RE: Dijetalni meni (25.1.2015 17:24:49)

Meni treba nesto nrzo pa sam na dijeti bez uh jedno deset dana. Kasnije cu.lagano pa cu se pridruziti ovde .

NadaR -> RE: Dijetalni meni (25.1.2015 17:25:14)

Meni treba nesto brzo pa sam na dijeti bez uh jedno deset dana. Kasnije cu.lagano pa cu se pridruziti ovde .

madre -> RE: Dijetalni meni (25.1.2015 19:42:34)

ja sam od sutra na ovoj temi... dosta je vala bilo[sm=smiley36.gif] ugojila sam se 7kg, bas mi smetaju i odlucila sam da probam da ih se resim!

isidora88 -> RE: Dijetalni meni (25.1.2015 21:10:02)

klarita jesi skinula nesto sa herbafastom?

bubulence -> RE: Dijetalni meni (25.1.2015 21:17:45)

IZVORNA PORUKA: Klarita

Meni u utorak stizu neki sejkovi za zamenu obroka i skidanje kilaze, pa cu vam se pridruziti ovde na temi[sm=smiley1.gif]

ako je to ono sto samo pijes neke sokice, corbice, sejkove... ne preporucijem.
Isi jesi ti pocela da radis [sm=smiley36.gif]?

madre -> RE: Dijetalni meni (25.1.2015 21:26:38)

IZVORNA PORUKA: isidora88

klarita jesi skinula nesto sa herbafastom?

ovo njeno bi trebalo da je herbalife... postao je ponovo dosta popularan u zadnje vreme. secam se, moja majka je radila pre vise od 10god sa tim, ali se slabo secam i kako se pokazao. vidim da ga ljudi dosta koriste i reklamiraju na svojim fb profilima.
nego, slabo sam karakter sto se hrane tice u poslednjih godinu, dve... ranije, kako nabacim neku kilicu tako se zainatim i lako skinem i vise nego sto sam dobila. sada mi to nekako bas tesko ide.

isidora88 -> RE: Dijetalni meni (25.1.2015 21:32:59)

bubi jos nisam, cekam da me pozovu, predala molbu i sad cekam[sm=smiley13.gif]
tamo mi je drugarica, ona je pocela prosli mesec da radi, zaposlili je[sm=bravo.gif], ako nesto treba mogu preko nje, dok ja ne pocnem da radim[sm=smiley1.gif]

bubulence -> RE: Dijetalni meni (25.1.2015 21:36:53)

Samo da znam da li da te cimam kada krene :D

dunja RR -> RE: Dijetalni meni (25.1.2015 21:37:35)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

D: dva tonusa, tri šnite šunke, 1 kuvano jaje, malo parčence sira (mlađeg), pola glavice crnog luka, jacobs 2 u 1
U: mandarina
R: dve manje sarme (poslala svekrva pa da se pojede) + 2 tonusa
V: biće 2 tonusa sa malo maslaca, 2 šnite šunke i malo kiselog mleka i 1 tonus sa domaćim džemom od kajsija

Ja na kraju preskočih večeru, jer je ručak bio kasno, a posle sam i jednu bananu pojela, i sada pijem opet jacobs. Dosta za danas :)

Klarita -> RE: Dijetalni meni (26.1.2015 0:45:05)

Ja sa herbafastom nisam skinula ni kilo[sm=hudicek1.gif] ali se tesim da je mozda sprecio da dodam jos neko, jer stvarno jedem dosta, ne grickam (vrlo retko) ali slatkise tamanim i jedem kasno nocu i daaaaaaaa, Maadre, i ja sam dodala 7kg i uzasno se osecam[sm=hudicek1.gif]
meni preporucila taj herbalife koleginica moja skinula podosta kg [sm=zmeden.gif] ja silne pare bacih na sve i svasta, pa ajd' sad, bas cu da vidim...Ranije sam bila drasticno smrsala uz pomoc Slim line soft gel kapsula i pridrzavanja saveta Mine (koje usput da kazem, nema ovde, je l' zna neko sta je s njom?) i mrsavila sam i od bolnicke dijete...sad sam se resila da probam nesto drugo, jer ocigledno da nesto ne stima..ne plasim se tableta, sejkova, cajeva, plasim se gladi[sm=jezicek.gif]

bubulence -> RE: Dijetalni meni (26.1.2015 0:59:09)

i ja sam odlicno skidala kg dok sam se pridrzavala mininih saveta.
ja ne verujem u tabletice, cajeve i td. samo u pravilnu ishranu i aktivnost.
e sad, kod mene ta pravilna ishrana tesko dolazi na red bas zbog slatkisa i cipseva... ali moracu malo da povedem racuna posle porodjaja...

Klarita -> RE: Dijetalni meni (2.2.2015 12:23:16)

od srede sam na hebalife...crkoh gladna dva dana, ali tresla sam se...pa jbt ja i da ne pijem ove sejkove a, ovako jedem ja bih smrsala, no kad sam vec bacila pare, popicu ih[sm=hudicek1.gif]

pocecu ovde da pisem svaki dan, kako bih videla sta i kako (inace piskim na pola sata, sat, sto nije bilo ni u trudnoci)

D: sejk, pa kafa bez secera (ionako pijem bez secera)
U: kruska viljamovka i jabuka (pojela sam i malo palente sto ostalo N od dorucka, mozda tri kasike)
R: bice pasulj i parce domaceg hleba od mesanog brasna i kiselina od salate
U: ne znam jos (verovatno ovsete , neke plocice od ovsenog brasna koje imaju lan u sebi)
V: sejk[sm=hudicek1.gif]

Modessty -> RE: Dijetalni meni (2.2.2015 12:48:37)

Klari a da malo pokreneš organizam na drugačiji način? Mislim ok ti šejkovi kad ih već imaš ,ali mislimd ati ishrana nije dobra.
Probaj da primeniš prvi savet koji obično daju nutricioniste i dijetolozi - 5 obroka dbnevno! Doručak, užina, ručak, užina, večera. Užina je voće ili povrće.
Ajd pisaću ti u pp

daca77 -> RE: Dijetalni meni (2.2.2015 12:52:48)

Klari, ne pati dusu tim buckurisima, nego dodji da ti ja odredim porciju hrane i videces rezultate jako brzo...vidi kako mi je beba bila slank u 1.mesecu.

Klarita -> RE: Dijetalni meni (2.2.2015 12:57:59)

Ma, samo dok popijem ovo sto sam porucila, jer mi ti sejkovi menjaju dorucak i veceru...a, znam sve. Ne moras da se mucis, draga [sm=smiley31.gif] hvala ti u svakom slucaju.

Inace, fizicka aktivnost mi je na 0, jer realno mogu na fitnes/aerobik sta god, ali trenutno nema zbog grejanja i u hali i u teretani, pa cekam bolje vreme. Dosetila sam se da igram kuci po pola sata...K se navukla na decije pesmice, po ceo dan se vrte na TV pa ih pojaca i plese, a onda i ja sa njom uradim i vezbice neke. Znam da nije dovoljno, ali makar i to dok opet ne pocnu treninzi[sm=smiley13.gif] Imam i onu spravu za nordijsko hodanje (tako se valjda kaze) ali nemam mesta u dnevnoj sobi da je premestim, a ne mogu na potkrovlje da vezbam, nije to to...onda me smaraju, dozivaju, cujem ih kako vriskaju i badava...videcu opet sa mm da li mozemo da izbacimo fotelju ili nekako pa da prebacimo u dnevnu sobu, ali teeesko...

Klarita -> RE: Dijetalni meni (5.2.2015 12:59:33)

Posle nedelju dana tacno (uz jedan "gresni" dan) 3,3kg manje, valjda je dobro, nemam pojma...i dalje sam gladnaaaaaaaaa[sm=smiley19.gif] [sm=jezicek.gif]

madre -> RE: Dijetalni meni (5.2.2015 14:30:58)

Ekstra[sm=bravo.gif] Misliš li da herbalife ima udela u tome?

soni -> RE: Dijetalni meni (5.2.2015 14:39:16)

ja stvarno u te sejkove i ta cuda ne verujem uopste...

ja cu posle porodjaja na hroni...sita uvek a zdravo se hranim

Jole84 -> RE: Dijetalni meni (7.2.2015 22:11:43)

I ja sam krenula od jutros, polako...[sm=bravo.gif]
D: 2 parčeta hleba i paštete od tune (sama sam pravila)
U: ništa..[sm=zmeden.gif]
R: krompir i pljeskavica od mlevenog junećeg mesa i malo hleba (ne mogu odjednom da ga izbacim [sm=smiley36.gif] )
U: sok od višnje
V: 4,5 lignji i sir

Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sledeća stranica >   >>