RE: Dijetalni meni (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

jole82 -> RE: Dijetalni meni (20.12.2013 10:40:23)

Bravo adulence[sm=bravo.gif]

D: Pirinčane galete i jogurt
U: Pomorandža
R: Oslić sa carskom mešavinom
Večeru nemam odavno i ne treba mi...Sad vidim koliko sam jela prthodni put kad sam ovako...al tad mi je i duži bio dan i radila sam fizički 10 12 sati...sad blejačim po kući pa nemam gde ni da se trošim...
I sok i dve kafe ..naravno[sm=smiley36.gif]

minnica -> RE: Dijetalni meni (21.12.2013 11:22:08)

Evo i mene ponovo ovde. [sm=smiley1.gif]
D. 2 parčenceta beskvasnog integralnog hleba, mladi sir
R: riblja čorba sa malo ribe, parčence hleba
U. malo oraha
V: pečena ćuretina, turšija

ivaMark -> RE: Dijetalni meni (21.12.2013 12:54:49)

Minnice, cini mi se da sam videla negde da si pisala kako pravis taj beskvasni intrgralni hleb, ali ne mogu sada da nadjem. Sve isto kao i sa kvascem, samo sto ne ide isti? Ili ima neka posebna fora?

jole82 -> RE: Dijetalni meni (21.12.2013 13:05:52)

Ogreših se za doručak: 8 žu-žu-ova sa sirom
R: Pastrmka i biće neko povrće
U: Pomorandža, Banana
V: nemam[sm=smiley36.gif]
Pašće danas sigurno i neki sok i naravno standardne moje dve kafe[sm=smiley36.gif]

adulence -> RE: Dijetalni meni (21.12.2013 13:15:47)

Jaoooooo mene neka glad spopada....uhhhhh,ali verujem da je to zato sto treba da dobijem...
Dorucak 3 tonusa kajgana i 3lista curecih prsa
Rucak(idemo u restoran)trudicu se da odolim iskusenju
Vecera ce biti nesro bas,bas light

minnica -> RE: Dijetalni meni (21.12.2013 15:05:11)

IZVORNA PORUKA: ivaMark

Minnice, cini mi se da sam videla negde da si pisala kako pravis taj beskvasni intrgralni hleb, ali ne mogu sada da nadjem. Sve isto kao i sa kvascem, samo sto ne ide isti? Ili ima neka posebna fora?

Ovaj je kupovni, a onaj sam pravila samo jednom i nisam bila baš nešto oduševljena. Ovaj mi je ok i traje bar 3 dana ta veknica od 300g. Trenutno imam 50% raženi i 50% integralni pšenični hleb.

Anoniman -> RE: Dijetalni meni (21.12.2013 18:34:29)

D: cedjena pomorandza, 1 dvopek sa kasicicom meda
U: 10 badema
R: Tunjevina sa zelenom salatom (zacinjeno sa 1 kasiciom ulja i limunom)
U: 1 banana
V: Tost od crnog hleba sa 1 kriskom light kackavanja i salata

minnica -> RE: Dijetalni meni (24.12.2013 11:45:51)

D: 2 parčeta int. hleba sa ajvarom i mladim sirom
U: 10ak lešnika
R: grašak
V: tunjevina sa prazilukom i turšija, parče hleba

adulence -> RE: Dijetalni meni (24.12.2013 15:20:54)

Dorucak:3tonusa kajgana i paradajz
Rucak:piletina i praziluk u aradajz sosu i kupus salata
Vecera:bice kajgana od belanaca i neki zelenis

Jole84 -> RE: Dijetalni meni (24.12.2013 15:43:41)

Samo napred dijetalke,svaka vam čast [sm=bravo.gif]
evo da vam dam predlog za jednu salaticu,dobro bi došla za neku večeru [sm=smiley1.gif]
Sastojci su zelena salata,kukuruz šećerac,rendana šargarepa,mladi luk,krastavac,sve se to pomeša sa prelivom od limunovog soka (ili sirća),maslinovog ulja i soli,preko salate se stavi tunjevina a može i krutoni. Jako je ukusna [sm=smiley17.gif]

jole82 -> RE: Dijetalni meni (24.12.2013 16:06:38)

Ja danima nisam pisala...al sam se pridržavala...
i dalje blejim na 71 kg...al sad to i ide sporije...taman se vraćam u ponedeljak na posao na kratko, pa ću bar 15 dana malo više da šetam i radim po poslu..da anuliram novogodišnje i božićne trpeze[sm=smiley36.gif]
Fali mi još 3 4 kg da budem taman..

D: Lanene pločice (6) i šolja jogurta
R: Kineski mix sa pirinčem
U: pomorandža
I standardno sok i dve kafe (slatke sa mlekom)

World -> RE: Dijetalni meni (24.12.2013 16:19:04)

au zeno, pa ti neces smrsati nego umrijeti od gladi [sm=smiley3.gif]

jole82 -> RE: Dijetalni meni (24.12.2013 16:45:07)

Hahaha..neću World..ali ja stvarno nisam gladna..posebno što se ne krećem puno i spavam skoro 12 sati dnevno..pa gde da mi stane silna klopa u preostalih 12 sati...ja sam sad u zimskoj polu hibernaciji[sm=jezicek.gif] Ni pre ove nazovi dijete nisam puno jela..al sam jela jednom dnevno i uveče se satirala od čokolada i slatkiša raznih..sad rasporedih na 2 obroka i ne jedem masno zaprženo i testa i uveče ne jedem nego padne ili sok ili kafa i meni to dosta...i naravno nema slatkiša...to kompenzujem voćkom ili suvim šljivama ili suvim grožđem al koliko mi stane u šaku i to je...evo ti 4 kg za 22 dana...da se izgladnjujem sršala bih više..ovako mi je super i opet se normalnije osećam...

World -> RE: Dijetalni meni (24.12.2013 20:00:39)

Ja ti se nesto prepadnem kad procitam jelovnik tipa 3 zrna rize, 2 kasike jogurta i jos 4 travke po izboru... [sm=smiley36.gif]

jole82 -> RE: Dijetalni meni (24.12.2013 20:32:20)

Ahahaha...ma da to je bolesno i opsesivno... ja pojedem za taj ručak kao juče npr. 1 file belog mesa (ono pola od jednog pileta) ta ga ja dužno još prepolovim tj istanjim i pola kese frikom neke mešavine i to ukuvam sa šoljicom pirinča,,,,tako da količinski ima tu fino samo je pile bez ulja pečeno na grilu a kad je gotovo pljusnem malo ulja od koštica grožđa preko, da ne bude baš barut suvo..a tako je i zdravije nego da se prži na ulju...a povrće i pirinač su bez ulja..i naravno jedem bez hleba..
Jedem ja i prženo npr pomfri..al tad jedem samo to i zelenu salatu npr...

mamin mish -> RE: Dijetalni meni (8.1.2014 9:05:16)

Zene da vam se pridruzim. Od danas sam na korigovanoj ushrani. imam visak od 20kg kog moram da se resim.Nedrzim nikakvu dijetu samo hocu da izbacim nezdravu hranu.
D: integralna pereca i casa jogurta
U: jabuka i mandarina
R: parce pecene svinjske plecke sa sargarepom, kukzruzom secercem i neka salata
U jabuka
Vecere nemam.

adulence -> RE: Dijetalni meni (8.1.2014 10:14:25)

Ova tema se bas ispraznila zbog ovih silnih praznika...ali sigurna sam da cemo se sve vratiti na zdrav nacin ishrane...

minnica -> RE: Dijetalni meni (9.1.2014 13:53:36)

D: 3 parčeta tonusa (istostiranog) namazana Ella sirom
U: 3-4 oraha
R: dinstani slatki kupus, krto svinjsko meso pečeno u rerni
V: bareno jaje, mešana salata

midzeri -> RE: Dijetalni meni (10.1.2014 9:24:35)

Drage moje ,i ja sam rešila da od 14.01. krenem sa vama na sonomu.do tada se bavim proučavanjem vaših jelovnika ,psihičkom pripremom i smanjenim obrocima.[sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Dijetalni meni (10.1.2014 9:38:04)

moja nutricionistkinja je bila iznenadjena sto sam za praznike uspela da smrsam, po njenog vagi 3,5 kg za 3,5 nedelje. uzela sam novi program, dorucak, vecera i uzina su manje vise isti, a za rucak su razne stvari. Danas:
D: zitarice sa mlekom
U: djevrek
R: cuspajz od tikvica, komad feta sira, kriska crnog hleba
U: vockica
V: salata sa jednom kasicicom maslinovog ulja i tunjevina (iscedjeno ulje iz tunjevine)

adulence -> RE: Dijetalni meni (10.1.2014 10:17:55)

E ovako ja juce jedva sam se uaudila i stala na vagu posle svih o ih praznika i 60kg okruglo,nisam se ugojila ni grama,a jela sam i pecenja i mesa na sto nacna,pite razne bas svasta salatice,ali ono sto vam mogu reci jeste da se hranim po hrono ishrani,mnogo mi vise odgovara od sonome jer moze svasta ali bas svasta da se jede samo jw bitan dobar tajming...

midzeri -> RE: Dijetalni meni (13.1.2014 12:00:12)

Pomozite mi molim vas.Od sutra krećem sa sonomom.Šta se dešava sa kiselim mlekom i boranijom i graškom.

midzeri -> RE: Dijetalni meni (13.1.2014 12:05:28)

I još jedno pitanjce [sm=smiley1.gif]
Da li u prvih deset dana ,a i kasnije smem da pijem nes kafu sa mlekom i limunadu zasleđenu tableticama stevie?

adulence -> RE: Dijetalni meni (13.1.2014 12:15:13)

E ovako sto se tice prvog pitanja citajuci po fotumima grasak,boranija i kiselo mleko ne,ja se mleka iz kafe nisam odricala,a posto sam ja na hrono ishrani i mislim da je definitivno hrono najzdraviji vid ishrane tamo je dozvoljena stevia...

midzeri -> RE: Dijetalni meni (13.1.2014 12:58:24)

Stevia je sigurno najzdraviji zaslađivač,i pretpostavljam da neće škoditi puno.Ali mi nije jasno odreći se boranije i graška,zašto?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>