RE: Dijetalni meni (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

minnica -> RE: Dijetalni meni (6.12.2013 11:13:04)

D: 2 parčeta integralnog beskvasnog hleba sa sojinom paštetom (koju jedem danima da bih potrošila ono malo pakovanje [sm=smiley29.gif]) i pola čaše Balans jogurta
U: jabuka
R: boranija sa pilećim belim mesom
V: dinstana pileća džigerica sa lukom, kupus salata

adulence -> RE: Dijetalni meni (6.12.2013 11:14:38)

Minnice mmmm pileca dzigerica...a kazi mi ta pastateta jer je kupujea ili sama pravis i ako je kupujes gde ?

minnica -> RE: Dijetalni meni (6.12.2013 11:44:01)

Kupovna je pašteta, ova. Ja dobila da probam i nije lošeg ukusa. Jela sam neutral, a imam i sa ukusom paprike. Viđala sam ih u Tempu, a verovatno ima u svim velikim marketima.

adulence -> RE: Dijetalni meni (6.12.2013 11:47:47)

A da vIdjala sam to,smislila sam za veceru cu namaz od plavog patlidzana,mljaaccc...

adulence -> RE: Dijetalni meni (6.12.2013 15:07:34)

Sta je ovo zene danas nista ne jedete?

jole82 -> RE: Dijetalni meni (6.12.2013 16:17:30)

Varaju danas...pao sneg, pa krkaju sigurno[sm=smiley36.gif]

adulence -> RE: Dijetalni meni (6.12.2013 16:25:12)

Hahahha ato posto ili se krckaju sarme ili vec mirise podvarak...

jole82 -> RE: Dijetalni meni (6.12.2013 17:11:44)

Da da a sutra će da se pravdaju..te puko mi net...te nije bilo struje...te crko mi komp, a wifi mi nešto u kvaru....ahahaha

nina26 -> RE: Dijetalni meni (6.12.2013 19:39:35)

IZVORNA PORUKA: jole82 RR

Da da a sutra će da se pravdaju..te puko mi net...te nije bilo struje...te crko mi komp, a wifi mi nešto u kvaru....ahahaha

[sm=jezicek.gif]ludaco[sm=jezicek.gif]

d: crni lebac i curece grudi
d:piletina sa paprikom i salatom ( pocecu ko Adulence da pijucem[sm=smiley36.gif])
v: opet crni leba i mladi sir[sm=smiley29.gif]

i mali greh, bronhi bombona[sm=smiley9.gif]

adulence -> RE: Dijetalni meni (6.12.2013 19:43:02)

Mali greh...ahahahhaha...jao a sveki kao za baksuz poslednja dva dana salje klopu,to nikad ne radi,verovatno je cula da sam na dijeti pa namerno...

nina26 -> RE: Dijetalni meni (6.12.2013 20:43:30)

IZVORNA PORUKA: adulence

Mali greh...ahahahhaha...jao a sveki kao za baksuz poslednja dva dana salje klopu,to nikad ne radi,verovatno je cula da sam na dijeti pa namerno...

pa mali slatki bronhi greh[sm=smiley36.gif] cuti,nemoj da me otkucas tamo u sodomi[sm=jezicek.gif]

kako je nije sramota samo da ti to radi[sm=smiley36.gif] bas je [sm=hudicek1.gif]

adulence -> RE: Dijetalni meni (6.12.2013 20:47:42)

Necu ne brine.. m vestica...ahahahah,salim se ja malo...jao mene sad spopala neka glad...uhhh bas sam gladna...

minnica -> RE: Dijetalni meni (7.12.2013 11:58:14)

D: 2 parčenceta beskvasnog int. hleba (navikla sam se na njegov ukus, a i ta veknica mi traje 4 dana minimum), malo sira i jedno kuvano jaje
U: malo pečene bundeve
R: boranija sa belim mesom, parčence hleba
V: ne znam još, mislila sam sardine i kupus salatu

jole82 -> RE: Dijetalni meni (7.12.2013 17:01:15)

D: 5 lanenih pločica i šolja jogurta
U: banana
R: Mediteranski mix sa kockicom fete
U: cedevita limun
V: 2 parčeta tosta sa malo putera i sveukupno kašičicom meda i čaj

I naravno moje "obavezne" 2 kafe...

adulence -> RE: Dijetalni meni (7.12.2013 17:51:03)

D:dva tobusa namaz od patlidzana,dva lista curecih prsa
Rucak :pilav,ko sta ja jedem pilav
Vecera pojescu tanjir supe jer mi je nesto muka

minnica -> RE: Dijetalni meni (7.12.2013 19:06:13)

adulence, kako si pravila namaz od patlidžana?

adulence -> RE: Dijetalni meni (7.12.2013 19:35:53)

U blender sam stavila peceni patlidzan,beli luk kasiku senfa i zacine...dok nisam bila na dijeti stavljala sam i posni majonez...bude super

minnica -> RE: Dijetalni meni (7.12.2013 19:41:27)

Super zvuči! Baš bih mogla da probam.

jole82 -> RE: Dijetalni meni (8.12.2013 13:01:12)

D: polovina kajgane od 1 žumanca sa 1/3 parčeta hleba 1/2 šolje jogurta (T nije htela narano sve da pojede)
R: fileti oslića sa balkanskom mešavinom i krompirom (u pleh prvo riba sa začinima i malo maslin. ulja - povrće odozgo..pa folija preko i na kraju se malo otkrije da ispari vodica)
V: 2 posne palačinke sa "džemom" od suvih šljiva (4-5 šljiva u blender, pa ih bacim u šerpicu sa malo vode i to dok se ne smulja[sm=smiley36.gif])
U: 2 mandarine, 2 kafe..iz dva dela naravno

minnica -> RE: Dijetalni meni (8.12.2013 18:21:20)

D: dva parčeta int. hleba sa sojinom paštetom, šolja jogurta
U: jabuka
R: supa bez rezanaca, kuvano meso i šargarepa iz supe
U i V: 5-6 integralnih pogačica, parčence pečene bundeve

big mum -> RE: Dijetalni meni (8.12.2013 18:45:27)

Žene, moram malo da vas kritikujem.

Jako je opasno da same sebi pravite dijetalne meni-e.

Lično nikad nisam imala problema sa kilažom a sve i da jesam ne bih se usudila da držim neke dijete.

Prije svega treba se konsultovati sa nutricionistom.Da vam on napravi meni prema stanju vašeg organizma.Tj.da se uradi KKS,URIN,vitaminsko -mineralni status,da se odredi % masnoće itd..pa u teretanu da vam se odrede vježbe
Dijete mogu kratoročno da vam pomognu a šta poslije.Možete da oštetite svoj organizam.

Moja kuma je sama sebi pravila meni šta će jesti i koje će vježbe raditi.Rezultat je postigla skinula je 25 kg ali sad malo,malo pada u nesvjest,Šećer se naglo sroza a ne mogu da ustanove zašto.To je mlada djevojka od 23 god i u dogledno vrjeme planira da stvara porodicu ali se sad ne usuđuje.

Svačiji organizam je drugačiji,i ne znači da je 'moja dijeta' dobra i za nekog drugog.

Nemojte se igrati sa tim.[sm=smiley13.gif]

jole82 -> RE: Dijetalni meni (8.12.2013 19:03:47)

Ja i ne držim ničiju i nikakvu dijetu..jednostavno imam 3 glavna obroka umerene količine i 1 do 2 užine i nisam gladna..tako bi u stvari i trebalo da izgleda normalan dnevni meni..jednostavno sam izbacila hleb, slatkiše, prženo, junk food(zanala sam za "doručak" da pojedem kesu čipsa i jogurt ) ili uveče pola tegle nutele i ne jedem jednom-dva put dnevno kao do sada...ja ne planiram da držim "dijetu" 15 ili 36 dana..već ovako da se hranim u narednim mesecimaaaa...pa kad stignem gde sam htela mogu ponekad pojesti i parče pite ili torte i nekad pecivo na poslu kad ne stignem da ponesem doručak a da mi to ne pravi problem...zato te stvari sad i ne jedem jer nemaju svrhu u ishrani samo gomila praznih kalorija i neću umreti bez njih, a tek sa njima nikad neću skinuti višak...
A s obzirom da mi je "vežbanje" struka (doduše na malo višem nivou) nemam ni tu problem..al sad mi se i ne vežba iskreno mada bi šetnja 60%VO2max najviše značila al ne mogu...za koji mesec se vraćam na posao a tamo svakako i vedžbam i puno pređem u toku dana...pa taman da se učvrstim kad skinem višak..

A da se slažem sa tobom BM-slažem se[sm=smiley1.gif] , samo navedoh moje razloge i način i kako je bilo do sada
A to da ima primera raznih uhh..drugarica u srednjoj primljena u bolnicu jer je besomučno držala "kupus dijetu" a bila je i još jedna koja je danas nažalost anoreksična al to je već extrem i bolest uma...

minnica -> RE: Dijetalni meni (8.12.2013 19:52:40)

Slažem se sa joletom u potpunosti. Ja se, inače, jesam konsultovala sa nutricionistom, a i čitala o ishrani do besvesti. Nikad nisam ugrožavala svoje zdravlje, kks mi je savršena i super se osećam. Ja u te brzopotezne "dijete" ne verujem,
Big mum, nisam razumela koga kritikuješ, ali se svakako ne osećam prozvanom. Svako ko ima višak kilograma, mora da se bori protiv njega prvenstveno regulacijom ishrane koja podrazumeva izbacivanje štetnih namirnica.

adulence -> RE: Dijetalni meni (8.12.2013 20:19:48)

Slazem se sa minnicom i joletom,mi smo samo na rezimu (zdravom)ishrane...dakle nema gladovanja,ja sam danas malo gresila ,a odmah priznajrm da cu i dutra,Ivi mi je rodjendan pa mislim moram probati sve sto se spremi jel?ali umereno,a od utorka bove radne pobede...

big mum -> RE: Dijetalni meni (8.12.2013 21:44:41)

Nisam mislila ninakog posebno, nego onako generalno.

Čitala sam par stranica, površno par postova, u kontekstu ej super moraću i ja tako.

Po meni je to jako opasno.Oduvjek sam imala negativan stav prema dijetama iz časopisa i onima koje kruže od usta do usta.Tipa mesna i kupus dijeta.
I samo sam prenjela negativno iskustvo iz svoje neposredne blizine koje me je još više uvjerilo kako dijete bez kontrole mogu da budu opasne.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>