RE: Dijetalni meni (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

caca81 -> RE: Dijetalni meni (28.11.2013 9:48:44)

Doručak: Zeleni čaj i integralna kifla
Užina: 2 mandarine
Ručak: Filet lososa i boranija za salatu (barena zelena boranija, poprskana sa mešavinom maslinovog ulja, limuna i belog luka)
Užina: Kafa i frutabela
Većera: Čaša jogurta

adulence -> RE: Dijetalni meni (28.11.2013 10:03:17)

Dva tonusa,3lista curecih prsa i mala casa mleka..
Za rzucak ce biti dinstani batak i cuspajz od sargarepe...
Vecera jos uvek ne znam...

minnica -> RE: Dijetalni meni (28.11.2013 13:00:27)

I ja sam danas malo brljala, ali nisam mnogo.
D: ovsene pahuljice sa obranim mlekom
U: jabuka
R: 2-3 flekice sa sirom (nisam mogla da dočekam svoj ručak [sm=smiley30.gif]), kajgana od 1 jajeta sa paprikom i prazilukom, zelena salata
V: dva parčeta tostiranog tonusa i neka salata

adulence -> RE: Dijetalni meni (29.11.2013 9:08:32)

Dorucak kajgana sa prazilukom i casa mleka...rucak bice pilav sa integralnim pirincem,a za veceru ne znam...nego da vas pitam jer se integralni pirinac sprema po istom principu kao obicni 1:3

mama micki -> RE: Dijetalni meni (29.11.2013 9:37:42)

D: jaje na oko, malo sira, šolja jogurta
R: šnicla, bareno povrće
U: mandarina
V:2-3 integralna keksa, čaša mleka
Adulence, ako praviš pilav, spremaš ga isto kao sa običnim pirinčem, samo staviš malo više vode i treba mu malo više vremena da omekša. Bilo bi dobro da pirinač odstoji u vodi oko sat vremena pre spremanja. Pilav je odličan, ja pravila prekjuče, i mogu ti reći da mi je lepši od običnog.

minnica -> RE: Dijetalni meni (29.11.2013 10:11:50)

D: tonus sendvič, čaša jogurta
U: mandarina ili pečena jabuka (verovatno ovo drugo, pošto sumnjam da će bebac pojesti mnogo)
R: pečena marinirana skuša, zelena salata
V: vitaminska salata od kupusa, celera i šargarepe i tostirani tonus

adulence -> RE: Dijetalni meni (29.11.2013 11:05:01)

Ja inace pilav obozavam...tako da samo cu jos zelenu salatu uz to...mljac...

viktori -> RE: Dijetalni meni (29.11.2013 19:38:17)

a sa cim pravite kajganu (moja kajgana je jaja mleko i brasno...)
d integralni hleb posni sir i mleko (ne volem ga ja nesto)
r prilagodjeni sataras bez ulja i grilovana piletina preliveni sa 2 kasike maslinovog ulja integralni hleb
v ostalo od bebe proso, ja dodala jos malo zitarica i mleko
i sad cekam mm da doense neki kikiriki

serpica -> RE: Dijetalni meni (29.11.2013 19:42:15)

Evo da javim posle 8 dana bolnicke dijete imam 4,5 kg manje[sm=bravo.gif] ne vidi se bas mnogo ali se nadam da ce narednih 8 dana biti vidljivo[sm=smiley1.gif]

minnica -> RE: Dijetalni meni (29.11.2013 19:42:46)

meni je kajgana samo jaje umućeno sa začinima, s tim što nekad dodam povrće. to sa brašnom i mlekom zovem omlet.
šerpice, super!

serpica -> RE: Dijetalni meni (29.11.2013 19:46:16)

Eh minice da samo znas kako sam zeljna svega to uvek tako ide kad drzis dijetu[sm=smiley13.gif] a najteze mi pada kad spremam za mm i decu,a to su pite,pice,makarone njammm a ne smem.

adulence -> RE: Dijetalni meni (29.11.2013 19:50:48)

Joj viktori ja nikad u zivotu nisam omlet pravila sa brasnom,samo umutim jaja zacini eventualno dodam praziluk ili malo sampinjona ili papriku...
IZVORNA PORUKA: viktori

a sa cim pravite kajganu (moja kajgana je jaja mleko i brasno...)
d integralni hleb posni sir i mleko (ne volem ga ja nesto)
r prilagodjeni sataras bez ulja i grilovana piletina preliveni sa 2 kasike maslinovog ulja integralni hleb
v ostalo od bebe proso, ja dodala jos malo zitarica i mleko
i sad cekam mm da doense neki kikiriki

viktori -> RE: Dijetalni meni (29.11.2013 19:51:52)

ahhahha pa nijedna ga ne zove pravilno al to nam je stavr navike jer nnpr imas milion verzija jednog i drugog pa mi kad neko akze kajgana ili omlet ja uvek pitam kako pravis i mogu ti reci uvek cujem nesto novo i nije mi tesko da primenim[sm=smiley2.gif]

viktori -> RE: Dijetalni meni (29.11.2013 20:07:42)

adulence ja to tvoje zovem praziluk sa jajima i hvala sto si me podsetila mljaaaaac za sutra taman

minnica -> RE: Dijetalni meni (29.11.2013 20:10:43)

IZVORNA PORUKA: serpica

Eh minice da samo znas kako sam zeljna svega to uvek tako ide kad drzis dijetu[sm=smiley13.gif] a najteze mi pada kad spremam za mm i decu,a to su pite,pice,makarone njammm a ne smem.

Ništa mi ne pričaj! [sm=smiley13.gif] I ja kuvam ukućanima jedno, a sebi drugo, puna kuća slatkiša, svuda oko mene izazovi.

adulence -> RE: Dijetalni meni (29.11.2013 20:37:34)

Znam ja da se on pravi i sa brasnom,ali ja generalno jako malo koristim brasno...nikakve zaprske pa ni u jaja ...samo kada mesim nesto...

viktori -> RE: Dijetalni meni (29.11.2013 21:38:59)

to ti je pametno mene unistise testa

madre -> RE: Dijetalni meni (29.11.2013 21:47:30)

IZVORNA PORUKA: serpica

Evo da javim posle 8 dana bolnicke dijete imam 4,5 kg manje[sm=bravo.gif] ne vidi se bas mnogo ali se nadam da ce narednih 8 dana biti vidljivo[sm=smiley1.gif]

[sm=smiley22.gif] bravooo!
sada i ja padam u iskusenje... ugojila sam se 5kg, nemam sta da obucem, moram malo da se pozabavim ishranom!

viktori -> RE: Dijetalni meni (29.11.2013 23:28:32)

i da kazem i ovde sutra na predavanje se nosi pita sa pecurkama i heljdinim korama
adulence odlicna je ispala mmmm [sm=bravo.gif]
svidja mi s eovo dobijem ideje za cas na ovoj temi
ujutru cu kajganu iliti omlet al bez brasna [sm=smiley1.gif] sve vas ja slusam samo nek ove kilice odu na daaaaaleki put od mene [sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Dijetalni meni (29.11.2013 23:32:27)

hahaha ja citam ove KLICE da odu, i mislim se sto to pravis ako si bolesna jel to neki recept kad se razbolis??? hahaha i onda bolje pogledam i vidim da pise kiLice hehehehe...[sm=bravo.gif] e ako su kiLice a ne kiLe onda ni ne moraju da odu [sm=smiley36.gif]

adulence -> RE: Dijetalni meni (30.11.2013 6:57:26)

A miso to im mi tepamo jwl su nastale zbog nekih lepih stvari...hehehehehe....evo ja poranila ,pa se bacam na pravljenje pite,mljac...viktori super sto si pravla...

adulence -> RE: Dijetalni meni (30.11.2013 19:05:40)

D:jaje na okce i tost
R:piletina i kupus salata
V:pita sa pecurkama 2parcica i zelena salata...

branki* -> RE: Dijetalni meni (30.11.2013 19:25:50)

ja ako nastavim ovako,usvinjicu se totalno..ne znam sta me spopalo,samo bih jela i jela,kao gladna godina[sm=smiley13.gif]

adulence -> RE: Dijetalni meni (30.11.2013 19:27:31)

Branki ajde sa nama u pobede...

branki* -> RE: Dijetalni meni (30.11.2013 19:39:36)

adulence,svako vece legnem u krevet i kazem sebi-od sutra ne jedem,i onda opet..krajnje je vreme vise..

Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>