Jeca* -> RE: Dijetalni meni (9.3.2012 7:58:10)
|
iz teme vezbajmo... IZVORNA PORUKA: Jeca* madre, koliko sam skontala taj zuti ima samo u TC Usce, na merenje, negde u holu prodaju te čajeve. Ja nisam probala žuti, pijuckam povremeno beli što se tiče WASA dvopeka ja najviše volim FIBER ili Delikatess. Kupujem ih u Veru, DM-u, Maxi ekskluziv na Cvetnom trgu...ima ih... ja posle treninga sačekam da prodje sat i po dva (uglavnom uspem [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ) pa popijem čašu surutke (kupujem onu u tetrapaku, mislim da je mlekara šabac) i ili tunjevinu i kupus, ili samo komadic sira i ajvar...ili kuvano jaje...nekad čak i ništa ako sam kasno trenirala pa se svede na to da bi taj obrok bio posle 20h-21h... inače, otkrila sam Hleb&Kifle ajvar, mnogo je dobar, sa maslinovim uljem i bez šećera, holesterola, konzervanasa.....ima samo 119kcal na 100g i jaaaaaako je ukusan. Ja pomešam 2-3 kašičice ajvara sa sirom, nekad i renom, pa napravim namaz za doručak. inače, meni se jako dopada (a propo priče o ovsiju) i onaj keks vodeničarsko blago, ima ga u maksiju. Divan je. SAmo i on i ovsi su mnogo kalorični. Jedan veliki ovsi ima 100kcal, a jedan ovaj ima 30ak kcal. Ali oba idu odlično uz jogurt
|
|
|
|