Leki 77 -> RE: Dijetalni meni (18.1.2012 12:06:26)
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Ma ja sam spremala na pari i bude bljak, gnjecava. Spremala sam je u foliji i opet mi je ispala bljak. Ako je spremam u rerni u otvorenoj posudi, presuši se. A nemam zatvorenu (šta će mi [sm=smiley36.gif]). Na teflonu mi celu kuću zasmrdi. Dakle, odustajem od ribe [sm=smiley36.gif] Ja je umotam u foliju (stavim beli luk, peršun, kolutove limuna,so), stavim na žicu u rerni, ispod stavim pleh koji originalno ide uz rernu sa prst-dva vode. Nema šanse da se sasuši na koliko god stepeni i koliko god dugo da pečeš. Jutros sam filetirala oradu. Premazala je maslinovim uljem, stavila je na ugrejan gril tiganj sa strane kože nekih par minuta, odozgo posolila. Pa onda okrenem i kratko pečem na strani bez kože. Veoma brzo je gotovo i meni ne zasmrdi kuću. Uz to ću kuvani krompir i sos od avokada za ručak, ali to je već druga tema[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|