|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijetalni meni
19.10.2011 14:02:39   
Snelle
Uh, trebalo bi i ja da se bacim na dijetu, ali nikako da se odlučim na taj korak user posted image

< Poruku je uredio Snelle -- 19.10.2011 14:03:34 >

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 626
19.10.2011 14:02:42   
minavb
Ne mogu da otvorim link pa molim da mi pojasnite na pp o kom/čemu se radi.
Pirinač, krompir i soja se ne slažu. Najbolji izbor je da si smućkala to povrće sa pirinčem. Jedi to što si premila danas, nećeš napraviti nikakvu štetu, ali da znaš za ubuduće, lakše se mršavi kad se poštuju određena pravila kombinovanja. Takođe se lakše vare tako ukombinovani obroci, pa neka nadimanja i gasova.
Slobodno doručkuj još nešto osim voća.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

Direktna veza do poruke: 627
19.10.2011 14:05:24   
Sanjica26 RR
dr feelgood? Jel ti je poznato? Vidim da je on otvorio teretanu u mom gradu. Samo sto rade ljudi za njega. Pa, ne znam koliko je on strucan.

Ajde Snelle. Kad mogu ja da se bacim, mozes i ti.user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 628
19.10.2011 14:06:53   
mihi
Minauser posted image  -11 danas

Direktna veza do poruke: 629
19.10.2011 14:11:08   
minavb
IZVORNA PORUKA: Sanjica26

dr feelgood? Jel ti je poznato?

Ih, da li je?user posted image Nemam naročito lepo mišljenje o njemu. Ume da napravi ok trening, ali o ishrani baš i ne zna mnogo. Takođe znam da odbija da radi sa ljidma koji imaju veliki višak i znam da ih naziva zapuštenima. Sigurna sam da u Po ima jeftinijih teretana od njegove, koje su sasvim ok. Važno je d aimaš trenera koji ti vodi trening.

mihiuser posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

Direktna veza do poruke: 630
19.10.2011 15:57:59   
Anoniman
D: 5 malih mandarina
R: tri mala krompira kuvana sa malo vegete, salata od zelene salate, rotkvice i mladog luka zalivena sa 50ml nemasnog jogurta
U: dve mandarine
V: jedno celo bareno jaje+jedno belance, salata kao za ručak

Meni količine dosta variraju u zavisnosti od toga koliko mi traje dan, pošto sam radnim danima budna i potpuno aktivna od 6:20 do ponoći, često i kasnije, a vikendom ustajem oko 7, pola 8 i često legnem već oko 11, pa uglavnom uopšte nemam užinu.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 631
19.10.2011 16:46:46   
NadaR
Evo i mene :

D: kafa , jabuka i 2 mandarine

R: 2 krompira sam skuvala , dodala malo vegete i prelila sa 2 dl domaceg kecapa + salata iz tursije

U: sada pojela  opet jabuku i popila kafu

V: to cu da ukradem odavde user posted image   Kupila sam kupus za salatu

Popila sam oko 3 l vode .

E sada , ja sam pocetnik , pa pomagajte ako sam gdje brljala user posted image

< Poruku je uredio Nada RR -- 19.10.2011 16:48:38 >

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 632
19.10.2011 17:56:35   
Verus
Ja nikad necu moci tako malo da jedem!

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 633
19.10.2011 19:26:23   
minavb
Nisi brljala Nadice, samo mozes dorucak malo da promenis, tj za dorucak zitarice i mlecni proizvod, a voce za uzinu. Ne mozes do rucka samo na vocu.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 634
19.10.2011 20:46:19   
isidora88

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Ja nikad necu moci tako malo da jedem!

ni ja,ja sve virkam ovde ne bih li se nakanila da pocnem sa dijetalnom hranom ali ne mogu da jedem kao pticicauser posted image
ne jedem ja puno ali ne volim dosta hrane i onda nemam ideje sta bih jela a da je dijetalno,jos kad vidim ovako monotonu ishranu muka me uhvati,ali moram poceti da mrsavim jer mi bas smeta kilazauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 635
19.10.2011 20:49:47   
Lu
Verus i Isidora, sigurno vam je teško odjednom krenuti sa malim i odabranim količinama, zašto za početak ne izbacite kruh i slatkiše recimo, smanjite masnoće u ishrani, jedete više kuhanu a manje pečenu i prženu hranu, to ne bi trebalo biti teško?

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 636
19.10.2011 20:57:28   
NadaR
 Ja od nove godine nisam okusila hljeb . Super mi je tako .Navikla sam se i kao da ga nikad nisam jela .  Slatkise sam takodje  svela na minimum. user posted image

Sta god pricali , nema rezultata dok se ne probusi  kasika. Dzabe sve. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 637
19.10.2011 20:58:19   
isidora88
lu ja sam izbacila hleb,jedem dosta kuvanog,przeno i pohovano ne jedem vec dugo. ja svega mogu da se odreknem ali su mi slatkisi ogroman problem,stvarno mi je jako tesko da se kontrolisemuser posted image
usporen rad stitne zlezde i hormoni koje pijem me ubijaju jer mi se od njih toliko otvori apetit da imam utisak da samo ubacujem u praznouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 638
19.10.2011 21:07:14   
Lu
Slažem se Nado s tobom, samo sam im htjela reći da krenu postepeno jer kad vide ove salatice one padaju u nesvijestuser posted image
I meni je trebalo dosta dugih dana i krulenja u trbuhu ali želudac se navikne na manje količine i onda i kad bi ste htjeli ne možete više jesti.
Ne jedem ja strogo po ovom dijetalnom meniju ali se držim savjeta o kombinaciji hrane i da, jedem više nego što pišu cure svoje jelovnike ali ja sam dostigla željenu težinu i kilogrami se ne vraćajuuser posted image
Isidora ja sad stvarno ne znam šta da ti kažem pošto ti imaš problem sa štirnomuser posted image
Što se tiče slatkiša, nisam ih se ni ja potpuno odrekla, jesam u početku ali sada ih jedem svaki dan po neštouser posted image

Direktna veza do poruke: 639
19.10.2011 21:58:57   
Sanjica26 RR
Lu krecem tvojim stopamauser posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 640
19.10.2011 22:03:03   
Anoniman
Da...možda treba da napomenem da ja isto već dugo ne jedem hleb ni testo, krompir i rižu retko, tako da meni ovo ne pada teško. I da, ja sam stalno gladna, ne jako,ali uvek mogu još da jedem. Ali to je jedini način da ja izgubim kg, pošto jako teško idu dole.

Direktna veza do poruke: 641
19.10.2011 22:09:50   
maca821
Ja bih htela malo da pricam o zdravoj ishrani, jel mogu to ovde ili ima posebna tema?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 642
19.10.2011 23:35:15   
minavb
IZVORNA PORUKA: isidora88
jos kad vidim ovako monotonu ishranu muka me uhvati

Moja ishrana je sve samo ne monotona.user posted image

Direktna veza do poruke: 643
20.10.2011 1:54:55   
Verus
Sve sto si navela Lu moja ja radim: doduse, sada jedem integralni ili crni hleb jedino ujutru, ostatak dana ne.  Slatkise ne kupujem, ako mi se prijede uzmem one male cokoladice sto stoje kraj kase.  Masno ne jedem: jedem belo pilece, ribu, par puta mesecno biftek a svinjetinu bas bas ne pamtim kad sam jela...Meso pecem u teflonu, na rostilju ili rerni, sa malo maslinovog ulja.  Puno voca, povrca itd.  I tako godinama, i ja i mm se hranimo bas zdravo, tako da nije meni problem STA se jede u dijetalnom meniju, nego koliko....ja recimo nema sanse da rucam 2 krompira i da budem sitauser posted image   Videcemo kako cu kad se porodim.  Ovaj put se vracam puno brze na manje kol hrane, naravno, ako mi ne bude uticalo na kol mleka, ako bude, zae** dijetu dok dojim, ali pokusacu...
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Verus i Isidora, sigurno vam je teško odjednom krenuti sa malim i odabranim količinama, zašto za početak ne izbacite kruh i slatkiše recimo, smanjite masnoće u ishrani, jedete više kuhanu a manje pečenu i prženu hranu, to ne bi trebalo biti teško?

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 644
20.10.2011 3:33:18   
Verus
Volim i postujem sto si iskrenauser posted image Eto, nisam onda jedina! Nije da ja ne mogu takvim tempom: ali sam gladna, jbg, istinu kazem...Al ko sto rekoh ranije, videcu kako ce mi ici tamo od januarauser posted image
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Da...možda treba da napomenem da ja isto već dugo ne jedem hleb ni testo, krompir i rižu retko, tako da meni ovo ne pada teško. I da, ja sam stalno gladna, ne jako,ali uvek mogu još da jedem. Ali to je jedini način da ja izgubim kg, pošto jako teško idu dole.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 645
20.10.2011 6:19:18   
Anoniman
evo sta sam ja jela samo ne znam jel to dijeltalnouser posted image

za dorucak sam pojela cornfleks pola case i pola case mleka i dva kuvana jajeta

za uzinu sam pojela 5 krekera

za rucak krompir i piletine zapecena u rerni jer tako smanjim udio masnoce i supica naravno bez nje ne ide rucak uz zelenu salatu

za uzinu mango

vecera to nisam jos smislila verovatno ce biti philadelfija sa paradajzom

ehh ja moram podhitno da smrsam ja kad sam se udala a to je bilo prije godinu i pol imala sam 48 kg a sad imam 58.200 i to mi je puuuuuno jedva disam zaista nisam se ni pazila sta jedem ni kako jedaem ali sad polako uvodim red...

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 646
20.10.2011 7:26:45   
minavb
Verus, kad  ne možeš da se zasitiš od dva krompira, uz njih pojedeš punu činiju kupus salate i tiba puna.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 647
20.10.2011 7:47:56   
Lu
IZVORNA PORUKA: maca821

Ja bih htela malo da pricam o zdravoj ishrani, jel mogu to ovde ili ima posebna tema?

Otvoriću temu
ZDRAVA HRANA, imamo dobar članak na RR sa kojim ćemo započetiuser posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 648
20.10.2011 9:16:48   
*Alexx*
Ja danas za ručak imam tunjevinu sa salatom i malo sira. Sinoć sam večerala krastavce sa kiselim mlekom. 

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 649
20.10.2011 11:46:45   
Anoniman
Verus, ja salate i bareni brokoli jedem u ogromnim količinama. Znači, najedem se da budem potpuno sita, i iako i tako jedva izdržim do sledećeg obroka, makar neko vreme imam osećaj sitosti.
Ne verujem da ikome dijeta lako pada, i da je ikome lakoda se odriče mnogobrojnih namirnica koje inače voli, ali meni ovo nije način života, ovo je dok ne smršam, posle je mnogo manje rigorozno.

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here