|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijetalni meni
21.10.2011 12:00:07   
Anoniman
Ne znam mina zaista, probala sam sada i da izguglam ali ne ide. Nisam ja to pratila, nikada nisam gledala tv preko dana.
Znači može krompir za ratatuj, e super, praviću i to ovih dana.
Ja se inače neočekivano dobro držim ovaj put, uopšte ne padam u iskušenja a puna mi je kuća slatkiša i sokova. Samo da pottrajeuser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 676
21.10.2011 12:11:06   
minavb
Ja imam punu fijoku čokosmokija, napolitanki, plazmica, maretija, grisinica.... bukvalno po 10 kesica svega, a žudim za ovsijem.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 677
21.10.2011 12:14:44   
Anoniman
user posted image A ja za mandarinama jer me mrzi da po kiši idem u radnju, ih kakve smo naopakeuser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 678
21.10.2011 12:15:56   
Olga75
ajd ja da stavim svoj danasnji meni :
nista do vecere najverovatnije user posted image
kad vec necete moj recept za ratatuj user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 679
21.10.2011 12:16:04   
minavb
Taj golub na grani je uvek primamljiviji.user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 680
21.10.2011 12:17:13   
minavb
IZVORNA PORUKA: Olga RR

ajd ja da stavim svoj danasnji meni :
nista do vecere najverovatnije user posted image
kad vec necete moj recept za ratatuj user posted image

Metni ga, i molim te reci mi da znaš kako se zove Vokijev kuvar!user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 681
21.10.2011 12:19:03   
Anoniman
Daaaaj bre, ne videh da nudišuser posted image
Mina imam ja ovsija viška, nevolim ga baš nešto pa mi stoji bezze, šaljem ti golubom pismonošomuser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 682
21.10.2011 12:21:06   
minavb
IZVORNA PORUKA: Nedja RR
šaljem ti golubom pismonošomuser posted image

Jel ovim što je na grani?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 683
21.10.2011 12:27:20   
Anoniman
Taj, tajuser posted image
Moram da napišem moju zabrinutost u vezi sa količinom kafe koju ispijam. Kad sam na dijeti pijem po 4-5 kafa na dan. Ujutru ogrmnu šolju nes+cofeta, pa kad dođem iz vrtića tursku, pa još dve turske do predveče i onda uveče još jednu nes sa kofetom. Bez šećera je, ali srce će mi statiuser posted image A ako ne pijem toliko kafe užasno sam gladna i pospana

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 684
21.10.2011 12:29:11   
Olga75
stavljam recept za ratatuj cim se vrati a za kuvara Voki Kostica cu da se raspitam 

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 685
21.10.2011 13:36:43   
Leki 77
Evo mediteranski ratatuj:
Na trake iseći šargarepu i poredjati u vatrostalnoj posudi. Na to poredjati na kolutove isečen luk, pa red kolutova patlidzana, pa paradajza, pa tikvica, pa šnita paprike i tako fok ne utrošite materijal, samo što se svaki sledeći krug počinje lukom, tj. šargarepa se stavlja samo na dno. Ja to ne solim, jer inače jedem neslano, pošto ne volim slanouser posted image . To zalijem maslinovim uljem, stavim u zagrejanu rernu i pečem. Prilikom pečenja par puta promešam.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 686
21.10.2011 13:43:30   
Tea2
U Disu i Idei nema vise Ovsija koji proizvodi Vanja lux.Poceli su sa ovom K markom u Idei i to samo pakovanje od dva komada.user posted image

(odgovor članu Leki 77)
Direktna veza do poruke: 687
21.10.2011 13:45:48   
minavb
IZVORNA PORUKA: Tea2

U Disu i Idei nema vise Ovsija koji proizvodi Vanja lux.Poceli su sa ovom K markom u Idei i to samo pakovanje od dva komada.user posted image

Aaaaaaauser posted image

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 688
21.10.2011 14:10:56   
Jeca*
KUVAR...ANDRAŠ?

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 689
21.10.2011 14:17:23   
Olga75
ratatuj : proprziti crni luk , dodati papriku isecenu na kocke , dinstati ,dodati tikvice i patlidzan isecene na kocke , malo ih dinstati pa dodati paradajz pire , ostaviti da se krcka i zaciniti po ukusu ( so , bosiljak , vegeta , soja sos , ko sta voli )
kad se ukrcka presuti u vatrostalnu posudu i preliti umucenim jajetom , kad se zapece po njemu posuti rendani tvrdi sir user posted image
e sad to zapeci i ne mora , meni se vise svidja kao prilog samo skuvan
a za Vokijevog kuvara nisam se jos raspitala user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 690
21.10.2011 14:19:16   
minavb
IZVORNA PORUKA: Jeca*

KUVAR...ANDRAŠ?

Andraš, tako je. Jeco, kraljica si!user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 691
21.10.2011 16:53:29   
Sanjica26 RR
Doruckovala nisam, jer nisam stigla. Za rucak sam pravila pasulj bez mesa sa vrlo malo zaprske. Nezgodno mi je jedino kad postim sredom i petkom ne znam sta da jedem za dorucak i veceru.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 692
21.10.2011 16:56:01   
Lu
Sanjice ja kad postim za doručak jedem tunjevinu sa sitno sjeckanom glavicom luka, ako ne voliš luk onda neku drugu salatu koja ti ide uz to.
Bez kruha naravnouser posted image
I sad ću ja biti malo mina, izbaci zapršku iz graha, ne treba ti touser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 693
21.10.2011 16:59:59   
Sanjica26 RR
Lu, ja kad pravim zaprsku kao da je ne pravim. user posted image Mama me uvek kritikuje da mi je losa zaprska, jer nije masna kao kod nje.

Podset___ila si me za tunjevinuuser posted image Hvala! Ubacim u tunjevinu malo paradajz soka i eto ga. user posted image

I nisam ljubitelj hleba. jedem vrlo malo hleba. Ranije sam jela meso bez hleba. Mozda sam i zato normalno izgledala.user posted image
A, sada mi se place kakav mi je stomak.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 21.10.2011 17:03:07 >

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 694
21.10.2011 17:03:20   
Lu
Nemoj razmišljati kakva ne želiš da budeš, nego kakva želiš da budešuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

Direktna veza do poruke: 695
21.10.2011 17:04:30   
Sanjica26 RR
Zato sam se i bacila na dijetu. Samo se setim toga i odmah imam elana za bolje. user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 696
21.10.2011 17:43:13   
minavb
Kad sam jednom pre sto godina postila, jela sam ya dorucak ovsene pahuljice natopljene djusom ili sokokom od breskve, sardinu, tunu, garlic crni tost (premazes tost6 maslinovim uljem i belim lukom, i istorstiras), a imas i bademovo , pirincano mleko pa njime natapaj pahuljice.user posted image

Direktna veza do poruke: 697
21.10.2011 18:28:43   
Olga75
ja kad postim samo se jednom do sitosti najdem i to je obicno hled i presno povrce

Direktna veza do poruke: 698
21.10.2011 18:33:19   
Sanjica26 RR
Obicno kad postim preskacem dorucak sto nije ni malo dobro. Mina ovo su ti dobre ideje za pahuljice. user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 699
21.10.2011 22:40:00   
NadaR
D: kafa, jabuka, solja jogurta
U: banana

R: pileca snicla na teflonu i cinija kupus salate

U: kafa, 3 mandarine

V: jedan tanjir kuvanog kupusa i parce piletine iz istog

Dan mi je pretrpan ,uopste i ne stignem razmisljati o hrani .
Vikend ce mi biti problematican ako ga provedem u kuci user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here