|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijetalni meni
20.10.2011 13:34:14   
Lu
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Verus, ja salate i bareni brokoli jedem u ogromnim količinama. Znači, najedem se da budem potpuno sita, i iako i tako jedva izdržim do sledećeg obroka, makar neko vreme imam osećaj sitosti.
Ne verujem da ikome dijeta lako pada, i da je ikome lakoda se odriče mnogobrojnih namirnica koje inače voli,

Naravno da nije, uf pa daje tako svi bi bili zgodnice bez po muke, a toga nema!

ali meni ovo nije način života, ovo je dok ne smršam, posle je mnogo manje rigorozno.

Tako sam i ja, namučila se jesam ali sada kao što rekoh priržavam se nekih pravila o kombinaciji hrane ali jedem više nego što vi trenutno postavljate jelovnike, jedem i slatko ali sve umjereno onako kako se želudac priviknuo i nisam vratila ni jedan kg (5 godina) a nisam gladna, čim ogladnim pojedem šta bilo i zavaram glad.user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 651
20.10.2011 13:42:14   
Lu
Ne vrijedi ni mršaviti pod svaku cijenu, mislim čak i na ovo zdravo mršavljenje.
Malo ću off!
Ja imam prijateljicu koja je uvijek gladna, ljuta na cijeli svijet i nikad joj niko ne može ugoditi, znači to je prešlo u bolestuser posted image
Imam drugu prijateljicu koja ima dosta viška kilograma ( po nečijim mjerilima, ne po njenim) ali ona je uvijek vesela raspoložena, nasmijana, super društvo.
Ona kaže, ja se ne bi odrekla onih divnih trenutaka provedenih sa svojim mužem kad dođemo s posla.
Uključimo automat za spravljanje raznih kavica, kapućina, makijata (dolče gusto) i umačemo razne čokoladice i slatkiše u to, dok pričamo kako smo proveli dan i mazimo se.
Poslije kad odradimo šta treba po kući zajedno pravimo večeru i uživamo u svim okusima hrane i vina.
Ljudi su gurmani, uživaju i baš ih briga šta drugi misle o tome.

E sad neko ko hoće smršati, mora imati dobre motive za to ili sretno živjeti sa svojim kilogramima koliki god da suuser posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 652
20.10.2011 13:47:42   
minavb
IZVORNA PORUKA: Lu RR
E sad neko ko hoće smršati, mora imati dobre motive za to ili sretno živjeti sa svojim kilogramima koliki god da suuser posted image

Tačno.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 653
20.10.2011 14:04:25   
Verus
Tako mozeuser posted image ...znas to cesto radim, cak i sada....jedem povrce i salatu u neogranicenim kolicinama, pa se tako "napunim" mada, sad je lako kad je zeludac stisnutuser posted image   A za ostalo, odsecem, ili odlomim komad cokolade itd. i onda odem u drugu sobu i tamo jedem: kad nesto volim moram naci nacin da ogranicim sebe, inace....uf
IZVORNA PORUKA: minavb

Verus, kad  ne možeš da se zasitiš od dva krompira, uz njih pojedeš punu činiju kupus salate i tiba puna.user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 654
20.10.2011 14:09:45   
minavb
Ma da, ima tu raznih trikova i fora. Moj omiljeni je, kad za ručak imate neko jelo koje je jako ukusno a kalorično, odmerite malu količinu a uz to sebi servirate brdo salate (samo za Vuku podsećanje, brdo povrća, naročito lisnatog, je OKuser posted image ). Prvo pojedete brdo salate, napunite želudac, pa tek onda jedete to lepo ukusno i kalorično jelo.

da ne budemo totalno off, danas pravim gluposti sa jelomuser posted image
doručak-jabuka
užina-banana
ručak-ima boranija ali mislim da ću da me neće mrzeti da spremim sebi ratutuj (tako se valjda kaže)
večera-salata od cvekle

možda obrnem ručak i večeru

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 655
20.10.2011 15:37:06   
Verus
jel taj ratutuj nesto sa testom? pokusavam da se setim....

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 656
20.10.2011 15:39:16   
Jeca*
Ja sam donela ručak na posao (kao i uvek), i to sam za danas imala fitness mesavinu (300g) sa 50g mladog sira. Ali....jutros sam jela 2 wasa sa malo tuna pastete i paradajz. Pa za uzinu jabuku i 5 badema. I odem na sastanak koji je duuuuugo trajao. Kad sam dosla pojela sam na nervnoj bazi pola kg belog grozdja i onda odustala od ručka, naravno user posted image  ostaje za sutra. Znači, zbog posla ispade voćni dan...dijetalno, nema šta user posted image

< Poruku je uredio Jeca* -- 20.10.2011 15:41:38 >

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 657
20.10.2011 15:41:13   
Anoniman
I ja sam danas toootalno zbrljala sve. Doručkovala sam jednu tanku nitu kulena koju sam ukrala mužu u prolazu, oko 11. Sad sam pojela bananu, pa spremam dinstano mleveno belo meso sa paprikom i lukom, uz to bareni brokoli. To će biti gotovo tek oko 5, pa ne znam hoću li večerati, ako budem onda ću zelenu salatu sa malo fete.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 658
20.10.2011 15:43:07   
Jeca*
ma ja cu da pojedem jos neku mandarinicu posto sam od ovolikog voca bas gladna, pa cu lepo za veceru da napravim neku salaticu. Moram i nocas da radim za posao, kod kuce, pa cu morati nesto da jedem...pada mi burma odjednom sam nesto potpuno "splasla" user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 659
20.10.2011 15:49:58   
Olga75
IZVORNA PORUKA: Verus RR

jel taj ratutuj nesto sa testom? pokusavam da se setim....

ne to je povrce , negde imam recept

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 660
20.10.2011 15:56:44   
Verus
Jeco, a sto sad npr. nisi rucala? Sta ima veze sto si jela grozdja, mislim, nije to nista ne zdravo?

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 661
20.10.2011 16:21:21   
minavb
IZVORNA PORUKA: Jeca*
onda odustala od ručka,

Sutra treba jedan ozbiljan razgovor da obavimouser posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 662
20.10.2011 16:27:21   
Verus
user posted image  kick her ass minauser posted image
IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: Jeca*
onda odustala od ručka,

Sutra treba jedan ozbiljan razgovor da obavimouser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 663
20.10.2011 16:50:52   
minavb
No ass kicking, samo da je podsetim da MORA da jede.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 664
20.10.2011 17:32:29   
Verus
Da, da user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 665
21.10.2011 11:28:02   
Lu
Danas je meni ovo i doručak i ručak i sve, da se kaznim za jučerašnje čokoladice!
Inače ovo je ručak:
Čorbica od povrća (znam da nije neki recept ali eto kad vam ponestane idejauser posted image )
-pola glavice kelja ili jedna manja
-2 mrkve
-1 poriluk
- korijen i list celera i peršina
-5-6 kom. pelati paradaiza (može i obični)
-1 paprika
Samo sam povegetila i stavila bosiljka, ko voli može i mljevena paprika ili ostali začini po ukusu.
Kad se skuhalo dodala sam malo maslinovog ulja, samo onako poprskala za ukususer posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 666
21.10.2011 11:32:31   
Anoniman
Joj što ja ne volim keljuser posted image Ali svaka čast na discipliniuser posted image

Doručak (sad tek jedem iako sam ustala pre 5 ipo sati) dva veća barenakrompira,prelila kuvanim paradajzom ljutim
Ručak: čorba od graška, šargarepe i karfiola, pravim je dosta gustu, pa mogu lepo da se najedem
Večera: nemam pojma šta ću, ili neku tunjevinu, ili viršle, videću, ali nešto proteinsko svakako.

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 667
21.10.2011 11:33:55   
minavb
doručak:dva ovsija user posted image
užina:jabuka
ručak:ratauj
večera:pojma nemam

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 668
21.10.2011 11:35:59   
Anoniman
Daj recept za ratatuj, mene ta reč podseća na pacova iz crtanog Ratatuille user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 669
21.10.2011 11:38:43   
Lu
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Joj što ja ne volim keljuser posted image

Ma Nedjo može i slatki kupus, nebitnouser posted image
Mene ratata podsjeća na jednu priču o Winni Poohuser posted image
Ajd sad dajte ceceptuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 670
21.10.2011 11:42:49   
minavb
Evo kako ga ja spremam:
na malo ulja propržim glavicu crvenog luka i dodam konzervu pelata ili oljuštim i iseckam sveži paradajz pa ubacim u lukac. Krčkam malo i začinim bosiljkom, belim lukom i posolim.
U vatrostalni su prvo sipam malo tog preliva, pa onda u krug ređam (kao onaj pacov iz crtaća) kolut tikvice, kolut patlidžana, kolut paprike zelene, crvene i kolut paradajza. Može i kompir da se ubaci a ređate ih tako da bude lapo šareno. Kad se to poređa, prelije se onim paradjz prelivom i peče u rerni.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 671
21.10.2011 11:43:20   
Anoniman
E kupus volem, štaviše obožavam, tako da kradem receptićuser posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 672
21.10.2011 11:44:58   
Anoniman
Mina čime da zamenim patlidžan, tj jer neophodan? Može umesto njega krompir, ili karfiol recimo?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 673
21.10.2011 11:46:21   
Olga75
a je l' mogu ja svoj recept za ratatuj koji bas ne vOlem , bas zbog patlidzana koji mi nije ukusav user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 674
21.10.2011 11:48:17   
minavb
Može krompir, nikako karfiol, uopšte se ne uklapa ukus. Kako bre bez patlidžana, ja bi patlidžan i u kafu metnula.
off:Neđo, kladim se da znaš kako se zove onaj kuvar što je kuvao sa pokojnim Vokijem Kostićem u onom njegovom video kuvaru, što je sve "metao". Ako Neđa ne zna, a neko zna, molim da mi javi.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here