Anoniman -> Dijetalni meni (27.7.2010 19:32:15)
|
Otvaram ovu temu, po uzoru na "Trudnički meni".Mislim da nam može biti vrlo korisna. Ja sam malo-malo pa na nekoj dijeti, i hiljadu puta ne znam šta bih sebi više spremila, a verujem da je svima tako, pa kad se setimo i kad god možemo, mi dijetalke, da pišemo ovde dnevne menije, predloge za doručak, ručak, večeru, užinu, a i one žene koje su bile na dijetama da nam pomognu, kao i naše drage dame koje su stručne u ovom polju da nas posavetuju. Dakle, neki dnevnik/podsetnik za ishranu tokom dijete. Napomenuću da ovde ne bi trebale da pišemo tipove dijeta, UN, kupus i ostalo...nego jednostavno, niskokalorične, dobro balansirane obroke i menije koji nam mogu pomoći da izgubimo koju kilicu[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Počeću, današnjim menijem: doručak: šaka kupina ručak: grilovan batak, tikvica, šargarepa, paprika, luk, sa soja sosom,karijem i đumbirom, vegetom i svežim peršunom - bez ulja/masti, samo na teflonu užina: šaka grilovanih šampinjona, paradajz, paprika i krastavac večera: bareno belo meso sa puno paradajza i paprike
|
|
|
|