Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:39:11
|
|
|
|
Iva979
|
Bebiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!! Znala sam da ce biti bolje, imala sam neki dobar predosecaj!!!!!!!!!!!!! Mnogo mi je drago!!!!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:41:15
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: Iva979 Bebiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!! Znala sam da ce biti bolje, imala sam neki dobar predosecaj!!!!!!!!!!!!! Mnogo mi je drago!!!! Jesi li dobila pp,jos jutros sam ti poslala
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:41:19
|
|
|
|
Mari86
|
Bebi sada neka ide kod urologa i sta god on rekao neka ne prekida ovo sto pije sada Po meni profertil je zakon za popravljanje pokretljivosti
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:42:32
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 Bebi sada neka ide kod urologa i sta god on rekao neka ne prekida ovo sto pije sada Po meni profertil je zakon za popravljanje pokretljivosti Hvala Mari!Sada se bacamo u akciju....imam utisak kao da sam dobila neku snagu....
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:44:10
|
|
|
|
Anoniman
|
iskoristi tu snagu i mars u krevet
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:45:37
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: banini iskoristi tu snagu i mars u krevet moram prvo pod tus od srece i uzbudjenja sam se preznojila milion puta
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:49:46
|
|
|
|
Iva979
|
Odgovorila!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 17:06:23
|
|
|
|
cipiripi
|
Bebi mila, ima Boga Pici sa tm kod urologa... Ne mogu da se setim sta je on uzimao do sada od teparije, ali mom muzu su pomogli preparati od aloje.. Sa 4 mil je digao na 26 mil... Vidi sa urologom sta je najbolje za njega..neverujem da ce mu dati sinteticke preparate poput klomifena... A ovo za VTO pojma nemam...ja sam isla privatno... Verujem da prvo moraju ovi polupokretni da se vinu u pokretne pa tek onda...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 17:11:51
|
|
|
|
Biki34
|
Ja mislim da su za VTO dovoljni i oni polupokretni,tada se radi ona ICSI metoda i tada dr. u laboratoriji spajaju tj. ubacuju spermatozoid u jajnu celiju.Negde je ova metoda skuplja od IVF a na klinici gde sam ja radila cene su iste.Srecnooo
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 17:15:43
|
|
|
|
diamond
|
BEBI, BEBI, BEBI....!!!!!! Divno mila, jako se radujem zbog tebe!!!!!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 17:28:06
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Bebi mila, ima Boga Pici sa tm kod urologa... Ne mogu da se setim sta je on uzimao do sada od teparije, ali mom muzu su pomogli preparati od aloje.. Sa 4 mil je digao na 26 mil... Vidi sa urologom sta je najbolje za njega..neverujem da ce mu dati sinteticke preparate poput klomifena... A ovo za VTO pojma nemam...ja sam isla privatno... Verujem da prvo moraju ovi polupokretni da se vinu u pokretne pa tek onda... Moracemo posetiti cika docu da vidimo sta dalje,sada imam elana da se majem po lekarima. Hvala Cipi,ljubim puno tebe i Ivonu
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 17:29:42
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: Biki34 Ja mislim da su za VTO dovoljni i oni polupokretni,tada se radi ona ICSI metoda i tada dr. u laboratoriji spajaju tj. ubacuju spermatozoid u jajnu celiju.Negde je ova metoda skuplja od IVF a na klinici gde sam ja radila cene su iste.Srecnooo Videcu sta i kako,to bi bilo lepo kada bi moglo sa slabo pokretnim,ali kako kazu lekari!Bitno je da smo se popravili i pomerili sa nule!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 17:29:46
|
|
|
|
cipiripi
|
aj sad bezi sa RR u zagrljaj... i love you....
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 18:11:37
|
|
|
|
Suncicabg
|
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 18:19:56
|
|
|
|
Misica 3
|
Bebi, predivna vest, bas sam se obradovala kad sam videla Ako Bog da eto bebice ubrzo
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 18:20:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Bebi, jako mi je drago zbog vas oboje, svaki pomak je šansa za uspeh Muž jedne naše stare ringerajke je imao 2% spermatozoida u ejakulatu, i to uglavnom nepokretnih.. Tri meseca je pio peruvian macu i onu mešavinu sa medom, i popravio na 75% zdravih i pokretnih spermatozoida!!! Prosto neverovatno!! Samo napred Ne odustajte, biće to još bolje!!
< Poruku je uredio Ana RR -- 1.7.2010 18:34:02 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 18:22:48
|
|
|
|
pepino
|
Bebi samo naprijed!!!! Cim se nesto mogne iskoristiti za Van tjelesnu,vi ih sacuvajte,pa pravite male bebice
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 18:31:52
|
|
|
|
morena
|
Bravo, bebi!!! Baš se radujem zbog vas!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 19:02:38
|
|
|
|
Pipi duga carapa
|
Bebi bas se radujem zbog vas
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 22:15:11
|
|
|
|
lidija 011
|
bebironcic, jaaaaaako mi je drago zbog vas... ...znam taj osjecaj kad se vidi poboljsanje
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 23:04:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Bebiiiiii
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.7.2010 6:44:28
|
|
|
|
bebironcic
|
Hvala vam devojke,divne ste
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.7.2010 18:06:42
|
|
|
|
pari
|
Drage devojke, vidim da ste iskusne, ja sam ovde prvi put pa sam se nadala da mozete da mi pomognete:) spermogram MM je sledeci: likvefakcija 18, izgled belicast, volumen 3.4, ph 8, broj 61.5 mil/ml, progresivno pokretnih 15%, pokretnih 10%, nepokrtnih 75%, leukocita 2-4, eritrocita 1-2, aglutacija u tragu, viskoznost normalna, 53% normalne forme, 47% abonormalne forme, glava 24%, vrat 12%, rep 11, apstinencija 4 dana. Kako vam se cini? mene brine malo... hvala unapred!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.7.2010 18:46:30
|
|
|
|
cipiripi
|
PAri, dobrodosla Jel ti bio dragi kod urologa? Rezultat nije slajan, ph mun je povisena, ima malo i leukocita a i eritrocite... Mogao bi da ode do urologa da se vidi da nema kojim slucajem upalu prostate jer ima tragova krvi odnosno eritrocita u spermi...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 3.7.2010 7:23:52
|
|
|
|
pari
|
cipiripi hvala na odgovoru! sutra ćemo dobiti rezultate spermokulture pa ćemo u ponedeljak kod lekara...vidiš nisam ni pomišljala na upalu...a ovo što ima samo 15% progresivno pokretljivih? da li to može da ima veze sa upalom? ako je to u pitanju.... ja sam noćas celu noć razmišljala šta je, kako je i ne mogu da dočekam ponedeljak... Hvala puno!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?