|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Spermogram i spermokultura
1.7.2010 16:39:11   
Iva979
Bebiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Znala sam da ce biti bolje, imala sam neki dobar predosecaj!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mnogo mi je drago!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 1876
1.7.2010 16:41:15   
bebironcic
IZVORNA PORUKA: Iva979

Bebiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Znala sam da ce biti bolje, imala sam neki dobar predosecaj!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mnogo mi je drago!!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Jesi li dobila pp,jos jutros sam ti poslalauser posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 1877
1.7.2010 16:41:19   
Mari86
Bebi sada neka ide kod urologa i sta god on rekao neka ne prekida ovo sto pije sada user posted image
Po meni profertil je zakon za popravljanje pokretljivosti user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 1878
1.7.2010 16:42:32   
bebironcic
IZVORNA PORUKA: Mari86

Bebi sada neka ide kod urologa i sta god on rekao neka ne prekida ovo sto pije sada user posted image
Po meni profertil je zakon za popravljanje pokretljivosti user posted image

Hvala Mari!Sada se bacamo u akciju....imam utisak kao da sam dobila neku snagu....user posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 1879
1.7.2010 16:44:10   
Anoniman
iskoristi tu snagu i mars u krevetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1880
1.7.2010 16:45:37   
bebironcic
IZVORNA PORUKA: banini

iskoristi tu snagu i mars u krevetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image moram prvo pod tususer posted image od srece i uzbudjenja sam se preznojila milion puta

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1881
1.7.2010 16:49:46   
Iva979
Odgovorila! user posted image  user posted image

Direktna veza do poruke: 1882
1.7.2010 17:06:23   
cipiripi
Bebi mila, ima Boga user posted image user posted image user posted image user posted image
Pici sa tm kod urologa...
Ne mogu da se setim sta je on uzimao do sada od teparije, ali mom muzu su pomogli preparati od aloje..
Sa 4 mil je digao na 26 mil...
Vidi sa urologom sta je najbolje za njega..neverujem da ce mu dati sinteticke preparate poput klomifena...
A ovo za VTO pojma nemam...ja sam isla privatno...
Verujem da prvo moraju ovi polupokretni da se vinu u pokretne pa tek onda... user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 1883
1.7.2010 17:11:51   
Biki34
Ja mislim da su za VTO dovoljni i oni polupokretni,tada se radi ona ICSI metoda i tada dr. u laboratoriji spajaju tj. ubacuju spermatozoid u jajnu celiju.Negde je ova metoda skuplja od IVF a na klinici gde sam ja radila cene su iste.Srecnooo

Direktna veza do poruke: 1884
1.7.2010 17:15:43   
diamond
BEBI, BEBI, BEBI....!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Divno mila, jako se radujem zbog tebe!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Biki34)
Direktna veza do poruke: 1885
1.7.2010 17:28:06   
bebironcic
IZVORNA PORUKA: cipiripi

Bebi mila, ima Boga user posted image user posted image user posted image user posted image
Pici sa tm kod urologa...
Ne mogu da se setim sta je on uzimao do sada od teparije, ali mom muzu su pomogli preparati od aloje..
Sa 4 mil je digao na 26 mil...
Vidi sa urologom sta je najbolje za njega..neverujem da ce mu dati sinteticke preparate poput klomifena...
A ovo za VTO pojma nemam...ja sam isla privatno...
Verujem da prvo moraju ovi polupokretni da se vinu u pokretne pa tek onda... user posted image

Moracemo posetiti cika docu da vidimo sta dalje,sada imam elana da se majem po lekarima.
Hvala Cipi,ljubim puno tebe i Ivonuuser posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1886
1.7.2010 17:29:42   
bebironcic
IZVORNA PORUKA: Biki34

Ja mislim da su za VTO dovoljni i oni polupokretni,tada se radi ona ICSI metoda i tada dr. u laboratoriji spajaju tj. ubacuju spermatozoid u jajnu celiju.Negde je ova metoda skuplja od IVF a na klinici gde sam ja radila cene su iste.Srecnooo

Videcu sta i kako,to bi bilo lepo kada bi moglo sa slabo pokretnim,ali kako kazu lekari!Bitno je da smo se popravili i pomerili sa nule!

(odgovor članu Biki34)
Direktna veza do poruke: 1887
1.7.2010 17:29:46   
cipiripi
aj sad bezi sa RR u zagrljaj... user posted image

i love you.... user posted image

Direktna veza do poruke: 1888
1.7.2010 18:11:37   
Suncicabg
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1889
1.7.2010 18:19:56   
Misica 3
Bebi, predivna vest, bas sam se obradovala kad sam videlauser posted image user posted image user posted image
Ako Bog da eto bebice ubrzouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 1890
1.7.2010 18:20:53   
Ana RR
Bebi, jako mi je drago zbog vas oboje, svaki pomak je šansa za uspeh user posted image user posted image user posted image

Muž jedne naše stare ringerajke je imao 2% spermatozoida u ejakulatu, i to uglavnom nepokretnih.. Tri meseca je pio peruvian macu i onu mešavinu sa medom, i popravio na 75% zdravih i pokretnih spermatozoida!!!  Prosto neverovatno!!

Samo napred user posted image user posted image user posted image Ne odustajte, biće to još bolje!!

< Poruku je uredio Ana RR -- 1.7.2010 18:34:02 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 1891
1.7.2010 18:22:48   
pepino
Bebi samo naprijed!!!!user posted image user posted image user posted image
Cim se nesto mogne iskoristiti za Van tjelesnu,vi ih sacuvajte,pa pravite male bebiceuser posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1892
1.7.2010 18:31:52   
morena
Bravo, bebi!!! Baš se radujem zbog vas!user posted image

Stigao nam je nas Jakov! :)

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 1893
1.7.2010 19:02:38   
Pipi duga carapa
Bebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   bas se radujem zbog vasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu morena)
Direktna veza do poruke: 1894
1.7.2010 22:15:11   
lidija 011
bebironcic, jaaaaaako mi je drago zbog vas...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...znam taj osjecaj kad se vidi poboljsanje user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu Pipi duga carapa)
Direktna veza do poruke: 1895
1.7.2010 23:04:11   
Anoniman
Bebiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidija 011)
  Direktna veza do poruke: 1896
2.7.2010 6:44:28   
bebironcic
Hvala vam devojke,divne ste user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1897
2.7.2010 18:06:42   
pari
Drage devojke,

vidim da ste iskusne, ja sam ovde prvi put pa sam se nadala da mozete da mi pomognete:) spermogram MM je sledeci: likvefakcija 18, izgled belicast, volumen 3.4, ph 8, broj 61.5 mil/ml, progresivno pokretnih 15%, pokretnih 10%, nepokrtnih 75%, leukocita 2-4, eritrocita 1-2, aglutacija u tragu, viskoznost normalna, 53% normalne forme, 47% abonormalne forme, glava 24%, vrat 12%, rep 11, apstinencija 4 dana.
Kako vam se cini? mene brine malo...

hvala unapred!

Direktna veza do poruke: 1898
2.7.2010 18:46:30   
cipiripi
PAri, dobrodosla user posted image
Jel ti bio dragi kod urologa?
Rezultat nije slajan, ph mun je povisena, ima malo i leukocita a i eritrocite...
Mogao bi da ode do urologa da se vidi da nema kojim slucajem upalu prostate jer ima tragova krvi odnosno eritrocita u spermi...

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1899
3.7.2010 7:23:52   
pari
cipiripi hvala na odgovoru!
sutra ćemo dobiti rezultate spermokulture pa ćemo u ponedeljak kod lekara...vidiš nisam ni pomišljala na upalu...a ovo što ima samo 15% progresivno pokretljivih? da li to može da ima veze sa upalom? ako je to u pitanju....
ja sam noćas celu noć razmišljala šta je, kako je i ne mogu da dočekam ponedeljak...
Hvala puno!

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here