|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Spermogram i spermokultura
30.6.2010 10:47:11   
Anoniman
Ivo, ja stvarno ne znam nista o tome. Na mm spermogramu pise nema, a za ref.vrednost pise - NEMA! user posted image

(odgovor članu Veca77)
  Direktna veza do poruke: 1826
30.6.2010 10:48:46   
Iva979
Srce si!
Mene buni sto samo pise aglutinacija - da, nema nikakvih plusica.
A taj spermogram smo radili u Jevremovoj i platili 4.000 dinara!
Danas ce da zove kliniku pa ce da pita sta i kako, mada mi nemamo urologa jer je sada sve bilo ok.
Hvala ti draga jos jednom! user posted image

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 1827
30.6.2010 10:48:57   
Mari86
Ivo draga mi nikada nismo imali taj problem...ali zato drugih koliko hoces user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1828
30.6.2010 10:49:50   
Iva979
IZVORNA PORUKA: Nejtiri

Ivo, ja stvarno ne znam nista o tome. Na mm spermogramu pise nema, a za ref.vrednost pise - NEMA! user posted image

Pa i nama je to pisalo kada smo pre par meseci radili u Biomedici user posted image
Ma nek ih zove tamo pa neka mu objasne...
Hvala Nejti! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1829
30.6.2010 10:50:34   
Veca77
BTW, ostali parametri u spermogramu su jako dobri i zadovoljavajuci!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 1830
30.6.2010 10:53:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Iva979

Srce si!
Danas ce da zove kliniku pa ce da pita sta i kako, mada mi nemamo urologa jer je sada sve bilo ok.

user posted image user posted image user posted image

Nema na cemu, duso!
Ja bi za te pare ocekivala i matematicki proracun kretanja, brzine, oblika spermica! user posted image

(odgovor članu Iva979)
  Direktna veza do poruke: 1831
30.6.2010 10:53:19   
Veca77

Srce si!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ovi u Jevremovoj imaju sigurno nekog urologa kojeg konsultuju za tako neke situacije, tako da ce morati da vam daju objasnjenje! Za te pare, molicu, neka se malo potrude! user posted image

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 1832
30.6.2010 10:56:14   
Iva979
IZVORNA PORUKA: Nejtiri

Srce si!

Nema na cemu, duso!
Ja bi za te pare ocekivala i matematicki proracun kretanja, brzine, oblika spermica! user posted image

Veco, Nejti, slazem se!
Ja kada sam otisal juce po rez., oni su mi samo dali i ja mislila da je sve ok cim nista ne govore... Kad sam dosla kuci, psovala sam na sav glas, i rekla isto sto i vi: za ove pare i natalnu kartu da mi urade a ne samo sprmogram!!!  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1833
30.6.2010 19:25:59   
bebironcic
Drage moje,jedva sam upalila komp i dodjoh na kratko samo da vam javim da spermogram koji je trebao da bude gotov do 15h jos nije!Stvarno ne znam sta rade kad mora uzorak da se pregleda vrlo brzo!Tako da cekamo sutra 15h!user posted image I puno,puno sam se iznerviralauser posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 1834
30.6.2010 19:29:17   
cipiripi
drzim fige duso da sve prodje kako treba user posted image user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 1835
30.6.2010 19:44:17   
Misica 3
IZVORNA PORUKA: bebironcic

Drage moje,jedva sam upalila komp i dodjoh na kratko samo da vam javim da spermogram koji je trebao da bude gotov do 15h jos nije!Stvarno ne znam sta rade kad mora uzorak da se pregleda vrlo brzo!Tako da cekamo sutra 15h!user posted image I puno,puno sam se iznerviralauser posted image

Nemoj se nervirati, znam kako ti je, ali nema vajde.A katastrofa kako su neodgovorni.Navijam da bude dobaruser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1836
30.6.2010 20:17:33   
Iva979
A ja svrnula samo da cujem ima li vesti!
Bice dobro! Ljubim te!user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1837
30.6.2010 20:19:05   
Suncicabg
Bebironcicu svi jako navijamo user posted image

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 1838
30.6.2010 21:59:00   
Anoniman
JAOOOOOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim na tebe drugarice mojauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suncicabg)
  Direktna veza do poruke: 1839
30.6.2010 23:50:03   
Anoniman
Drzim fige i na nogamauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1840
1.7.2010 8:06:20   
bebironcic
Hvala vam dugarice mojeuser posted image user posted image user posted image cekamo danas!user posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1841
1.7.2010 12:05:38   
NinaMandarina
Bebi, drzim pesnice da bude dobro user posted image

Direktna veza do poruke: 1842
1.7.2010 12:09:12   
Mari86
bebiiiiiiiiiiiii user posted image

(odgovor članu NinaMandarina)
Direktna veza do poruke: 1843
1.7.2010 15:56:57   
bebironcic
Drage moje drugarice,stigao mm a sa njim i rezultat!Nije vise 0!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 1844
1.7.2010 15:58:07   
Anoniman

Drage moje drugarice,stigao mm a sa njim i rezultat!Nije vise 0!user posted image user posted image user posted image

O hvalim te Boze....Koliko je ???Dovoljno za VTO???

Direktna veza do poruke: 1845
1.7.2010 15:58:48   
bebironcic
Od 0 smo se popeli vrlo malo,na 2 miliona,nije to nista extra ali bitno je da ima poboljsanja!Ali,na zalost,pokretnih nema,slabo pokretnih 50% i nepokretnih 50%.Da li sada neko od vas zna da li se sa ovim rezultatom moze raditi VTO?

Direktna veza do poruke: 1846
1.7.2010 15:59:05   
Anoniman

BEEEEEEEEEEEEEEJBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1847
1.7.2010 15:59:07   
kleopatra*

Divno mila,tako se radujem zbog vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Sve je tako jednostavno-ILI ce se desiti ILI nece..Treceg nema ;) "

Direktna veza do poruke: 1848
1.7.2010 16:03:13   
Mari86
BEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII JAOOOOOO KAKVA DIVNA VESTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
PLACEM I SMEJEM SEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kleopatra*)
Direktna veza do poruke: 1849
1.7.2010 16:05:31   
Anoniman
O HVALA BOGU NA LEPIM VESTIMAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ne znam da li je to dovoljno za vto,javice se neka cura valjda.....

A VECERAS WILD WILD WILD MUCKANJE DO ZOREuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here