|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Spermogram i spermokultura
1.7.2010 16:08:48   
bebironcic
Drage moje...ne znam sta da vam kazem.....uh,jos uvek ne mogu da poverujem da nema vise nule!Jos uvek sam zbunjena,srecna.....uh,uh.....user posted image
I,hvala vam na podrsci sto ste sve vreme uz meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1851
1.7.2010 16:09:48   
Mari86
IZVORNA PORUKA: bebironcic

Drage moje...ne znam sta da vam kazem.....uh,jos uvek ne mogu da poverujem da nema vise nule!Jos uvek sam zbunjena,srecna.....uh,uh.....user posted image
I,hvala vam na podrsci sto ste sve vreme uz meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII JA NEMAM RECIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 1852
1.7.2010 16:11:25   
Anoniman
CIPI:uf covece user posted image bitno je da ih ima,sad samo terapija da ih pokreneuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1853
1.7.2010 16:13:29   
NinaMandarina
Bebi, super user posted image user posted image user posted image . Mnogo mi je drago user posted image user posted image user posted image Bice to jos bolje, samo neka nastavi sa terapijom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1854
1.7.2010 16:13:49   
bebironcic
IZVORNA PORUKA: Mari86

BEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII JA NEMAM RECIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepa moja kovrdzice,mislim da je ovo i tvoj uspeh koliko i nas!Ti i sama znas zbog cega!user posted image user posted image user posted image A,vidim da ces ti,zdravlje Boze,ipak morati da dodjes u ovaj nas maleni Krusevacuser posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 1855
1.7.2010 16:15:47   
bebironcic
IZVORNA PORUKA: banini

CIPI:uf covece user posted image bitno je da ih ima,sad samo terapija da ih pokreneuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si srce,da li si ti to odmah kontaktirala Cipiku,duso moja?!Znaci sada pravac cika dr!A,da li ginekolog ili urolog?!Ma,pojavice se Cipi,pa cu je izbombardovati pitanjima!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1856
1.7.2010 16:17:06   
Sanjica26 RR
Jeee, Bebi! user posted image user posted image Bas mi je drago! Sad u akcijuuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 1857
1.7.2010 16:18:13   
Anoniman

A,da li ginekolog ili urolog?!

Vidi se koliko si uzbudjena user posted image   I ja bih bila...Nemoj muza kod ginekologa, bre user posted image

Direktna veza do poruke: 1858
1.7.2010 16:19:21   
Anoniman
jesam , odmah sam joj pustila sms.....i ona se nadala dobrim rezultatima,navijala.....

gde Mladena da vodis kod ginekologa?user posted image user posted image user posted image user posted image

on kod urologa po terapiju,ti kod ginekologa po savet kako i sta dalje,a ja ti donosim sto sam obecala-DA OSVOJIMO MEDALJU U VATERPOLUuser posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1859
1.7.2010 16:20:00   
bebironcic
IZVORNA PORUKA: verolino

Vidi se koliko si uzbudjena user posted image   I ja bih bila...Nemoj muza kod ginekologa, bre user posted image

user posted image user posted image user posted image jbg,plavusauser posted image user posted image user posted image a,i ne samo to,godinu dana sam gledala samo 0,pa mi sada milo!Da nemam usi,usta bi mi isla oko glaveuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1860
1.7.2010 16:20:29   
Mari86

Lepa moja kovrdzice,mislim da je ovo i tvoj uspeh koliko i nas!Ti i sama znas zbog cega!user posted image user posted image user posted image A,vidim da ces ti,zdravlje Boze,ipak morati da dodjes u ovaj nas maleni Krusevacuser posted image

Ma ima da dodjem samo kada vise nije 0 mnogo sam srecna zbog vas user posted image user posted image user posted image
i do neba mi je drago sto sam vam pomogla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mogu muzica da zamislim kako je srecan user posted image user posted image user posted image user posted image

andriol i klomifen ne uticu na pokretljivost samo na broj....za pokretljivost morate nesto drugo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1861
1.7.2010 16:21:21   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image jbg,plavusauser posted image user posted image user posted image a,i ne samo to,godinu dana sam gledala samo 0,pa mi sada milo!Da nemam usi,usta bi mi isla oko glaveuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1862
1.7.2010 16:21:44   
bebironcic

jesam , odmah sam joj pustila sms.....i ona se nadala dobrim rezultatima,navijala.....

gde Mladena da vodis kod ginekologa?user posted image user posted image user posted image user posted image

on kod urologa po terapiju,ti kod ginekologa po savet kako i sta dalje,a ja ti donosim sto sam obecala-DA OSVOJIMO MEDALJU U VATERPOLUuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vidis duso da sam prolupalauser posted image molim vas da mi oprostite!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1863
1.7.2010 16:22:23   
Mari86
Recimo prefertil sa ostalim lekovima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jeste skup ali....

Direktna veza do poruke: 1864
1.7.2010 16:24:52   
bebironcic
Uh,......krenuse mi suze zbog vas!Stvarno ste mi velika podrska.....zahvalna sam vam do neba!
Mari.....pa,moracemo i to da resimo,samo sada jos da vidim sta je i kako potrebno za vto,mislim na plivace?!user posted image
user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1865
1.7.2010 16:25:58   
Mari86

Uh,......krenuse mi suze zbog vas!Stvarno ste mi velika podrska.....zahvalna sam vam do neba!
Mari.....pa,moracemo i to da resimo,samo sada jos da vidim sta je i kako potrebno za vto,mislim na plivace?!user posted image

Morace kod urologa a ti kod ginekologa...50 ima slabo pokretnih jel?

Direktna veza do poruke: 1866
1.7.2010 16:26:22   
Anoniman
jao kad nam dodje mari pa opletemo kolceeeeeuser posted image user posted image user posted image

necemo joj dati da nam ode minimum 10 danauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 1867
1.7.2010 16:27:17   
Anoniman

Bebi, proteinima neka se kljuka- jaja, meso, mleko i jogurt po tri litra...Proteini ubrzavaju spermatozoide drasticno....

Direktna veza do poruke: 1868
1.7.2010 16:28:41   
bebironcic

Morace kod urologa a ti kod ginekologa...50 ima slabo pokretnih jel?

A-ha,podeljeni su slabo pokretni i nepokretni po 50%user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 1869
1.7.2010 16:29:36   
bebironcic

jao kad nam dodje mari pa opletemo kolceeeeeuser posted image user posted image user posted image

necemo joj dati da nam ode minimum 10 danauser posted image user posted image user posted image user posted image

Naravno,lumperajka user posted image da joj pokazemo kako smo mi sa juga vrele krvi!user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1870
1.7.2010 16:30:23   
bebironcic

Bebi, proteinima neka se kljuka- jaja, meso, mleko i jogurt po tri litra...Proteini ubrzavaju spermatozoide drasticno....

Sve to voli....i nije problem da se kljuka,sem mlekauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1871
1.7.2010 16:31:58   
Anoniman
Mozz dzogurt, kiselo, pavlaka....Samo neka udara po proteinima...

Direktna veza do poruke: 1872
1.7.2010 16:34:32   
bebironcic

i po meniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1873
1.7.2010 16:36:23   
Anoniman

i po meniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Koliko jogurta toliko i seksa...Uvek sam volela takva odmeravanja...user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1874
1.7.2010 16:38:46   
bebironcic
user posted image user posted image user posted image da zagrli prvo jogurt-kravicu pa mene...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here