Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 30.6.2010 10:47:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Ivo, ja stvarno ne znam nista o tome. Na mm spermogramu pise nema, a za ref.vrednost pise - NEMA!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 30.6.2010 10:48:46
|
|
|
|
Iva979
|
Srce si! Mene buni sto samo pise aglutinacija - da, nema nikakvih plusica. A taj spermogram smo radili u Jevremovoj i platili 4.000 dinara! Danas ce da zove kliniku pa ce da pita sta i kako, mada mi nemamo urologa jer je sada sve bilo ok. Hvala ti draga jos jednom!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 30.6.2010 10:48:57
|
|
|
|
Mari86
|
Ivo draga mi nikada nismo imali taj problem...ali zato drugih koliko hoces
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 30.6.2010 10:49:50
|
|
|
|
Iva979
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri Ivo, ja stvarno ne znam nista o tome. Na mm spermogramu pise nema, a za ref.vrednost pise - NEMA! Pa i nama je to pisalo kada smo pre par meseci radili u Biomedici Ma nek ih zove tamo pa neka mu objasne... Hvala Nejti!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 30.6.2010 10:50:34
|
|
|
|
Veca77
|
BTW, ostali parametri u spermogramu su jako dobri i zadovoljavajuci!!!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 30.6.2010 10:53:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Iva979 Srce si! Mene buni sto samo pise aglutinacija - da, nema nikakvih plusica. A taj spermogram smo radili u Jevremovoj i platili 4.000 dinara! Danas ce da zove kliniku pa ce da pita sta i kako, mada mi nemamo urologa jer je sada sve bilo ok. Hvala ti draga jos jednom! Nema na cemu, duso! Ja bi za te pare ocekivala i matematicki proracun kretanja, brzine, oblika spermica!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 30.6.2010 10:53:19
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: Iva979 Srce si! Mene buni sto samo pise aglutinacija - da, nema nikakvih plusica. A taj spermogram smo radili u Jevremovoj i platili 4.000 dinara! Danas ce da zove kliniku pa ce da pita sta i kako, mada mi nemamo urologa jer je sada sve bilo ok. Hvala ti draga jos jednom! Ovi u Jevremovoj imaju sigurno nekog urologa kojeg konsultuju za tako neke situacije, tako da ce morati da vam daju objasnjenje! Za te pare, molicu, neka se malo potrude!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 30.6.2010 10:56:14
|
|
|
|
Iva979
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri IZVORNA PORUKA: Iva979 Srce si! Mene buni sto samo pise aglutinacija - da, nema nikakvih plusica. A taj spermogram smo radili u Jevremovoj i platili 4.000 dinara! Danas ce da zove kliniku pa ce da pita sta i kako, mada mi nemamo urologa jer je sada sve bilo ok. Hvala ti draga jos jednom! Nema na cemu, duso! Ja bi za te pare ocekivala i matematicki proracun kretanja, brzine, oblika spermica! Veco, Nejti, slazem se! Ja kada sam otisal juce po rez., oni su mi samo dali i ja mislila da je sve ok cim nista ne govore... Kad sam dosla kuci, psovala sam na sav glas, i rekla isto sto i vi: za ove pare i natalnu kartu da mi urade a ne samo sprmogram!!!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 30.6.2010 19:25:59
|
|
|
|
bebironcic
|
Drage moje,jedva sam upalila komp i dodjoh na kratko samo da vam javim da spermogram koji je trebao da bude gotov do 15h jos nije!Stvarno ne znam sta rade kad mora uzorak da se pregleda vrlo brzo!Tako da cekamo sutra 15h! I puno,puno sam se iznervirala
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 30.6.2010 19:29:17
|
|
|
|
cipiripi
|
drzim fige duso da sve prodje kako treba
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 30.6.2010 19:44:17
|
|
|
|
Misica 3
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic Drage moje,jedva sam upalila komp i dodjoh na kratko samo da vam javim da spermogram koji je trebao da bude gotov do 15h jos nije!Stvarno ne znam sta rade kad mora uzorak da se pregleda vrlo brzo!Tako da cekamo sutra 15h! I puno,puno sam se iznervirala Nemoj se nervirati, znam kako ti je, ali nema vajde.A katastrofa kako su neodgovorni.Navijam da bude dobar
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 30.6.2010 20:17:33
|
|
|
|
Iva979
|
A ja svrnula samo da cujem ima li vesti! Bice dobro! Ljubim te!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 30.6.2010 20:19:05
|
|
|
|
Suncicabg
|
Bebironcicu svi jako navijamo
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 30.6.2010 21:59:00
|
|
|
|
Anoniman
|
JAOOOOOOOOOOOO mislim na tebe drugarice moja
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 30.6.2010 23:50:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Drzim fige i na nogama
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 8:06:20
|
|
|
|
bebironcic
|
Hvala vam dugarice moje cekamo danas!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 12:05:38
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Bebi, drzim pesnice da bude dobro
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 12:09:12
|
|
|
|
Mari86
|
bebiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 15:56:57
|
|
|
|
bebironcic
|
Drage moje drugarice,stigao mm a sa njim i rezultat!Nije vise 0!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 15:58:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic Drage moje drugarice,stigao mm a sa njim i rezultat!Nije vise 0! O hvalim te Boze....Koliko je ???Dovoljno za VTO???
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 15:58:48
|
|
|
|
bebironcic
|
Od 0 smo se popeli vrlo malo,na 2 miliona,nije to nista extra ali bitno je da ima poboljsanja!Ali,na zalost,pokretnih nema,slabo pokretnih 50% i nepokretnih 50%.Da li sada neko od vas zna da li se sa ovim rezultatom moze raditi VTO?
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 15:59:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic Drage moje drugarice,stigao mm a sa njim i rezultat!Nije vise 0! BEEEEEEEEEEEEEEJBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 15:59:07
|
|
|
|
kleopatra*
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic Drage moje drugarice,stigao mm a sa njim i rezultat!Nije vise 0! Divno mila,tako se radujem zbog vas
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:03:13
|
|
|
|
Mari86
|
BEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII JAOOOOOO KAKVA DIVNA VESTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT PLACEM I SMEJEM SEEEEE
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:05:31
|
|
|
|
Anoniman
|
O HVALA BOGU NA LEPIM VESTIMA ja ne znam da li je to dovoljno za vto,javice se neka cura valjda..... A VECERAS WILD WILD WILD MUCKANJE DO ZORE
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?