Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:08:48
|
|
|
|
bebironcic
|
Drage moje...ne znam sta da vam kazem.....uh,jos uvek ne mogu da poverujem da nema vise nule!Jos uvek sam zbunjena,srecna.....uh,uh..... I,hvala vam na podrsci sto ste sve vreme uz mene
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:09:48
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic Drage moje...ne znam sta da vam kazem.....uh,jos uvek ne mogu da poverujem da nema vise nule!Jos uvek sam zbunjena,srecna.....uh,uh..... I,hvala vam na podrsci sto ste sve vreme uz mene BEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII JA NEMAM RECIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:11:25
|
|
|
|
Anoniman
|
CIPI:uf covece bitno je da ih ima,sad samo terapija da ih pokrene
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:13:29
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Bebi, super . Mnogo mi je drago Bice to jos bolje, samo neka nastavi sa terapijom
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:13:49
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 IZVORNA PORUKA: bebironcic Drage moje...ne znam sta da vam kazem.....uh,jos uvek ne mogu da poverujem da nema vise nule!Jos uvek sam zbunjena,srecna.....uh,uh..... I,hvala vam na podrsci sto ste sve vreme uz mene BEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII JA NEMAM RECIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Lepa moja kovrdzice,mislim da je ovo i tvoj uspeh koliko i nas!Ti i sama znas zbog cega! A,vidim da ces ti,zdravlje Boze,ipak morati da dodjes u ovaj nas maleni Krusevac
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:15:47
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: banini CIPI:uf covece bitno je da ih ima,sad samo terapija da ih pokrene Ti si srce,da li si ti to odmah kontaktirala Cipiku,duso moja?!Znaci sada pravac cika dr!A,da li ginekolog ili urolog?!Ma,pojavice se Cipi,pa cu je izbombardovati pitanjima!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:17:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jeee, Bebi! Bas mi je drago! Sad u akciju
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:18:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic A,da li ginekolog ili urolog?! Vidi se koliko si uzbudjena I ja bih bila...Nemoj muza kod ginekologa, bre
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:19:21
|
|
|
|
Anoniman
|
jesam , odmah sam joj pustila sms.....i ona se nadala dobrim rezultatima,navijala..... gde Mladena da vodis kod ginekologa? on kod urologa po terapiju,ti kod ginekologa po savet kako i sta dalje,a ja ti donosim sto sam obecala-DA OSVOJIMO MEDALJU U VATERPOLU
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:20:00
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: verolino IZVORNA PORUKA: bebironcic A,da li ginekolog ili urolog?! Vidi se koliko si uzbudjena I ja bih bila...Nemoj muza kod ginekologa, bre jbg,plavusa a,i ne samo to,godinu dana sam gledala samo 0,pa mi sada milo!Da nemam usi,usta bi mi isla oko glave
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:20:29
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic IZVORNA PORUKA: Mari86 IZVORNA PORUKA: bebironcic Drage moje...ne znam sta da vam kazem.....uh,jos uvek ne mogu da poverujem da nema vise nule!Jos uvek sam zbunjena,srecna.....uh,uh..... I,hvala vam na podrsci sto ste sve vreme uz mene BEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII JA NEMAM RECIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Lepa moja kovrdzice,mislim da je ovo i tvoj uspeh koliko i nas!Ti i sama znas zbog cega! A,vidim da ces ti,zdravlje Boze,ipak morati da dodjes u ovaj nas maleni Krusevac Ma ima da dodjem samo kada vise nije 0 mnogo sam srecna zbog vas i do neba mi je drago sto sam vam pomogla Mogu muzica da zamislim kako je srecan andriol i klomifen ne uticu na pokretljivost samo na broj....za pokretljivost morate nesto drugo
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:21:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic IZVORNA PORUKA: verolino IZVORNA PORUKA: bebironcic A,da li ginekolog ili urolog?! Vidi se koliko si uzbudjena I ja bih bila...Nemoj muza kod ginekologa, bre jbg,plavusa a,i ne samo to,godinu dana sam gledala samo 0,pa mi sada milo!Da nemam usi,usta bi mi isla oko glave
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:21:44
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: banini jesam , odmah sam joj pustila sms.....i ona se nadala dobrim rezultatima,navijala..... gde Mladena da vodis kod ginekologa? on kod urologa po terapiju,ti kod ginekologa po savet kako i sta dalje,a ja ti donosim sto sam obecala-DA OSVOJIMO MEDALJU U VATERPOLU Vidis duso da sam prolupala molim vas da mi oprostite!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:22:23
|
|
|
|
Mari86
|
Recimo prefertil sa ostalim lekovima Jeste skup ali....
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:24:52
|
|
|
|
bebironcic
|
Uh,......krenuse mi suze zbog vas!Stvarno ste mi velika podrska.....zahvalna sam vam do neba! Mari.....pa,moracemo i to da resimo,samo sada jos da vidim sta je i kako potrebno za vto,mislim na plivace?!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:25:58
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic Uh,......krenuse mi suze zbog vas!Stvarno ste mi velika podrska.....zahvalna sam vam do neba! Mari.....pa,moracemo i to da resimo,samo sada jos da vidim sta je i kako potrebno za vto,mislim na plivace?! Morace kod urologa a ti kod ginekologa...50 ima slabo pokretnih jel?
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:26:22
|
|
|
|
Anoniman
|
jao kad nam dodje mari pa opletemo kolceeeee necemo joj dati da nam ode minimum 10 dana
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:27:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic Uh,......krenuse mi suze zbog vas!Stvarno ste mi velika podrska.....zahvalna sam vam do neba! Mari.....pa,moracemo i to da resimo,samo sada jos da vidim sta je i kako potrebno za vto,mislim na plivace?! Bebi, proteinima neka se kljuka- jaja, meso, mleko i jogurt po tri litra...Proteini ubrzavaju spermatozoide drasticno....
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:28:41
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 IZVORNA PORUKA: bebironcic Uh,......krenuse mi suze zbog vas!Stvarno ste mi velika podrska.....zahvalna sam vam do neba! Mari.....pa,moracemo i to da resimo,samo sada jos da vidim sta je i kako potrebno za vto,mislim na plivace?! Morace kod urologa a ti kod ginekologa...50 ima slabo pokretnih jel? A-ha,podeljeni su slabo pokretni i nepokretni po 50%
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:29:36
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: banini jao kad nam dodje mari pa opletemo kolceeeee necemo joj dati da nam ode minimum 10 dana Naravno,lumperajka da joj pokazemo kako smo mi sa juga vrele krvi!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:30:23
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: verolino IZVORNA PORUKA: bebironcic Uh,......krenuse mi suze zbog vas!Stvarno ste mi velika podrska.....zahvalna sam vam do neba! Mari.....pa,moracemo i to da resimo,samo sada jos da vidim sta je i kako potrebno za vto,mislim na plivace?! Bebi, proteinima neka se kljuka- jaja, meso, mleko i jogurt po tri litra...Proteini ubrzavaju spermatozoide drasticno.... Sve to voli....i nije problem da se kljuka,sem mleka
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:31:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Mozz dzogurt, kiselo, pavlaka....Samo neka udara po proteinima...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:34:32
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: verolino Mozz dzogurt, kiselo, pavlaka....Samo neka udara po proteinima... i po meni
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:36:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic IZVORNA PORUKA: verolino Mozz dzogurt, kiselo, pavlaka....Samo neka udara po proteinima... i po meni Koliko jogurta toliko i seksa...Uvek sam volela takva odmeravanja...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.7.2010 16:38:46
|
|
|
|
bebironcic
|
da zagrli prvo jogurt-kravicu pa mene...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?