|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Skidamo pelenu!
13.6.2012 22:49:19   
isidora88
kako naterati dete da sedne na nosu,ja sam htela da pokusamo sa skidanjem pelene medjutim mateja nece ni da pridje nosi,cim ga stavim vristi i odmah ustaje,ne pomazu ni igracke ni crtaci da sedi makar minut
ne znam da li da kupujem neke specijlne nose user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1551
13.6.2012 22:55:55   
tekta
a joj srce malouser posted image to je sve tako slatko kad cujes sta sve deca rade, ali boga mi treba imati monogo mnogo mnogo strpljenja, a meni je to najveca mana od uvekuser posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1552
13.6.2012 23:00:46   
tekta
pa da, i ovde je od prilike tako, u jaslice moze sa pelenom ali do 7h mora biti tamo jer se vrata zakljucavaju, obzirom da ja neradim zao mi da ga budim svako jutro posle 6h zbog zabavista, a ima neko poludnevno od 7 i 30h pa do 12 i 30h tu bi ga upisala ali nemoze ako nezna samostalno ta ide u wc! a bas mi zao jer bi i on voleo iciuser posted image sam me plasi da nebude i on do 3 god u peleni jer sad ce 2.5god

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 1553
13.6.2012 23:08:51   
madre

IZVORNA PORUKA: isidora88

kako naterati dete da sedne na nosu,ja sam htela da pokusamo sa skidanjem pelene medjutim mateja nece ni da pridje nosi,cim ga stavim vristi i odmah ustaje,ne pomazu ni igracke ni crtaci da sedi makar minut

kod nas je bila identicna situacija! dok pre neki dan kad sam ga stavila, nisam dreknula SEDIIII! i on je nastavio da sediuser posted image pa probaj touser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1554
14.6.2012 8:37:45   
bratzz

IZVORNA PORUKA: madre

mi smo do oko 19h imali jedne upisane gacice... a od tada 7 komada!
moram nesto da vas pitam! bogi meni nikada ne odgovori na pitanje da li mu se piski,kaki... ali samo na to pitanje! izbegava odgovor, izbegava da slusa o tome... da li neko ima iskustva sa tim? imate li ideju sta treba da uradim?
NM, treba bre malo da se opustimouser posted image

Posto milica ne zeli da trazi nosu sama, ja je ne pitam vec je samo stavim jer je upocetku moje pitanje koristila da se upisa pre nego sto je stavim na nosu. Od tad donesem nosu skinem je, pregovaramo da sedne, a kad sedne animiram je dok se ne piski ili kaki.
Sada smo uhvatile rutinu:
Cim se probudi stavim je sto pre na nosu a to zavisi od nje da li zeli odma da sedne.
Posle toga pije toplo mleko igra se ili gleda crtani pa dorucak, posle toga opet nosa sve dok se ne iskaki.
Trudim se da se nikako ne upiski jer posle toga izmakne kontrosli i onda nece da piski u nosu vec samo u gace.
Obicno primetim kad ce da piski ili kaki po tome sto se krije iza kreveta ili ispod stola, i odmah je stavljam na nosu ili ode sve u propast.
Juce je bio prvi dan da se nije upiskila niti ukakila, ja sam presrecna, a kad se samo setim kako sam prekjuce bila tuzna jer se namerno upiskila cetri puta.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1555
14.6.2012 9:03:52   
isidora88

IZVORNA PORUKA: madre

IZVORNA PORUKA: isidora88

kod nas je bila identicna situacija! dok pre neki dan kad sam ga stavila, nisam dreknula SEDIIII! i on je nastavio da sediuser posted image pa probaj touser posted image

pokusacu,ionako volim da se deremuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1556
14.6.2012 9:04:09   
Anoniman
danas je 8 dan user posted image
juce sam pisala kako je jednom kakila u gace i to je bilo sve , ljudi ona juce nije ni jednom piskila u gace , cak je piskila jednom u travu jer nismo poneli nosu a skitali smo dugo user posted image uvece je trazila nosu , ostalo sam je nudila ali kako je ponudim ona cim sedne na nosu piski , tad kad sam je drzala iznad trave trebalo joj je 15ak sekundi da bi piskila user posted image
nocas je bila suva pelena , od jutros je piskila 3 puta u nosu od toga je 2 puta sama trazila . Ne znam sta sad to znaci , obzirom da smo pre dva dana piskili u gace ceo dan user posted image ali ja se jako radujem i vidim da necemo jos dugo muciti gace user posted image
Srecno i ne odustajte user posted image

(odgovor članu bratzz)
  Direktna veza do poruke: 1557
14.6.2012 9:19:30   
Cindarella
M je poceo da zeza juce i danas.user posted image
Taman je bilo lepo krenulo,piskio je na nosu lepo,prolazili smo sa samo jednim parom upisanih gaca.I od juce samo stane i kaze PISAM,i piski.Kad zavrsi,vice NOSA.user posted image
Evo,pre 15 min se upiskio u autic na akumulator.user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1558
14.6.2012 9:25:01   
Anoniman
sve ce nam to biti smesno jednog dana , mislite o tome user posted image
cind , proci ce , pusti ga da malo i popiski koju stvar , prestace sigurno , nemoj da se sad nerviras kad ste skoro potpuno uspeli user posted image

(odgovor članu Cindarella)
  Direktna veza do poruke: 1559
14.6.2012 9:28:27   
Cindarella
Znas sta me jedino tesi? Do sada sam ga ja nudila,ili mu kazem da sedne na nosu.E,a od juce me obavesti kada piski.Jos da nauci da mi najavi da mu se piski.

< Poruku je uredio Cindarella -- 14.6.2012 9:29:16 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1560
14.6.2012 9:33:43   
Anoniman
Hoce hoce user posted image

Direktna veza do poruke: 1561
14.6.2012 9:35:54   
cockic
mi smo juce posle vrica ukakili se u gace i u piskili,to je tek drugi dan probe imacu zivaca za do kraja nije mi tesko vec je bila barica u cosku kao da imam kucu u stanu user posted image

bio mi je smesan piskilo mu se i stavio nosu na sred sobe i skakuce oko nje i vice kaki,kaki.. user posted image i naravno ode sakrije se u neki cosak i ispiski u gace a onda je ono sto je rekao obavio posle 10min iza prozora bitnio da sakrije glavu.ovo je nama pocetak nije mi tesko imamo vremena a ovima u vrticu jos nisam rekla znaci to je samo nekih dva sata od kad se vrati iz vrtica do spavanja.

njemu je vec pelena u nocu suva samo je napuni kad se probudi ujutru.tj cim otvori oci.

Direktna veza do poruke: 1562
14.6.2012 9:40:57   
Cindarella
user posted image
Moj mali ne kaki u nosu jos uvek,samo u gacice.user posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1563
14.6.2012 10:45:16   
Modessty
proćiće ih i ta faza da kažu kad već završe. Ja sam mislila da Danilo nikad neće naučiti da kaže na vreme. A evo sad već ume i da se strpi ako ne može odmah da piški. Sinoć je tražio nošu i da sedenm i ja pored njega i iskakio se! user posted image Znači treba ima samo dati malo vremena.
A ima i fazone da kaže da mu se piški i da onda pobegne u drugu sobu

Direktna veza do poruke: 1564
14.6.2012 11:03:58   
lanajelena
Dan drugi: od jutros usrane gace(ne smeta mu uopste) seta tako po stanu,seda na nosu na svakih deset minuta ali to traje svega nekoliko stotinki i nista ne uradi,cini mi se da svo vreme trpi jer jos nijednom nije piskio sem u pelene koje mu stavljam dok spava user posted image ...Ovako to izgleda Duki hoces da piskis DA ajde skidaj gace i sedaj na nosu O NE user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1565
14.6.2012 11:50:34   
madre
ni bogiju ne smeaju upisane gaceuser posted image
od jutros ni jedne upisane, cak je usao dok sam ja bila u kuaptilu, uhvatio se za resu i rekao kaka, ja ga brzo stavim na solju i on se ispiskiuser posted image to je bio prvi put za ovih sest dana da mi je traziouser posted image nadam se da ce od sad traziti...
inace, pre 2 meseca mi je uvek govorio kad piski u pelenu, i odjednom je prestao...

Direktna veza do poruke: 1566
14.6.2012 12:26:49   
lanajelena
Dusan je malopre sam otisao do nose i kaze pikio,ja pogledam ono stvarno puna nosa ali jadnicak nije znao da treba prvo da skine gace user posted image user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1567
14.6.2012 12:29:36   
madre
bravooo, ducouser posted image

Direktna veza do poruke: 1568
14.6.2012 12:29:51   
Cindarella
Bravo LJ!user posted image Mata je pre spavanja piskio stojecki u nosu! Valjda ga je stislo,nije imao kad da sedne.user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1569
14.6.2012 12:31:40   
lanajelena
Kako su smesni user posted image

Direktna veza do poruke: 1570
14.6.2012 12:35:48   
Cindarella
Mnogo njih me teraju da mu vratim pelenu,kao rano je. Eto,on je piskao po jednom u gacice,i ne pada mi na pamet da mu vracam.Makar terali ovako celo leto.

Direktna veza do poruke: 1571
14.6.2012 12:40:48   
Snelle
LJ, bravo za vas! Mene je juče frizerka skoro ubedila da još uvek ne krećem sa odvikavanjem. Odlučila sam da pre nego utrošim svojih 5 dana odmora, stavim L na test da vidim da li je spremna ili ne. Pustiću je sutra popodne i ceo vikend da bude samo u gaćicama da vidim kako će reagovati kada se upiški/ukaki u njih, pa ću prema tome i odlučiti šta dalje.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

Direktna veza do poruke: 1572
14.6.2012 12:42:16   
sanji

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Dusan je malopre sam otisao do nose i kaze pikio,ja pogledam ono stvarno puna nosa ali jadnicak nije znao da treba prvo da skine gace user posted image user posted image

I mi smo imali par puta takve situacije kad smo počeli! user posted image

Cindarella ja ti ne bih preporučila da vraćate pelene. Mi smo prošle godine skinuli dnevne (otprilike smo bili kao vi sad) a pre nedelju dana smo skinuli i za spavanje i super nam ide. Prvu noć se Una upiškila i drugo jutro Vanja nije stigla ujutru do noše pa dok se skidala upiškila se i od tad ništa! user posted image

DOBILI SMO PRINCEZE

Direktna veza do poruke: 1573
14.6.2012 12:44:57   
lanajelena
Snelle probaj i ja sam iz nevezanog krenula pa eto bar se nesto desava user posted image

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 1574
14.6.2012 12:53:32   
Cindarella

IZVORNA PORUKA: sanji

IZVORNA PORUKA: lanajelena

I mi smo imali par puta takve situacije kad smo počeli! user posted image

Cindarella ja ti ne bih preporučila da vraćate pelene. Mi smo prošle godine skinuli dnevne (otprilike smo bili kao vi sad) a pre nedelju dana smo skinuli i za spavanje i super nam ide. Prvu noć se Una upiškila i drugo jutro Vanja nije stigla ujutru do noše pa dok se skidala upiškila se i od tad ništa! user posted image

Ne planiram da mu vracam. Imam strpljenja.Kada smo vec krenuli,nema nazad.user posted image

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here