Lu -> RE: Skidamo pelenu! (28.8.2008 12:40:40)
|
IZVORNA PORUKA: Tasha Kažu da je netipično pričljiv za dečaka od nepune dve godine - skroz priča, prepričava mi slikovnice tipa crvenkape, ružno pačeta i sl. Nije da se hvalim, ali baš sam ponosna. Baš zbog svega toga mi nije jasno šta je problem sa nošom? Skinula sam mu pelenu, objasnila mu da nema više pelenu, da ima gaće i da ako se upiški će biti mokar, da mora da traži nošu, čak sam tražila najjednostavnije reči tipa "Viči mami BRZO BRZO i trčki ka noši kad ti se piški, i mama će znati šta je". Saslušao me je ali nekako kao da me nije registrovao, totalno je bio nezainteresovan. Prvi put se upiškio-to sam i očekivala, i mislila sam da ako mu tada sve ponovim da će kapirati. Taj prvi put mi je rekao "Nešto je mokro", presvukli smo se, i on se i svaki naredni put opet upiškio, sa tom razlikom da mu to više nije smetalo, nije se ni žalio. Jel moguće da još uvek refleksno piški, da ne shvata to? Evo potpuno isti slučaj kao kod mene i dob i spol i inteligencija. Prvo da vam čestitam,pa ako možeš da me još malo posavjetuješ kako ste uspjeli. Neki dan sjedi na šolji i meni objašnjava kako se tu radi pi i ka,ali on nije radio ništa i samo što je sišao na pločice upiški se i još mi govori,mama tu se nesmije piškiti u šolju se piški,ja sam ga sam ostala bez texta.
|
|
|
|