|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Skidamo pelenu!
14.6.2012 12:59:38   
sanji
Samo polako! Tek je krenulo lepo vreme. Možda će vam odvikavanje trajati malo duže nego da ste krenuli sa 2,5 a možda i ne, to zavisi od deteta do deteta. Ali vredi i mnogo je lakše (naročito njima). Držimo fige! user posted image

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu Cindarella)
Direktna veza do poruke: 1576
14.6.2012 14:12:36   
Verus
Helena uglavnom piski u nosu, kakila je 2x. Juce je pokupim u vrticu a oni napolje igraju se. Vristi od srece cim vidi moja kola, i odmah je rekla "mama pu pu" Ukakila se napolju jbg. Da mi je kuci uvek vec bi bacili te pelene...Mada, i u vrticu mi kazu da su juce samo 1x promenili pelenu za ceo dan, ostane suva jer piski u nosu kad god je staveuser posted image

Za vikend cu da joj stavim samo gacice, pa cemo videti kako ide.

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 1577
14.6.2012 14:15:22   
Modessty
user posted image kad budeš uzela odmor sasvim će savladati kakanje i piškenje u nošu :)

Danilo je počeo da piški u šolju - popne se na stoličicu i zove da mu skinemo gaćice jer mu uvek negde zapne user posted image , a kakanje je rezervisano za nošu. I neće da on baci gonca nego se odmah okrene da ne gleda i viče mama bizoooo baci to mnogo smdiii user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1578
14.6.2012 14:20:29   
MicinaMama
Ja samo znam da decu ne valja forsirati ili tuci radi nose.Mene je mama tukla i uvek sam imala strah od toga tako da sam kakila do trece godine u gacice i onda se popela na wc skoljku i obavila sta trebam...a nosu je mogla szamo da baci jer nisam htela ni da pridjem.
Moja Mica je danas i piskila i kakila u tutu....sada je opet u peleni pa ce posle rucka opet na piskenje

Direktna veza do poruke: 1579
14.6.2012 14:28:51   
Verus
super mod! koje olaksanje kad bar i delimicno pocnu da kake u nosu. Jedva cekam da ne moram vise da cistim to umuljano cudouser posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1580
14.6.2012 15:30:06   
dijana1*
Vuk je juce kakio u nosu i kada je ustao zacudjeno je rekao, a to je gonooo user posted image user posted image
Vratio se na nosu i piskio.
Danas je jednom piskio u gace. Lepo sam mu dala nosu i kazem V hajde da piskimo a on " necuuu, e bas necuuu ", otisao u drugu sobu i overio parket. Kaze mami kini moko. Drzala sam ga tako mokrog nekih 15 - tak min i pricala kako je to ruzno, kako treba da piski u nosu, da je sada prljav (sto ne voli) , da su mu gace prljave i da to vise neradi. Kako sam ja gundjala on je govorio nece Vuk pikiti u gace. Posle sat vremena trci kod mene u kuhinji i vice bizo nosa, bizo nosa user posted image
Pametnica moja samo da mi nastavi traziti user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1581
14.6.2012 21:03:49   
bojanica7
isi, tako i gala nije htela nikad da sedne. onda je trazila babi cokoladu, i ona joj rekla da ce dobiti ako bude sela, i gala sela :) i sad kad hoce na nonu, vice nona ga (nona -cokolada user posted image

sanjice,, divnooo sto nam se pridruzujete :)user posted image

cindi, samo strpljivo!

mi smo poceli i da kakimo u nonu. danas piskila triput u gace i dvaput u nonu user posted image i kad se upiski u gace, pipne se i kaze mo. sto znaci mokro. konacno konta da joj je mokro i da joj smeta. eto kako vreme ucini svoje user posted image i nijednom se za 10 dana nije upiskila na dnevnom spavanju. to mi bas znaci.

Panta rei

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1582
14.6.2012 21:31:00   
New Mom
7.dan:
Danas je nekih 6 (valjda) puta piškila u nošu, jednom u gaćice (tom prilikom je vikala "noša" ali kasno).
I uspela je da se ukaki u gaćice. Problem je bio što je bila napolju, na igralištu. Vikala je "baba, Jaja kaki" (keva je moja čuvala) ali ni pod razno nije dala da se skine šorc, već je bilo "Jaja kaki kuća". I naravno dok su došli, bilo je kasno.
Na noši piški kada se dogovorimo npr. da idemo u šetnju, pa joj kažem da prvo piški na nošu pa možemo da idemo, ode tada sama u kupatilo i piški.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 1583
14.6.2012 21:34:31   
Cindarella
Ni mi ne piskimo u dnevnom spavanju.user posted image
Danas smo bili do grada,bez pelene,oko sat ipo-nije piskio.Vodila sam ga do parka,kod zbunica da ga ponudim da piski,nije hteo.Ali su se tu nasle dve bakice koje nisu mogle da se nacokcu i nacude!user posted image

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 1584
14.6.2012 22:11:52   
Snelle
Ja sam Lani večeras pred spavanje obukla gaćice i rekla da ih ne upiški, da mi kaže kad joj se piški pa da idemo na nošu. Dok je večerala za stolom, upiškila se. Primetila sam tek kad sam je pomerila od stola. Pitala sam je šta je to uradila, a ona mi je rekla "Pikila" user posted image Znači zna da je piškila, ali ni u jednom trenutku nije odreagovala na to, niti joj je smetalo što sam je pustila da se 10ak minuta šeta u mokrim gaćama.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

Direktna veza do poruke: 1585
14.6.2012 22:23:22   
New Mom
Ali ZNA šta je uradila! Ha! Samo skidajte pelenu!user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1586
15.6.2012 0:38:15   
bratzz
danass jedne upisane gace i to samo zato sto je cuvala moja mama inace kad sam ja u njenoj blizine nesme da se upiski jer ja lose reagujem a njoj to smeta, videcemo kako ce biti sutra jer kod nas jedan dan bvude dobro a vec sutradan nastane pometnja

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1587
15.6.2012 9:15:21   
oxy7
Ćao mame!
Nama je danas 7.dan, noćna pelena je suva, počeo je i da kaki u nošu.Desi se da ne stigne do nose kad mu se piski, pa malo pokvasi gaće. Novost je što sam traži nošu! Ja sam presrećna!

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 1588
15.6.2012 10:09:38   
Anoniman
Danas je deveti dan , juce takodje ni jednom nije piskila u gace , i do sada je suva , nekad je ja stavim , nekad sama trazi . Juce smo ponovo svrljali po gradu , piskila je u travi i nastavila da se igra user posted image Smatram da smo zavrsili sa pelenama user posted image
Inace , za dnevno spavanje je stavim u gacicama , nocnu jos nisam skinula ali cu verovatno skinuti ovih dana posto je stalno suva .. Eto , necu pisati vise ovde user posted image

(odgovor članu oxy7)
  Direktna veza do poruke: 1589
15.6.2012 10:11:06   
lesica
Petra majstore user posted image Eto,i ta prica je resena!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1590
15.6.2012 10:20:56   
bratzz
Upravo je trazila nosu da piski i iskakila se user posted image
Iako smo dosli do stadijuma kad imamojedne ili ni jedne upisane iliukakane gace ja jos uvek ocekujem neprijatna iznenadjenja.user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1591
15.6.2012 10:21:42   
bojanica7
zdravooo, ribizla! bravo! u rekordnom roku user posted image

Panta rei

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1592
15.6.2012 10:27:41   
bratzz

IZVORNA PORUKA: New Mom

Ali ZNA šta je uradila! Ha! Samo skidajte pelenu!user posted image

Kako napredujete?

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1593
15.6.2012 12:07:50   
New Mom
OK, sad debilno pitanje - šta se smatra da je odviknuto dete od pelene?
Znam da može da im se omakne do 4.godine.
Ako piški 1 u gaćice tokom dana a sve ostalo u nošu?
Mora da traži svaki put ili je dovoljno da piški kad ponudiš?
Ja ne kontam to, pa mi molim vas približite. Jer čitam vaše postove i ispašću prezahtevna prema njoj. Ili razočarana.

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 1594
15.6.2012 12:08:42   
New Mom
Inače, noćas nam je pelena ostala suva, jutros je pitam da li hoće na nošu, ona "aha" i sama otišla u kupatilo.
Za sada je suva.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1595
15.6.2012 12:19:07   
lanajelena
NM super napredujete,nemoj da je previse forsiras lepo to njoj ide,kod nas od jutros jos uvek suve gace,dva puta overili nosu,za sad cu jos na spavanju da mu nosim pelene jer budu prepune ali sam zadovoljna za dva dana

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1596
15.6.2012 12:32:40   
Anck Su Nmaun
Mi smo prestali da nosimo pelenu i za dnevno spavanje jer je svaki put suva. Nadam se da joj se nece omaci user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1597
15.6.2012 12:38:06   
madre
ribizla, veliko bravouser posted image
NM, i ja se isto to pitam, ali mislim da je potrebno da dete samo trazi nosu... znam da te nisam obradovalauser posted image
bravo za sve malisane koji su skinuli pelenuuser posted image

a veliki zagrljaj za mame koje jos muku muceuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 15.6.2012 12:39:54 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1598
15.6.2012 12:40:28   
Anck Su Nmaun
NM, neznam da li sam ti pisala kako smo tyo mi radili pa je on a tako i sama nastavila da trazi.
Kad god bih primetila da hoce , ja sam onako kroz igru vikala Nosaaaa Nosaaa, brzo trcimo po nosu, i to je njoj ostalo interesantno, i sad kad hoce sama trazi i sve vice Nosaaa nosaaa , onako brzo kao da je hitno user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1599
15.6.2012 12:41:24   
New Mom

IZVORNA PORUKA: madre

NM, i ja se isto to pitam, ali mislim da je potrebno da dete samo trazi nosu... znam da te nisam obradovalauser posted image

I šta sad? Traži npr. 3 puta, a 3X ide kad joj ponudiš. I kaki i piški u nošu. Zna da joj se do 1X dnevno nekad omakne. Hm?

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pepeljuga ( srpska narodna bajka)
Bajke i pripovetke za decu na Ringeraja.rs
SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKE
video
Pesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here