|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Skidamo pelenu!
15.6.2012 12:57:41   
madre
meni to super zvuciuser posted image mislim da je to prilicno dobro... i da ste blizu izvrsenja zadatkauser posted image samo jos malo strpljenjauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1601
15.6.2012 12:58:05   
lanajelena
kod mene je obrnuto kad nudim nece,kad cutim ode i piski sam,jos da shvati da se tamo i kaki a ne u gace bice dobro user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1602
15.6.2012 12:58:37   
Anoniman
Ja mislim da ste je skinuli user posted image

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 1603
15.6.2012 13:23:03   
lesica
NM,nista jos neko vreme nudis,citaj jos nedelju dve dana,mada mislim da ce ona i mnooogo ranije poceti da te svaki put obavestava. A to 1x pisnute gacoline postace ovih dana 0x pisnute. Odlicno joj ide.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1604
15.6.2012 13:23:54   
bojanica7
nm, po meni su skinute pelene kad ih dete vise ne nosiuser posted image
ja gali vec deset dana ne stavljam uopste pelene. i necu joj nikad vracati. al ucimo na nosu da sama trazi, pa kad nauci, bice: ne piski u gace vec u nosu user posted image toliko o formalnostimauser posted image

Panta rei

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1605
15.6.2012 13:55:33   
sanji
NM ma vi ste to završili! user posted image Moraćeš još dugo da je nudiš par puta u toku dana pošto ima situacija kad im je nešto jako interesantno ili se lepo zaigraju pa se zaborave, ali procenićeš sama. Tako da ne možeš baš da očekuješ da se to više nikad ne dešava. Nemojte da ste toliko zahtevne, ipak su oni mali i treba vremena da im to pređe u naviku.user posted image user posted image Bitno je da traže i da se svaki dan smanjuje broj upišanih gaćica!

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 1606
15.6.2012 14:07:23   
tekta

IZVORNA PORUKA: bratzz

danass jedne upisane gace i to samo zato sto je cuvala moja mama inace kad sam ja u njenoj blizine nesme da se upiski jer ja lose reagujem a njoj to smeta, videcemo kako ce biti sutra jer kod nas jedan dan bvude dobro a vec sutradan nastane pometnja

tako je i kod nas, evo danas je bas proredio piskenje, i piski vise, mislim kolicinski, od jutros do sad je samo jednom pisnuo i gace i odma je rekao mama nesi suvu gacuuser posted image presvucem ga a on kaze hocu pikim, i piskio je. juce se upiskio nekoliko puta i ceo dan je trpio da ne kaki, nisam ga ni nudila niti je trazio ali uvece posle kupanja je sam tekao da hoce da kaki i kakio je tri puta u kadiuser posted image danas isto jos nije kakio pa cemo videti kako ce to proci.

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 1607
15.6.2012 14:11:33   
Olga75
NM , nemoj da filozofiras , skinuli ste dnevnu pelenuuuu user posted image
Ribizla i vi ste skinuli pelenu user posted image
bravooo
ostali i vi cete uskoro
nijedno zdravo dete nije pelenu nosilo do skole iako sam ja bila sigurna da zver hoce
evo malo ohrabrenja : pelenu smo skinuli kad je bila vec matora imala je skoro tri godine user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu tekta)
Direktna veza do poruke: 1608
15.6.2012 14:16:42   
tekta
bravo! user posted image nama je danas 11dan, a nocna pelena nam je po prilicno teska... preko dana kad spava stavim mu pelenu ali nekako mislim da piski u nju cim se probudi jer kad izadje iz sobe i dodje kod mene odma proverim pelenu i osetim da je vruca,pa kontam da je tek obavio. neznam da li bi bilo bolje da mu nestavim pelenu kad spava danjuuser posted image

(odgovor članu oxy7)
Direktna veza do poruke: 1609
15.6.2012 14:18:31   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Olga RR

NM , nemoj da filozofiras , skinuli ste dnevnu pelenuuuu user posted image

user posted image user posted image
A ja mislim da skinuta pelena znači da ona brine o svojim gaćicama a ne ja.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1610
15.6.2012 14:19:25   
Olga75
Tekta a koliko je dete ?
kad je zver bila godinu i po probala sam da je odviknem od pelena i staaaaln je bila upiskana , nije jos smetalo uopste a godinu dana kasnije je bila suva ceo dan ( i za dnevno spavanje )
a nocu sam je drzala jos mesec - dva , za svaki slucaj i otisla je i ona

(odgovor članu tekta)
Direktna veza do poruke: 1611
15.6.2012 14:20:05   
New Mom

IZVORNA PORUKA: tekta
neznam da li bi bilo bolje da mu nestavim pelenu kad spava danjuuser posted image

Vidim da ovo svi rade. Mi nismo jer je ove nedelje u periodu kad spava popodne bila kod mojih, a keva ne da da joj i tada bude bez pelene.user posted image Ali probaću sad od vikenda i to.

(odgovor članu tekta)
Direktna veza do poruke: 1612
15.6.2012 14:20:16   
Olga75
NM , to ces jos malo da pricekas user posted image
ali do jeseni ce sama da brine o pispis i kaka user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1613
15.6.2012 14:27:49   
Snelle
Bravo drugari, svi lepo napredujete! Na kraju ću u ovoj temi da budem samo ja, ali ću zato valjda ja imati svu podršku user posted image  Nama je noćna pelena svako jutro PREPUNA. Nju planiram da skinemo oko 7 godine user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1614
15.6.2012 14:29:53   
sanji
Oni obično piške kad se probude. I nama se to dešavalo a onda smo skinuli pelene za spavanje i desilo se samo prvo jutro. Znam zato što nije bio mokar krevet nego pored kreveta (već krenule iz sobe). Onda su valjda skontale da nema pelena pa su sledeći dan već žurile na nošu.

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu tekta)
Direktna veza do poruke: 1615
15.6.2012 14:29:58   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Snelle
Nama je noćna pelena svako jutro PREPUNA. Nju planiram da skinemo oko 7 godine user posted image

Nama tako bilo stalno - a čik pogodi - jutros suva.user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1616
15.6.2012 14:31:50   
Sanjica26 RR
Kupili smo danas nosu velicinu za nasu guzu.user posted image Od sutra krecemo.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1617
15.6.2012 14:33:11   
sanji

IZVORNA PORUKA: Snelle

Bravo drugari, svi lepo napredujete! Na kraju ću u ovoj temi da budem samo ja, ali ću zato valjda ja imati svu podršku user posted image  Nama je noćna pelena svako jutro PREPUNA. Nju planiram da skinemo oko 7 godine user posted image

Ma nećeš Snelle nemoj da si pesimista! user posted image Prepuna je zato što sve ređe piške ali u većoj količini. Verovatno piški čim se probudi ujutru pa je zato prepuna! user posted image

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1618
15.6.2012 14:34:46   
lesica

IZVORNA PORUKA: sanji

Oni obično piške kad se probude. I nama se to dešavalo a onda smo skinuli pelene za spavanje i desilo se samo prvo jutro. Znam zato što nije bio mokar krevet nego pored kreveta (već krenule iz sobe). Onda su valjda skontale da nema pelena pa su sledeći dan već žurile na nošu.

Tacno tako! Ja sam L skinula nocnu pa sta bude,mada dva jutra koliko nema pelenu,budjenje izgleda ovako :" Mama,molim te blzo ustani! Ustani,pobudi se. Daj mi nosu!" I onda trcimo na nosu.

Dok nismo krenuli sa skidanjem dnevne pelene,ta nocna je bila ujutru natopljena!!! a dan dva posto smo krenuli sa akcijanjem,suva. I ja prekjuce prelomih-odlazi i nocna!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 1619
15.6.2012 14:38:07   
gagana83
Mi smo konacno na dobrom putu da skinemo i nocnu. Ovih dana joj pelena bude uglavnom suva ujutru.
Krajnje je vreme bilo, proslo je godinu dana od kako smo skinuli pampers preko dana.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1620
15.6.2012 14:39:59   
Snelle
IZVORNA PORUKA: lesica

" Mama,molim te blzo ustani! Ustani,pobudi se. Daj mi nosu!" I onda trcimo na nosu.

Meni kad Lana bude ovo prvom prilikom rekla verovatno ću se prvo od iznenađenja onesvestiti, pa joj doneti nošu user posted image
Sanja, gde ćeš ti, stani u red, mi smo mnogo stariji od vas user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1621
15.6.2012 14:42:19   
Sanjica26 RR
Kad Teodora prihvata lepo nosu i buni se sto je podizem ne bih da prekidam. A i sad mi je idealna prilika kad ne radim.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1622
15.6.2012 21:49:47   
New Mom
Taman htedoh da je pohvalim što su joj ceo dan gaćice suva, a ona se iskakila u kadu tokom kupanja (i pride rasplakala).

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1623
15.6.2012 22:07:23   
JMPM

IZVORNA PORUKA: gagana83

Mi smo konacno na dobrom putu da skinemo i nocnu. Ovih dana joj pelena bude uglavnom suva ujutru.
Krajnje je vreme bilo, proslo je godinu dana od kako smo skinuli pampers preko dana.

Bravo user posted image . Mi smo i dalje suvi skroz, sve obavljamo u nosu ili u wc user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1624
15.6.2012 22:14:35   
bojanica7
hm, ja mislim da si ti bas stroga user posted image dobro je sto nisi neka uciteljica user posted image

sanjice, nego sta nego ces iskoristiti leto i letnji raspust user posted image user posted image
(a kad cete do karlovaca?)

danas cetiri puta u nonu, dvaput u gace. i to kad smo izlazile iz slane sobe, ona mi kaze nona i upiski se. sad bar ne saceka da zavrsi, vec cim pocne koja kap, ona vice nona. napredak user posted image

i da, super mi je sto sam izgleda izvalila kad joj se piski. i cim sedne, piski za pet sekundi i ostane, ne moram da je animiram cokoladicama i pevanjem.

a veceras sam se sokirala. uspavljujem je i ona se uhvati za pampers i krene da ga vuce. i ja je pitam jel joj smeta. da! nona! ces da piskis? da! i ja u cudu: da ti mama donese nonu? i ona se ispiski.user posted image umesto sto sam je ispitivala, debil, trebalo je samo da je skinem i stavim na nonu, a ne da se iscudjavam...

Panta rei

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pepeljuga ( srpska narodna bajka)
Bajke i pripovetke za decu na Ringeraja.rs
SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKE
video
Pesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here