|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Skidamo pelenu!
11.6.2012 22:42:54   
madre
ne znam sta bih rekla! danas nije bio totalno los dan, mnogo puta je piskio u nosu, cak i jednom kakio, ali mnooogo puta i u gace. par puta je na neki nacin i pokazao da zeli da piski, seo, piskio i vice sebi BAVOOOuser posted image
ali zato veceras ga gledam, mnogo puta se ispiskio u gace, gleda i nista ne govoriuser posted image
a bas sam se danas ponadala da ide na bolje.
mada, citam da ste prvih sedam dana htele da izludite, a da je posle krenulo na bolje i da je pelena ipak na kraju skinutauser posted image
ali znate sta, bogi mene uvek kad mu nesto pricam, prati i reaguje, ali kako pomenem nosu, piskenje, kakenje on pocne nesto da prica i pravi se da me ne cuje! zasto to??? kad ga pitam hoce li da piski on cuti ili retko kaze NECU... to me vise nervira nego to sto piski u gacice...
NM, pa tek ste dosli a vec idete iz temeuser posted image
zene, fino napredujeteuser posted image
bravo i za petruuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1501
11.6.2012 23:20:06   
dijana1*
Vuk uopste ne trazi nosu, ja ga stavim i on piski. Verujem da ce vremenom sam traziti. Veceras sam ga pustila da vidim sta ce biti, znala sam da treba da piski. On je trcao po parkingu i upiskio se. Samo je bilo mama kini, mama kini. U tom trenutku sam ga snimala pa je i taj cin uleteo u kadar user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1502
11.6.2012 23:26:17   
madre
dijana, a kako znas kada ce piskiti?user posted image i koliko dugo ga drzis na nosi? ja ne bih da preterujem sa stavljanjem na nosu, jer je jedva prihvatio da sedi na njoj, pa se plasim da je ne zamrzi pre pocetkauser posted image
a sto se tice mokrih gaca, bogiju ne smetaju, on obozava da je mokar, bilo gace, bilo majica, ma sta goduser posted image on bi se po ceo dan prskao, tako da mu to mozda i prija... ali to je meni jos jedna otezavajuca okolnost!

< Poruku je uredio madre -- 11.6.2012 23:36:03 >

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1503
11.6.2012 23:49:37   
dijana1*
Madre od prvog dana piski na sat ipo otprilike, stavim ga na nosu i u roku od 2-3 min piski. Na solji odmah piski.
I Vuk obozava vodu, po ceo dan nesto prosipa i prska, ali cim pokvasi nesto od garderobe odmah kaze mama moko, mama kini. Tako i za gacice.
Sada samo mora da nauci da kaki na nosi i da trazi nosu, tj. da mi kaze kada mu se piski. Polako imam zivaca, celo leto je pred nama user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1504
12.6.2012 8:43:01   
Shishica
Bravo za decu i mame user posted image Ipak to sve vodi ka gacama user posted image

Mi imamo svasta.. motivacije su recimo da ako piski u gace nestace struja (jako place kad se ugase kompjuter i tv kad nestane struja), zna da ako stvarno nestane doci ce ako piski u nosu, tako se desilo dva puta. Dobije poklon ili gleda nesto sto voli i tako.

Juce smo isli do doktora i grada i nije upiskala gace user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1505
12.6.2012 9:54:17   
cockic
koliko gacica treba da se ima kad dete krene da piski kao na nosu jer se sigurno i gace overe neki put,ja sam sad u kupovini gacica user posted image i potkosulja jer ce to nositi leti.bodice necemo uzimati vise.
a ici ce i u vric oni mi rekose da treba mnogo presvlaka kad se skidaju pelene,ne znam sta spada u mnogo.

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1506
12.6.2012 9:55:36   
cockic
e i primetila sam da kad ga tusiram u toku dana kad god zavrsi tusiranje zatvori tus kabinu i piski to se desava svaki pu kad ga kupam.tesim se da cu mu lako skinuti pelenu user posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1507
12.6.2012 9:56:36   
New Mom
Ja sam kupila 15 gaćica i ima nekoliko šorceva (po kući mi je samo u gaćicama). Prvi dan je sredila 9gaćica i 6 šorceva.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1508
12.6.2012 10:00:01   
cockic
jao znaci meni treba sigurno duplo jer ce i u vrtic da ide kad bude ucio na nosu.nema veze bitno da se ja spremim sa tim gacama svakako ce mi i posle trebati.mesto pelene gace.hvala NM user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1509
12.6.2012 10:44:58   
madre
ja sam kupila bar 20 komada... mislila sam da sam preterala, ali nisamuser posted image
evo sad je i kakio i piskio u nosu, ali to kod nas nista ne znaci.

< Poruku je uredio madre -- 12.6.2012 10:45:46 >

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1510
12.6.2012 11:12:01   
Anoniman
Znaci madre , kako ne znaci user posted image
Ja sam zadovoljna , 2x nosa ( jednom trazila , jednom sam je nudila)
2x gace
Za sada , danas je 6ti dan user posted image

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 1511
12.6.2012 11:46:18   
AndreaK
uh, sto sam ja bila stroga i zivcana po tom pitanju, a sad znam da nije bilo razloga...mislila sam ako mi dete zna "sve" da mora da zna i to...ali se on inatio, tako da smo prosle godine muku mucili sa tim, tada je imao nepune dve godine, a sada sa 2,5 skinuo je pelenu u roku od nedelju dana.
Stavljam je samo nocu jer suprug ne bi da rizikuje ali bih je ja i tu ukinula jer se on budi ujutru i , sto je danas bio slucaj, budi nas, ako treba i u 6 da ga stavimo na nosu da kaki...pa i piski.

Tek je nesto vise od mesec dana kako smo skinuli pelenu i uopste nemamo problem sa upisanim gacicama odnosno sorcevima.

Moj savet je...ipak ne forsirati...moze da se postigne kontra efekat. Sto je bio moj slucaj... prosle godine sam batalila i sacekala ovu, i kao sto rekoh nikakvih problema nisam imala.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1512
12.6.2012 12:41:47   
Trbica
Ja imam problem sa svojim detetom user posted image Hoce da sedi na nosu, zna cemu nosa sluzi, prica i obavlja komplikovanije radnje ali kad dodje do toga da joj se piski, ona lepo skine ves i ode iza kreveta da to obavi pa se onda vrati na nosu?!? Ne znam kako da resimo to, niti ona hoce da prica o tome zasto to radi... Da li je neka od vas imala ovakav problem i ako jeste kako ga je resila?

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 1513
12.6.2012 13:19:55   
bojanica7
madre, i mene nervira kad mi kaze da nece da mi kaze da joj se piski user posted image

juce dvaput piskila na nonu (oba puta posluzena) i dvaput u gace. prezadovoljna user posted image

a danas triput u gace... al zato sto je nisam nudila. igrala se na igralistu... cim se probudi, stavljam je na nosu.

Panta rei

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1514
12.6.2012 13:35:32   
minna
Svi super napredujete! user posted image

V je pre neki dan dok je jeo trazio da kaki, kakio u nosu, jedva sam ga zadrzala da ostane da sedi, jer nema vremenauser posted image (cak i kad piski u nosu vec krece da trci dok jos nije zavrsio)... I kako se iskakio tako je skocio sa nose, pogledao kaku i krenuo da vice ne, ne, ne!!
Posle kad god sam ga ponudila da piski na nosu bezao je i vikao neeeee. Tako da sam prestala da mu je spominjem jer je ionako jos u peleni.

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 1515
12.6.2012 14:24:00   
tekta
kako da naviknem srecka da kaki u nosu?! najradije kaki cuceci,napolju ili hoce u kupatilo na plocice. ajd ok, ja cu to sve posle srediti ali kakko ce kad krene u zabaviste. za nosu uvek moramo da se ubedjujemo kad manje kad vise.... piskenje ok, evo dva dana ga cuva rodjaka po 2sata i neupiski se, trazi i ona ga nudi ali kakenje bas i neide, bar ne u nosu.

(odgovor članu tekta)
Direktna veza do poruke: 1516
12.6.2012 14:29:16   
tekta
Trbice jesi li probala da joj stavis nosu iza kreveta?

(odgovor članu Trbica)
Direktna veza do poruke: 1517
12.6.2012 14:33:55   
tekta

IZVORNA PORUKA: AndreaK

uh, sto sam ja bila stroga i zivcana po tom pitanju, a sad znam da nije bilo razloga...mislila sam ako mi dete zna "sve" da mora da zna i to...ali se on inatio, tako da smo prosle godine muku mucili sa tim, tada je imao nepune dve godine, a sada sa 2,5 skinuo je pelenu u roku od nedelju dana.
Stavljam je samo nocu jer suprug ne bi da rizikuje ali bih je ja i tu ukinula jer se on budi ujutru i , sto je danas bio slucaj, budi nas, ako treba i u 6 da ga stavimo na nosu da kaki...pa i piski.

Tek je nesto vise od mesec dana kako smo skinuli pelenu i uopste nemamo problem sa upisanim gacicama odnosno sorcevima.

Moj savet je...ipak ne forsirati...moze da se postigne kontra efekat. Sto je bio moj slucaj... prosle godine sam batalila i sacekala ovu, i kao sto rekoh nikakvih problema nisam imala.

u pravu si, i mi smo tako prosle godine, pa evo sad se odvikavamo ned.dana. a jel ga nudis ili sam trazi?

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 1518
12.6.2012 14:51:36   
dijana1*
Vuk se jutros probudio i pelena je bila suva, stavila sam ga na nosu i odmah je piskio. Sada sve cesce piski na nosu a manje u solju. Opet sam ga stavila bez pelene da spava i nadam se da ce biti suv user posted image
Tekta to je i nama problem, nece da kaki na nosi. Samo da mi je da jednom kaki pa da vidi kako izgleda mislim da bi onda hteo.

(odgovor članu tekta)
Direktna veza do poruke: 1519
12.6.2012 15:04:23   
madre
ja sam od onih mama koje su priznale svom detetu da je prohodalo tek kad je poceo da trci! sto mislim da nije dobro, promenicu to... jer ja u startu ocekujem da piski i kaki u nosu i sam je trazi, ako ne uradi to ja pricam da nema nikakvog napretka, sto nije tacnouser posted image . sto se danasnjeg dana tice, bili smo dosta napolju, piskili par put u travicu i jednom kakiliuser posted image ali smo se i dva puta upiskili. jutros je takodje piskio i kakio u nosu, to sam vec napisala. ne ide lose,a bice jos boljeuser posted image
jos uvek ne trazi sam nosu...

< Poruku je uredio madre -- 12.6.2012 15:05:23 >

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1520
12.6.2012 15:10:59   
Snelle
Bravo madre! Čitam redovno ovu temu i dajete mi snage i volje da i ja krenem u pohod user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1521
12.6.2012 15:13:22   
New Mom

IZVORNA PORUKA: madre
jer ja u startu ocekujem da piski i kaki u nosu i sam je trazi, ako ne uradi to ja pricam da nema nikakvog napretka,

Od tih sam istih. Bila je suva subotu i juče i do sada danas, ali ako ne traži svaki put, za mene to nije to.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1522
12.6.2012 15:14:50   
madre
i meni je super izgledalo dok sam citalauser posted image ne brini, bicu je ovde i kad ti dodjesuser posted image
nisam napisala da mu pelenu stavljam i za dnevno spavanje...

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1523
12.6.2012 15:17:19   
madre
NM, ali ti nemas konkurencijuuser posted image vi jos malo izlazite iz ove teme, samo ti jos nisi svesnauser posted image bravo, bravo stvarno!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1524
12.6.2012 21:22:09   
New Mom
Užasan dan. Piškila je nekih 7 puta u nošu, ali je oko pet u roku pola sata se 3 puta upiškila u gaćice. Naravno, nije tražila nošu, samo me vikala kad je to već uradila.
I gde je tu napredak ako moram uvek da je nudim i vijam? Eto šta se desi u sat vremena gde nisam to radila.user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanke Deda Mraza
video
Preko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here