|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lh trakice
13.11.2010 19:32:57   
Anoniman
marfi, majstore, odradi svoje! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 376
15.11.2010 10:11:10   
Anoniman
evo, samo da kazem da mi je danas stigao paketic. uradicu test kad se vratim iz grada. mislim da mi je ovulacija bila juce ili danas. videcemo sta ce testic da pokaze. kakva bi crtica trebalo da bude ako je ovulacija bila juce? malo bledja?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 377
15.11.2010 10:45:36   
jelena038
uradi sto kasnije popodne, sve suprotno od testa za trudnocu. testna crta treba biti tamnija od kontrolne. hvala bogu da su ti vise stigle!!!

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 378
15.11.2010 12:59:18   
moja ciklama
ksenauser posted image

Konacno..
Ajde javljaj utiske

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 379
15.11.2010 15:04:28   
Anoniman
evo, uradila sam. danas mi je 16dc, druga crtica postoji, cela je, ali je bledja od prve. uradicu i sutra, cisto da uporedim. pretpostavljam da ako sutra bude bledja - to znaci da je O prosla.

(odgovor članu moja ciklama)
  Direktna veza do poruke: 380
15.11.2010 16:15:35   
Anoniman
Kseno, nije valjda da je proradila grcka posta user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 381
15.11.2010 16:25:13   
majared
Meni se juče prvi put posle 10 dana pojavila druga crtica nešto bleđa nego kontrolna. Kakav baksuz, naručila 10 trakica a sledeću turu očekujem za par dan. Pa ništa, mućkaćemo preventivno. Mada mi je već 22dc. Da li sam utripovala da ne valja kad je ovulacija tako kasno zbog kvaliteta jajašca?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 382
15.11.2010 17:03:33   
Anoniman
oh, da, misu! udostojili su se da mi donesu! moja crtica se dosta vidi, ali nije bas kao kontrolna.
majared, tek juce ti se pojavila? pretpostavljam da ti je onda ovulacija kasnije. ali posto si proverila prvi deo ciklusa, onda nemas sta da izgubis ako intenzivno muckate u drugom delu user posted image

(odgovor članu majared)
  Direktna veza do poruke: 383
15.11.2010 17:33:04   
jelena038
jedan savet, cure, lepite te trakice u neku svesku, jednu ispod druge, da mozete da uporedite posle. pored svake trakice napisite datum i obavezno vreme testiranja. 

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 384
15.11.2010 19:23:21   
Anoniman
dobra ideja. ja sam svoju svakako sacuvala.

(odgovor članu jelena038)
  Direktna veza do poruke: 385
16.11.2010 13:52:03   
tatjan@
Jedno pitanje devojke.. imala sam sve simptome ovulacije, egg, pozitivnu trakicu 18-tog, a jutros pala T.. sad mi prosao egg, nemam bola u jajnicima, trakica negativna, pa sta se desilo?user posted image
T sam merila kao i obicno , nije bilo hladno u sobi.. aaaaaaaaaaaaaaaa nervira meee user posted image

Evo i slike trakica, jel mislite da je 18-tog pozitivna? Sad se isusila malo alo pojavila se tako tamna u roku od 30 sec! Isto i 19-tog..

http://img543.imageshack.us/img543/1804/ovtest.jpg

< Poruku je uredio tatjan@ -- 16.11.2010 14:01:34 >

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 386
16.11.2010 13:58:22   
Anoniman
tatjana, ne vide se slike user posted image  ali logicno mi je da ti je onda ovulacija bila 18og.

(odgovor članu tatjan@)
  Direktna veza do poruke: 387
16.11.2010 14:03:06   
tatjan@
Ne radi slikomat, a ja ne znam kako da direktno ubacim sliku preko imageshack, ali ako te ne mrzi pogledaj preko linka..

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 388
16.11.2010 14:05:27   
Anoniman
meni lici da jeste pozitivna. htela sam opet da pogledam slike koje su devojke ranije stavljale, ali sad zbog slikomata ne moze. nesto se secam takvih crtica koje nisu bile bas kao kontrolna, ali su pozitivne.
meni je juce bila crtica kao tebi 19 dc.

(odgovor članu tatjan@)
  Direktna veza do poruke: 389
16.11.2010 14:05:53   
jelena038
tatjana, trakica je pozitivna pre ovulacije. znaci, na dan ovulacije moze biti i negativna, a kad je pozitivna, znaci da ce U NAREDNIH 36 SATI da nastupi ovulacija. 

< Poruku je uredio jelena038 -- 16.11.2010 14:07:51 >

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 390
16.11.2010 14:15:58   
tatjan@
Znam Jelena samo mi cudno sto vec dva dana nemam egg a uvek ga imam. Mada moguce je da mi je O danas, dosta je pala T, videcu sutra, ako skoci.. Najgore sto moj muz nece da mucka vec dva dana, dosadilo mu user posted image nece biti nista ovog ciklusa osecam vec..

Direktna veza do poruke: 391
16.11.2010 14:21:54   
jelena038
ne znam, tatjana, ja samo znam da su i egg, i hormon koji detektuje trakica, stvari koje prethode ovulaciji, kako bi pripremili sve za ovulaciju i (konkretno egg) pomogli spermatozoidima da dodju do jajovoda. spermatozoid bi, po savrsenom oplodjenju, trebalo da pre ovulacije vec ceka u jajovodu, a on zivi i 3 dana u tvom telu. nekome egg traje i dan-dva posle ovulacije, ali ja mislim da je visam sekreta, kakav god da je, vezan za jos mnogo drugih faktora (stepen cistoce, gljivice, infekcije, bakterije, genetika, otkud znam) Bitno da ti egg imas, osim toga, mogu spermici i bez egga da stignu gde treba, ne frkisi i smuckaj neki med i orahe user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 392
16.11.2010 14:23:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelena038

ne frkisi i smuckaj neki med i orahe user posted image

user posted image user posted image user posted image  

Direktna veza do poruke: 393
16.11.2010 14:27:57   
tatjan@
user posted image ma gotov je veceras, odo da kupim viagruuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 394
16.11.2010 16:07:09   
Anoniman
evo, danasnja trakica je svetlija od jucerasnje, tako da cu da pretpostavim da je juce bila ovulacija.

(odgovor članu tatjan@)
  Direktna veza do poruke: 395
16.11.2010 18:38:56   
mala83
evo ksenci javljam se na raport za trakiceuser posted image  naime danas mi je 13dc, menstr. mi je na 28 dana, medjutim poslednji put mi je O bila 18 dc. danas sam prvi put testirala trakicu i videla se bas slaba druga crtica tako da kontam da ce mi sutra i naredna dva dana biti jaca... zato cu ja vec od danas da muckam samo tako user posted image user posted image user posted image

Estoy mujer con un plan!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 396
16.11.2010 19:04:58   
srna001
Ja ne znam šta se samnom dešava.Temperatura čudna a trakice još čudnije.
Evo pogledajte.Testirala sam se uvek u popodnevnim časovima.Šta ja sad da mislim?user posted image
user posted image

(odgovor članu mala83)
Direktna veza do poruke: 397
16.11.2010 19:13:46   
srna001
user posted image

Evo krupnije.Inače neko je pitao za jeftine testove.
To su testovi GRAVI GNOST (za trudnoću) 120 din - Lili apoteka
i OVUGNOST (za ovulaciju) u nekim privatnim apotekama, nema u Liliju 320 din

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 398
16.11.2010 19:18:40   
mala83
joj ja se bas i ne razumem prvi put sada merim ali koliko ja vidim ova od 16dc ti je najjace crvena i jaca je od kontrolne koliko sam shvatila, neko je pisao, da  tako i treba da bude... javi ce se neko ko vise zna ali mi izgleda da danas bas treba da muckasuser posted image  nisam bas pomoglauser posted image

Estoy mujer con un plan!

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 399
17.11.2010 0:19:39   
Tinana
Jedno pitanje!!!
Da li se pozitivan rezultat pokaze odmah ili nakon nekoliko minuta???

Nije srećan onaj koji mnogo ima,već onaj kome malo treba!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu mala83)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here