|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lh trakice
24.11.2010 9:51:38   
mala83
moze da ti pomogne maybe baby, e sad samo ne znam koliko je pouzdan... imas negde i temu bas o tome... ja sam ga koristila kratko jer mi se ono socivo nesto zeznulo...

Estoy mujer con un plan!

(odgovor članu jupkica)
Direktna veza do poruke: 426
24.11.2010 17:28:59   
serendipity
Dobar dan devojke,
eto posle jucerasnje nikakve crtice, danas jasno kao dan! Pozitivan rezultat... bas me je oraspolozio! E, ako uporedimo sa proslim mesecem, ovluacija je u petak... bas sam zagrejana i puna optimizma...
Sve ovo znaci da mi se skratio ciklus na 30 dana (sa prethodnis 35) pa mozda to znaci i da su hormoni ponovo normalni i da se sve unormalilo posle prekida trudnoce pre godinu dana. Ako je tako, onda mislim da imam cemu da se radujem i nadam! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala83)
Direktna veza do poruke: 427
10.12.2010 16:02:33   
Anoniman
devojke, da pitam nesto - je l sa lh trakicama kao i sa testom ne treba da piskis nekoliko sati? ja sam proslog meseca (koliko sam stigla) cekala tako neka 2-3 sata. a danas sve nesto zaboravljam to da odradim, pa rekoh da li mogu i bez mnogo cekanja.

(odgovor članu serendipity)
  Direktna veza do poruke: 428
10.12.2010 17:13:01   
nolinica
Mislim da bi trebala bar dva sata da ne piškiš i najbolje je posle podne raditi, oko 17-18-19h

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 429
10.12.2010 17:32:13   
Anoniman
da, na samim trakicama pise da je najbolje izmedju 10 ujutro i 6 poslepodne, ali ne pise nista za piskenje.

(odgovor članu nolinica)
  Direktna veza do poruke: 430
10.12.2010 23:14:51   
moja ciklama
Drage moje, već drugi ciklus koristim beby time trakice, i ni jednom mi testna crtica nije bila jača, a ni jednako crvena kao kontrolna..
Ima li neko ideju, ima li ovulacije ili nema, dakle, samo svetla test crtica?
A da idem na folikometriju, sledeći ciklus?

Znam da ciklusi mogu da budu bez ovulacije, 3 puta godišnje recimo, ali me buni ta svetla test crtica, baš kada bi trebalo da bude O. Još da napomenem da ih koristim strogo po upustvu, u isto vreme..šta li je sa mojom O ima neka ideju?user posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 431
14.12.2010 18:37:13   
1zvezdana1
pa recimo rezultat moze biti takav ako bolujes od pcos sindroma bar su meni tako objasnili

zivot je kratak-ili suvise dug -da bi sebi mogla da dozvolim taj luksuz da zivim lose

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 432
14.12.2010 18:38:28   
1zvezdana1
ja sam koristila i meby bebi paprat je uvek bila prisutna neznam valda zato sto je lh povisen user posted image

zivot je kratak-ili suvise dug -da bi sebi mogla da dozvolim taj luksuz da zivim lose

(odgovor članu 1zvezdana1)
Direktna veza do poruke: 433
14.12.2010 21:36:29   
Anoniman
da li se vama pozitivan rezultat na trakicama odjednom pojavili ili se i nekoliko dana pre pojavljuje slabija crta? meni je danas 15dc i nema ni naznake da ce se pojaviti crtica user posted image

(odgovor članu 1zvezdana1)
  Direktna veza do poruke: 434
14.12.2010 22:37:14   
tatjan@
Meni obicno 3-4 dana pre pozitivne bude nesto jaca crtica, znaci ide postepeno.. mozda imas ovulacije kasnije?
Mislim da sam ipak videla negde na netu da se pojavljuje i odjednom, mada to kod mene nije slucaj.. verovatno zavisi koji imas prirodni nivo lh koji je uvek prisutan u telu (to ja tako logicno razmisljam neka me ispravi neko ako se razume u ovo).

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 435
14.12.2010 22:41:54   
Alexis79
I kod mene postepeno tamni ta crta,valjda kako se pojacava vrednost  lh

user posted image .

Mozda ti je ovulacija kasnije ili je vec prosla. user posted image

Kad si pocela da radis test?

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 436
14.12.2010 22:51:10   
Tanja011
Meni se pojavi odjednom i dva dana su dve jasne crtice. Pre i posle toga se pojavljuje samo kontrolna. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 437
14.12.2010 22:55:59   
tatjan@
E da , zavisi i koliko je test osetljiv.. ako je ekstra osetljiv onda ti tokom celog ciklusa pokazuje neku bleeedu crticu. A ja se zeznula i narucila bas te osetljive, bolje ti je ovako, nema zabune, test je ili pozitivan ili nije. Ja u pocetku nisam mogla da skontam kada je pozitivan..
Verujem da ce ti pokazati drugu crticu u narednih par dana, nemoj da se nerviras :)
Ja zato prestala i da ih radim, muka mi je od crtica user posted image

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu Tanja011)
Direktna veza do poruke: 438
15.12.2010 9:41:20   
Anoniman
pocela sam da radim test od mislim 9og dana ciklusa, bukvalno cim mi je prestala user posted image  proslog meseca su mi trakice stigle 18 dc i odmah sam uradila - postojala je crtica koja je bila malcice svetlija od kontrolne. a sad vec par dana imam egg ali se ne pojavljuje nikakva crtica, pa rekoh da pitam za vasa iskustva.

(odgovor članu tatjan@)
  Direktna veza do poruke: 439
23.1.2011 12:40:14   
mirjanam
e pa ovako,ciklusi su mi jako neredovni pa sam kupila trakice u nadi da cu ubosti plodne dane.Kad sam uradila prvu vec je bila druga crtica to je bilo 3 januara ali svetlija od kontrolne tako i 4 i 5 a 6 su bile izjednacene,7 i 8  vec slabija i slabija.mi  smo muckali 5 uvece i nismo vise e sada ja jos uvek nisam dobila.dalo je moguce da je ovulacija bila posle 8 januara ili je moguce da smo nesto smuckali?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 440
23.1.2011 12:46:19   
Anoniman
mirjana, ovulacija ti je verovatno bila onda kad su ti bile izjednacene crtice. naravno da je moguce da ste smuckali! user posted image

(odgovor članu mirjanam)
  Direktna veza do poruke: 441
23.1.2011 12:49:31   
mirjanam
ali ja ne osecam nista,nemam nijedan simptom ali me zbunjuje to sto jos nije stigla.vidim da si ih i ti koristila,kada ti ne ocekujesuser posted image ?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 442
23.1.2011 12:51:52   
Anoniman
pa niko nije rekao da sigurno user posted image  koji ti je dc? ako ti kasni mozes uraditi test. a ako pogledas na temi o znacima videces da nije neophodno da osecas nesto.
a najbolji dokaz da muckanje u vreme O nije garancija smo ti sve mi cekalice - mm i ja omasimo mozda 3-4 dana mesecno (i to nikad za vreme O ne propustamo) pa evo 4 meseca cekamo.
ja treba da dobijem 30.1.

(odgovor članu mirjanam)
  Direktna veza do poruke: 443
23.1.2011 12:57:17   
mirjanam
ma imala sam biohemijsku pre godinu dana i od tada su mi jako neredovne na 40,50,60 dana nekad se nezna samo po trakicama znam da mi je tada bila.navijam da ne dobijes narednih 9 meseci

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 444
23.1.2011 12:59:33   
Anoniman
pa posto znas kad ti je bila O, onda mozes izracunati recimo  neke 2 nedelje posle toga i tada uraditi test. trebalo bi da pokaze. mislim da neki testovi pokazuju vec nedelju dana nakon O da li postoji trudnoca.

(odgovor članu mirjanam)
  Direktna veza do poruke: 445
23.1.2011 13:07:37   
mirjanam
sacekacu jos 2-3 dana pa ako ne dobijem uradicu test

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 446
23.1.2011 13:12:14   
Anoniman
drzim ti palceve da budu user posted image

(odgovor članu mirjanam)
  Direktna veza do poruke: 447
23.1.2011 13:18:02   
mirjanam
ma sta bude bice ja govorim sebi ma nema sanse tako mi je lakse a ako bude posle ovoliko cekanja onda super!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 448
29.1.2011 11:58:38   
iva80
Caos svima!
U cetvrtak sam narucila po prvi put LH trakice (reko' ajde i to da probam) i danas su mi stigle. Ne znam da li smem da kacim ovde sajt sa koga sam narucila, pa zato necu, ali eto, iako je danas vikend oni su u roku od 48h isporucili (svaka im cast)!
Samo bih sa vama, koje imate iskustva sa trakicama, da rezimiram:
1- testirati se u poslepodnevnim satima (17-19h)
2- kada test bude pozitivan onda u stvari u narednih 18-36h nastupa ovulacija (i tada treba do 'besvesti' mućkati)  user posted image    Ako sam nesto pogresila, ispravite me.

I par pitanja:
1) pošto se u poslepodnevnim časovima testiramo, pretpostavljam da bar 2-3 sata ne bi trebalo da idemo u wc, zanima me da li u tom periodu smemo da uzimamo tecnost ili ne? Jer me je zbunila sledeća rečenica sa sajta gde sam naručila trakice  "Pre testa(dva sata)treba smanjiti,uneti tečnost"   hm...
2) i, 'kako' ste radile test, na svaka dva dana od prestanka veštice ili?

Unapred thanks!!!   user posted image

you try-you fail,
you try-you fail,
but the only true failure is when you stop trying!
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 449
29.1.2011 12:17:50   
noblica.ns
Da, smanjiš unos tečnosti i ne ideš u wc dva-tri sata pre testiranja.Ja sam LH tračice koristila svaki dan od 9 dc do 14 ili 16 dc kad mi je i ovulacija. Najbolje je da kad primetiš da se test linija pojačava taj dan se testiraš i pre i po podne, pa cim test bude pozitivan krenete u akciju...user posted image

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here