|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lh trakice
17.11.2010 7:37:56   
jelena038
IZVORNA PORUKA: Tinana

Jedno pitanje!!!
Da li se pozitivan rezultat pokaze odmah ili nakon nekoliko minuta???

moze i posle nekoliko minuta. vazi se, nije kao kod testa.mislim da cak i pise u uputstvu da se za najbolji rezultat gleda trakica nakon pet minuta, procitaj, ako si sacuvala.

< Poruku je uredio jelena038 -- 17.11.2010 7:39:01 >

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Tinana)
Direktna veza do poruke: 401
17.11.2010 7:45:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tinana

Jedno pitanje!!!
Da li se pozitivan rezultat pokaze odmah ili nakon nekoliko minuta???

pise mislim da uputstvu da se ocitava posle 5 do 10 minuta, a da bi se potvrdili negativni rezultati treba cekati 30 min.

(odgovor članu Tinana)
  Direktna veza do poruke: 402
17.11.2010 8:23:35   
tatjan@
Ja sam primetila da kada mi je pozitivan test, crtica pocinje da se nazire vec posle par sekundi a do jednog minuta ima najjacu boju.. Jako brzo se pojavljuje i tamni, eto to je moje iskustvo, inace tih par dana pre pozitivnog testa treba i 3-4 minuta da se pocne nazirati uopste. Mada ne znaci da je svima tako..

< Poruku je uredio tatjan@ -- 17.11.2010 8:24:21 >

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 403
17.11.2010 16:33:18   
Tinana
e pa ja nisam normalna!Ja sam ih odmah bacila,Sacekala bih mozda najvise 1 min i bacila.Mislila sam da mi je anovulatorni ciklus!Epa ne mogu da verujem koja sam budaletina ispala.
A imala sam egg,a lh trakice negativne i ja se razocaralaaaaa,bas bas.
Nista,cekam sledeci mesec!Covek se uci na greskama!

Nije srećan onaj koji mnogo ima,već onaj kome malo treba!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 404
17.11.2010 16:35:46   
Anoniman
tinana, sta si bacila? koliko trakica? user posted image

(odgovor članu Tinana)
  Direktna veza do poruke: 405
17.11.2010 16:39:06   
jelena038
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image o bozee.. user posted image user posted image user posted image izvini, znam da ti je lose, ali si mi mnogo slatka, kako si poludela user posted image user posted image user posted image user posted image ajde, bar nisi bila opterecena, misleci da je anovulatoran, mozda bas sad bude user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ona baci posle minut, a ja i u test za trudnocu buljim cetri i po sata, pa se radujem onoj evaporacijskoj, pa gledam kako nestaje, pa.. user posted image user posted image user posted image e svakakve li smo, majko mila...user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 406
17.11.2010 16:40:24   
Tinana
4 trakice.Radila sam od 13.do 16. dana ciklusa i sve mi bile negativne.I bas sam se izbedacila,pa sam mislila da idem sledeceg meseca na folikulometriju .Uzas!Sad sam toliko  besna na sebe user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 407
17.11.2010 16:42:58   
Anoniman
joooj, tinana...da si ih bar cuvala...ja ove tri cuvam, cisto za poredjenje (btw, danasnja je bila skoro nepostojeca, najjaca je ona od ponedeljka), a sto i jelena kaze - buljim 4 sata u negativan test za trudnocu i jos sve zmirkam da vidim nece li se pojaviti neka bledunjava crtica.

(odgovor članu Tinana)
  Direktna veza do poruke: 408
17.11.2010 16:43:15   
Tinana
E pa sad kad sam procitala Jelin post,bes me je naprasno prosao.
user posted image user posted image user posted image user posted image sa 4 sata gledanja u testicuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinana)
Direktna veza do poruke: 409
17.11.2010 16:52:22   
jelena038
user posted image pa poludim na sebe, pa ga bacim u solju, pa se odmah pokajem i dodje mi da ga vadim user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Tinana)
Direktna veza do poruke: 410
17.11.2010 17:15:42   
Tinana
Sta bih ja bez vas!Zivela bih u neznanju!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 411
17.11.2010 17:32:44   
jelena038
user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Tinana)
Direktna veza do poruke: 412
18.11.2010 9:14:14   
srna001
Ja sam definitivno izignorisana.user posted image Nema veze

Tijana rezultate očitavaš posle 5 min. kada je O test u pitanju ali nikada posle 1 sata.Ali ih čuvaš da bi uporedila sa onim od sledećeg dana.Malo sam istraživala i naišla na sajt www.peeonastick.com , tu ima testova i za trudnoću i za O i jasno stoji koji je negativan a koji pozitivan tako da ja više nemam dilemu.A osim toga L hormon koji čini test pozitivnim skoro uvek je prisutan ali ne u dovoljnoj količini i nekada mu treba više vremena da se nagomila tj. da uhvati zalet.Obavezno na tom sajtu pogledajte stranicu "OPK odiseja"-žena je radila lh test (na engl. OPK) ceo ciklus.I tu sam saznala da lh test registruje trudnoću ali ne tako dobro kao test na trudnoću

Pozdrav svim čekalicama

Direktna veza do poruke: 413
18.11.2010 9:20:29   
jelena038
to je istina. evo, vratila sam se nazad na tvoju sliku, pa svi su ti pozitivni, draga, uzela si verovatno najosetljivije testove. ovaj 16. ti je najjaci. nemoj najosetljivije da narucujes, rekla sam vam, sve suprotno od testa za trudnocu. ovako ti je pokazivalo svih 5 dana, a fora je da pokaze samo jedan, taj, koji je bas pred ovulaciju, da pristedite kvalitet sperme par dana pre ovulacije. nadam se da sam ti dobro objasnila.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 414
18.11.2010 9:25:28   
mala83
srna zao mi je sto niko nije odgovorio user posted image  ja stvarno ne znam posto prvi put koristim trakice.... inace ovaj sajt je super sad su i meni neke stvari jasnije...user posted image

Estoy mujer con un plan!

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 415
18.11.2010 11:41:46   
tatjan@
Srna ja sam ti pisala odgovor ali nisam mogla da posaljem.. posle sam zaboravila, eto sta da ti kazem user posted image

Slazem se sa Jelenom, 16-ti izgleda dobitni user posted image Odoh da vidim taj sajt obozavam da gledam testove user posted image

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu mala83)
Direktna veza do poruke: 416
18.11.2010 21:39:16   
srna001
Ma nema veze ne ljutim se ja.Mislite da je 16 dan D tj O.Nadam se da nije tada baš nismo bili toliko vredni.Mada mi bt govori drugačije videćemo.Ako ne bude ovaj mesec biće sledeći.

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 417
18.11.2010 22:53:41   
tatjan@
Nisam rekla da je 16-ti ovulacija, pre ce biti 17-ti ili 18-ti.. 16-tog je bio LH surge koji prethodi ovulaciji, mada moguce je da je O bila i taj dan kasnije poslepodne ili uvece(ne znam kad si radila test). Samo bazalna moze da potvrdi ovulaciju, test samo kaze da se telo trudi da ovulira (a do ovulacije ne mora doci).
Joj sto sam pametna kad treba drugima objasnjavati, samo sebi ne znam nikad pomociuser posted image

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 418
19.11.2010 16:24:17   
moja ciklama
Čekaj tatjan@,
LH trkice pokayuju da bi do ovulacije trebalo da dodje u narednih 12h-36h.
Bazalna (porast) nam govori da li se ovulacija dogodila, ili ne?

Esi to htela da kažeš, ili te ja nisam razumela?

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 419
19.11.2010 18:15:46   
tatjan@
Dobro si razumela user posted image

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 420
22.11.2010 22:53:46   
srna001
U svakom slučaju ja više ne kupujem lh trake.Bazalna je najbolje rešenje.Cmok,cmok,grl,grl dok ne skoči temp i bude takva barem dva dana.Trake su varljive.user posted image

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 421
23.11.2010 10:42:46   
tatjan@
Bitno je da je nesto ipak pokazalo da si imala ovulaciju.. nadam se da ste muckali u to vreme user posted image

Ja nisam imala taj problem sa ovim jeftinim trakicama, nikad, ali bas nikad mi nije bila pozitivna vise od dva dana za redom..

< Poruku je uredio tatjan@ -- 23.11.2010 10:43:18 >

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 422
23.11.2010 11:19:32   
jelena038
verovatno su to oni preosetljivi

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 423
23.11.2010 11:23:09   
srna001
Tatjana šta se dešava kod tebe ima li user posted image ?

Jelena čekamo vestiuser posted image

Direktna veza do poruke: 424
24.11.2010 9:47:31   
jupkica
pozdrav svima
nisam baš mogla sve da pročitam na ovoj temi, nisam najbolja s vremenom danas. 
e sada pitanje. dok ne nabavim lh trakice, može li pomoći maybe baby?
hvala user posted image

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here