Verus -> RE: Lh trakice (6.4.2009 16:47:51)
|
ikapika prebacujem info u ovu temu! iz teme cekamo dve crtice: Ikapika, moguce je vrlo lako, a i sluz ti je sigurni znak ovulacije. Ja se samo nadam (a naucila sam na forumu da ne dodje uvek do ovulacije, nego nekada bude mucak ), da se to desi i da smo 'uboli' sto kazes. Ima tema LH trakice ako google gore naci ces, ja sam dobila taj aparat da koristim od jedne prijateljice, i narucila sam trakice nakoje piskis i stavis ih u taj aparat i on onda ocita. dobar je jer prati plodne dane i dane "visoke fertilnosti" sto bi palo onda kada se vec detektuje estrogen u mokraci,kao meni sada. Eto danas, mi dodje po aparatu 8 dan ciklusa i vec imam povecan estrogen....Mihi je isto pisala da je njoj dr. n UZ rekla da joj je ovulacija 14-ti dan, onda i muz mutili i nista. Onda se oslonila na 'zvuke' svoga tela, i shvatila da joj je ovulacije pu uuno ranije 10-ti dan (a treba mutit par dana i pre O), i tako je ostala trudna!!! Ana, i ja sam se pitala koliko dugo treba da mozete ponovo voditi ljubav i da se ti opustis i osetis 'normalno'... sve ce to biti Ok, sigurno ti se vec sve obnovilo i telo je spremno! najbitnije je da znas da mozes ostati trudna, hvala Bogu to je bas bitno! Dace bog srece moje, dace bog da i mi 'matore' forumasice zatrudnimo vec jednom!!! Ikapika, Jacaca je koristila ili jos uvek koristi te trake, ja ne znam gde ih mozes naci kod nas.....
|
|
|
|