zvezdica009 -> RE: Lh trakice (16.10.2009 9:44:21)
|
IZVORNA PORUKA: alexis77 Molim za pomoć kada je u pitanju tumačenje rezultata! Uradila sam juče lh test, školska ovulacija bi trebala da mi je već prošla, medjutim pokazale su se dve crtice od kojih je test crtica bila skoro iste boje kao i kontrolna! Pitanje: Da li ako je prošla ovulacija test crtica postaje sve svetlija i svetlija ili naglo nestane? To pitam pošto sam možda u zabludi da mi je O prošla! Inače, po Eugen Jonasu sada su mi plodni dani! Molim za odgovor! alexis kad ti prodje O nivo lh hormona se smanjuje, pa crtica, ta druga koja se pojavljuje postaje sve svetlija i svetlija. ako su ti skoro iste boje, ja bih da sam na tvom mestu uradila i danas test da proveris jer moguce je da ti O nije prosla. tako se meni desilo, bila sam ubedjena da je prosla medjutim lh trakice su mi pokazale da sam bila u zabludi i da mi se bez obzira na ciklus koji traje izmedju 26 i 28 dana O desava obicno 16-tog dc. pokusaj i ti pa ces videti ukoliko ti danas ta druga crta bude jako svetla onda je O prosla pre nekoliko dana, a ako budu iste boje onda ti je O upravo sada
|
|
|
|