|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lh trakice
3.11.2010 10:41:46   
majared
Naručila sa ovog našeg sajta. Nego, imam jedno pitanje. Piše da kada se pojave dve crtice ovulacija je u narednih 18-36 sati. E sad, da mućkamo odmah ili da sačekamo taj raspon od 18-36 sati kada bi trebalo da bude ovulacija user posted image  
Bem ti život kada je pravljenje bebe posao user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 351
3.11.2010 10:51:14   
Anoniman
ne znam sta da ti kazem, ja bih samo intenzivirala aktivnosti, recimo dva puta u tih 36 sati, user posted image  mada, mislim da nije problem ni ranije ni kasnije, ionako spermici zive jos neko vreme nakon odnosa.
a ironija je sto je pravljenje bebe posao za nas koji ih zelimo, a oni koji ih nece ih prave kao da su masine.

(odgovor članu majared)
  Direktna veza do poruke: 352
8.11.2010 16:17:52   
moja ciklama
Ejj, vi cekalice iz Srbije, da li ste narucivale trakice sa ovog sajta http://www.homehealth-uk.com/index.html.. ja sam bas htela, ali sve se urotilo protiv meneuser posted image

Pa bih da vasa iskustva podelite samnom_?
Za pocetak, kako ste placale_?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 353
10.11.2010 19:51:30   
serendipity
Ciklama, ja sam narucivala nekoliko puta, mislim da sam i pisala negde ranije o tome. Stizu u roku od 5 radnih dana. Ja sam porucila trakice za ovulaciju, one normalne (ne osetljive niti one druge) i super su. Tacno su mi pokazale kada mi je ovulacija, sto je doktorica i potvrdila UZ.

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 354
10.11.2010 21:13:21   
moja ciklama
E a jel ti nije problem da mi kazes kojom karticom si placala?

(odgovor članu serendipity)
Direktna veza do poruke: 355
10.11.2010 21:16:16   
serendipity
visa...

Direktna veza do poruke: 356
12.11.2010 11:07:40   
srna001
http://www.peeonastick.com
Pogledajte ovaj sajt jako je interesantan.
Malo sam istrazivala na temu povoljnijih o testova i pronasla ovo
http://lhtestusrbiji.ucoz.com/

Tek sam sad provalila da lh trkica ne daje pozitivan rezultat samom pojavom druge linije kao što je to slučaj sa testom za trudnoću.
Test linija mora da bude iste jačine ili tamnija od kontrolne linije.
Ja sam radila test 10 dc i ponovo 12dc i drugi put je bilo malo tamnije a pošto bi O trebala da nastupi 24 do 48 sati od prvog pozitivnog rezultata ja pretpostavljam da se O dogodila 11 dc
Malo me zbunjuje temperatura koja je imala prvi skok juče a danas je opet malo pala umesto da nastavi da skače

(odgovor članu serendipity)
Direktna veza do poruke: 357
12.11.2010 11:10:11   
jelena038
ne narucujte testove iz srbije, to su isti testovi, samo ih oni naruce pre vremena i posle preprodaju. pisale smo o tome, procitajte celu temu.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 358
12.11.2010 11:15:26   
viking
Ne razumem ovo "pre vremena"... Pre kog vremena? user posted image

IZVORNA PORUKA: jelena038

ne narucujte testove iz srbije, to su isti testovi, samo ih oni naruce pre vremena i posle preprodaju. pisale smo o tome, procitajte celu temu.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 359
12.11.2010 11:35:09   
jelena038
pre nego sto mi narucimo od njih. naruce ih u ogromnim kolicinama, stigne im za 7 dana, a onda mi narucimo od njih i nama oni, ko fol, expresno salju u roku od 24h. uporedite cene pre nego sto nesto narucite. omutavila sam pricajuci o tome, procitajte temu. za 10 testova koje kupite ovde, iz engleske vam stigne 25.. od prilike.

< Poruku je uredio jelena038 -- 12.11.2010 11:37:55 >

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 360
12.11.2010 11:53:06   
Anoniman
glupi grcki postari mi jos uvek nisu doneli trakiceuser posted image  znaci, propade ovaj mesec za merenje, a za sledeci se nadam da ih necu ni trebati user posted image

Direktna veza do poruke: 361
12.11.2010 12:19:41   
jelena038
kseno, posalji im mejl, proverice, odmah provere dokle je posiljka stigla i gde je zapelo. 

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 362
12.11.2010 12:32:34   
Anoniman
jesam, poslala sam im jos pre par dana, u utorak mislim. odmah su mi odgovorili i rekli da nemaju nacina da provere gde je posiljka, jer kad bi se tako slalo da se prati, kostalo bi dodatnih 8,9 evra. rekli su da je uredno poslata u ponedeljak (pre skoro 2 nedelje) i da tek kad prodje 25 dana moze posiljka da se proglasi izgubljenom i da mi ili ponovo posalju ili refundiraju pare. a znam da je problem u grckim glupim postama jer cekamo neke knjige u skoli da stignu, a narucene su i poslate jos ranije. ne znam sta se desava. al ako bog da, stici ce posiljka taman da iskoristim barem testove za trudnocu user posted image  i naravno, da budu user posted image  hihhihihi

Direktna veza do poruke: 363
13.11.2010 17:39:55   
Alexis79
kseno

evo ja sam mogla da ti donesem trakice i da posetim Grcku koju obozavam.user posted image user posted image user posted image

Sigurno bih stigla pre grckih postara

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 364
13.11.2010 17:42:14   
moja ciklama

IZVORNA PORUKA: Alexis79

kseno

nikada mi u Srbiji, Grckoj, Makedoniji, CG, i ostalim drzavicama, necemo ziveti kao sav normalan svetuser posted image

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 365
13.11.2010 17:43:12   
Alexis79
ciklamo moja pa gde si?

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

Direktna veza do poruke: 366
13.11.2010 18:38:41   
Anoniman

kseno

evo ja sam mogla da ti donesem trakice i da posetim Grcku koju obozavam.user posted image user posted image user posted image

verujem cak i sad da krenes da ces stici pre user posted image  bar da upotrebim onaj za trudnocu!

(odgovor članu Alexis79)
  Direktna veza do poruke: 367
13.11.2010 18:41:41   
Anoniman
kseno, nije valjda da ih jos cekas?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 368
13.11.2010 18:45:48   
Anoniman
oh, da...nisu stigle ni trakice, a bogami ni one knjige koje su poslate jos pre njih iz srbije za grcku...nemam pojma sta ovi ludaci rade...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 369
13.11.2010 18:49:46   
Anoniman
Svasta. Neko je skoro pominjao na crticama test za sitne pare pa rece da imaju i LH trakice. Ali sigurna sam da si ti to ispitala vec. Ja sve to radim na slepo user posted image user posted image user posted image . Mali Lenjivac

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 370
13.11.2010 18:50:51   
moja ciklama

ciklamo moja pa gde si?

Evo mene, a ti se verujem mućkaš ovih dana, vidim po ciklusuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 371
13.11.2010 18:53:57   
Anoniman
a, mali lenjivce, mislis na one u liliju? pa te meni nisu dostupne...
a i ovo su bile sasvim ok pare, 20 trakica plus 10 testova = 8 evra...samo kad bi grcki postari hteli da saradjuju sve bi bilo ok. ovako...prolazi termin, nisam ih isprobala, a optimisticno se nadam da mi za sledeci mesec nece ni trebati user posted image

Direktna veza do poruke: 372
13.11.2010 19:01:12   
Anoniman
Ima li ih jos negde sem u Grckoj, mozda neko moze da ih donese iz inostranstva. Ja nism pristalica toga, mislim da to previse opterecuje, osim u slucajevima kada neko bas ima problem pa mu dr preporucuje da se to prati (folikulometrija je bas skupa).

Marfi radi besprekorno, cim ti stignu, vise ti nece trebati user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 373
13.11.2010 19:08:41   
Anoniman
ma narucila sam ih sa ovog engleskog sajta i ljudi su ih odmah poslali, al grcku ne mogu da izbegnem kad zivim u njoj user posted image  jedino da sam dala maminu i tatinu adresu, da stigne njima pa onda oni meni autobusom da posalju user posted image user posted image user posted image
ajde, marfi, radi za mene!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 374
13.11.2010 19:29:24   
Anoniman
E nisam znala da zivis u Grckoj. Lepo. Onda navijam za Marfija

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here