|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lh trakice
28.5.2010 10:44:38   
janajana
IZVORNA PORUKA: morena

Hvala, draga! user posted image I, jel valjaju šta?
Draga user posted image
ja sam samo narucila testove za trudnocu za koje jos nije vreme da se rade user posted image ali te koje sam narucila radila sam pre jedno 2 god u Kanadi i pokazao je ---- kao sto sam i znala ali sam morala da ga isprobam jer se on radi 6 dana pre user posted image
a za LH trakice nemam pojma posto ja to ne koristim, javice se jelena ili ko vec koristi te lh trakice koje su narucivane preko tog sajta
user posted image

*Every saint has a past and every sinner has a future.
(Oscar Wilde)

(odgovor članu morena)
Direktna veza do poruke: 326
2.6.2010 12:33:01   
Anoniman
Sinoc sam radila lh trakicu i bila je samo jedna crta...Sad sam radila ponovo i pojavila mi se druga, jasno vidljiva i skoro iste jacine kao ona kontrolna...Da li da pocnem da muckam odmah, ili da MM sacuva spermice jos jedan dan...Sta mislite???

(odgovor članu janajana)
  Direktna veza do poruke: 327
2.6.2010 12:38:37   
strelitzia
ja imam bolne ovulacije pa kad me je zabolilo znala sam šta je ali sam za svaki slučaj radila i trakicu. e sad, opet za svaki slučaj smo imali odnose uveče i ujutru.
sad.. to je moje iskustvo i opet bih tako uradila jer sad poslije 7 mjeseci pokušavanja čekamo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 328
2.6.2010 12:40:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: strelitzia

ja imam bolne ovulacije pa kad me je zabolilo znala sam šta je ali sam za svaki slučaj radila i trakicu. e sad, opet za svaki slučaj smo imali odnose uveče i ujutru.
sad.. to je moje iskustvo i opet bih tako uradila jer sad poslije 7 mjeseci pokušavanja čekamo user posted image

Divno, cestitam draga....user posted image user posted image user posted image

I ja cu da pocnem od danas...Zbunjuje me to sto neki govore da ne treba svaki dan, a drugi da treba i to i vise puta dnevno.....user posted image

(odgovor članu strelitzia)
  Direktna veza do poruke: 329
2.6.2010 12:42:21   
Mari86
verolino mila,ja nikada nisam radila sa tim trkicama,ali koliko znam iz price ako su iste velicine mozet i danas i sutra user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 330
2.6.2010 12:44:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mari86

verolino mila,ja nikada nisam radila sa tim trkicama,ali koliko znam iz price ako su iste velicine mozet i danas i sutra user posted image

Cu da navalim na muza joste danas....user posted image user posted image user posted image
Hvala mila u svakom slucaju....user posted image

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 331
2.6.2010 12:47:03   
strelitzia
i meni je to zbunjujuće bilo...mislim i sad je...
po nekom mom razmišljanju ako čekaš da se "nakupi"spermića onda ima i više onih koji nisu za oplodnju i onih koji odmah iscure. ako ne čekaš misliš "joooj ima malo. da li je to dovoljno!?"
ja sam odlučila za ovaj postupak. uveče kad smo krenuli spavati i ujutru, ne odmah baš poslije buđenja. e sad isto, ti odnosi su bili jedni od rijetkih za tih 7 mjeseci kad sam stvarno bila opuštena i rekla sebi "sad ćeš da vodiš ljubav a ne da pokušavaš još jednom pa da ti ne uspije"
da li je uspjelo to uveče ili ujutru ne znam ali je uspjelo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 332
2.6.2010 12:49:31   
Anoniman
Na LH trakicam pise da kada se pojave dve jednake crtice ili je test jaca od kontrolne, da ce ovulacija nastupiti izmedju 24-48 sati, tako da je bolje da se sacuvate do sutra po meni user posted image  

(odgovor članu strelitzia)
  Direktna veza do poruke: 333
2.6.2010 12:56:43   
NinaMandarina
Verolino, treba da koristis trakice u isto vreme svaki dan, najbolje popodne, pre toga 2 sata da ne pijes nista. Probaj veceras u isto vreme kao i juce, pa da vidis sta ce da bude user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 334
2.6.2010 13:08:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: NinaMandarina

Verolino, treba da koristis trakice u isto vreme svaki dan, najbolje popodne, pre toga 2 sata da ne pijes nista. Probaj veceras u isto vreme kao i juce, pa da vidis sta ce da bude user posted image .

Znam ja to...Ali sam negde ovde procitala da neke devojke to rade i ujutro da bi uhvatile prvi priliv lh hormona...Uradicu i veceras, pa cu videti...Ono sto je sigurno jeste da cu sada posle odnosa da lezim pola sata na stomaku...To mi je rekla jdna nasa "belosvetska"user posted image ...Pa probacu...

Nejt, hvala na misljenju...user posted image

(odgovor članu NinaMandarina)
  Direktna veza do poruke: 335
2.6.2010 13:37:56   
NinaMandarina
Na stomaku? Zar ne trebaju da se dignu nogeuser posted image ?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 336
2.6.2010 13:55:51   
Anoniman
E da, Verolino, na uputstvu pise jos i da se nikako ne radi sa prvim jutarnjim urinom. I da se testira izmedju 10h i 20h.

Direktna veza do poruke: 337
2.6.2010 14:19:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: NinaMandarina

Na stomaku? Zar ne trebaju da se dignu nogeuser posted image ?

Noge dizu one koje imaju zavaljenu matericu, a ja je nemamuser posted image

Direktna veza do poruke: 338
2.6.2010 14:19:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nejtiri

E da, Verolino, na uputstvu pise jos i da se nikako ne radi sa prvim jutarnjim urinom. I da se testira izmedju 10h i 20h.

Nisam je mila ni radila sa prvim jutarnjim, vec oko 12h i nisam nista pila....Videcu veceras da uradim jos jednu...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 339
27.6.2010 11:51:22   
ishler
Dobar dan,DRAGE DAME,
evo i ja se pridruzujem temi.
Konkretno meni lh trake pokazu ovulaciju,ali ne ostajem trudna,sada se ispostavilo da je imam ali folikuli prerano pucaju\18mm\,tako da mi nista nije jasno,totalno sam zbunjena.user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 340
13.7.2010 12:34:36   
tatjan@
Evo slike mojih trakica za ovaj ciklus, mozda nekom posluziuser posted image

user posted image

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 341
29.8.2010 15:28:29   
sesili
LH trakice su super stvar,pokušavali smo da ostanem u dr.stanju godinu i po ,sa dve biohemijeske trudnoće u medjuvremenu.Čitala sam na netu o trakicama i rešila da probam.U decembru sam prvi put probala,a u januaru sam već ostala u drugom stanju. Pre trakica sam bila u totalnoj zabludi da su mi plodni dani oko sredine ciklusa,a ispostavilo se da su ustvari 21.-23.(dve crtice su se pokazale 21.) Naravno ,one pomažu u slučaju kada je sve u redu sa oba partnera.

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 342
31.10.2010 18:17:36   
Anoniman
evo, da napisem i ovde - narucila sam lh trakice (20 komada) i testove za trudnocu (10) one step, sa cuvenog sajta. mislim da ce stici taman kad se zavrsi user posted image  i bude vreme za muckanje.
procitala sam celu temu, pa da pitam - da li su vam lh trakice pomogle? mislite li da ste zahvaljujuci njima ostale brze u drugom stanju jer ste znali kad je O (ako jeste)?
naravno, kad pocnem da ih koristim - prenecu i svoje iskustvouser posted image

(odgovor članu sesili)
  Direktna veza do poruke: 343
1.11.2010 10:41:54   
moja ciklama
a koji je sajt na kome narucujete testove za ovulaciju_?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 344
1.11.2010 11:21:27   
majared
U Liliju je Baby time  2090 dinara, ima 7 test trakica.

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 345
1.11.2010 17:47:15   
Nina777
Pozz svima,
Ne znam da li ste vec pominjali ali ja narucujem preko ovog sajta kod nas, trakica je 100 dinara
http://lhtestusrbiji.ucoz.com/

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 346
1.11.2010 17:51:06   
Anoniman
ciklamo, tek sam sad videla da si pisala i ovde, ali odgovorila sam ti na pp. ja sam narucila preko sajta koji su vec druge devojke navele ranije KLIK i 20 lh trakica + 10 testova za trudnocu ispadne 7 evra. kad sam porucila nisam na vreme odabrala opciju koliko cega hocu, pa su mi poslali email da pitaju user posted image  nadam se da ce u toku ove nedelje stici.

(odgovor članu Nina777)
  Direktna veza do poruke: 347
2.11.2010 22:40:39   
serendipity
ksena, stignu za 5 radnih dana (bar je meni bilo svaki put tako).
Ja sam vec nekoliko puta narucivala i hocu da sada ozbiljno probam sa njima jer vidim a su tacni a i mnoge devojke su brzo ostale user posted image .
Meni su sad poslednji ciklus pokazali ovulaciju, a potvrdio je i doktor, samo da znas da ako i pola crtice bude tamno (a ne cela) i to se vazi. user posted image
Uzela sam 25 testova za ovulaciju i 10onih osetljivih za trudnocu i nadam se da necu sve ni stici da iskoristim! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 348
2.11.2010 22:50:27   
jelena038
kseno, pitala si gore.. meni su mnogo pomogle, potvrdile su mi ovulaciju kad je i temperatura pokazala, nekoliko meseci zaredom u isto vreme, tako da ih ne koristim vise, vec znam kad je ovulacija, pa nekoliko dana pre toga pauziramo, zbog kvaliteta sperme, i onda na dan D predjemo na stvar. zbog toga su, na primer dobre. lose su zbog opterecenja, jer non stop mislis, pa onda pod pritiskom ono radis, pa posto znas da si ubola dan mislis da je ovog puta sto posto to to.. ako mozes da se iskuliras i da tome pridjes cisto informativno, kao sredstvu koje pomaze da upoznas svoje telo i ciklus, na odlicnom si putu. u suprotnom, bolje je da muckas svaki drugi ili svaki treci dan.. drzim fige i skroz sam hepi sto narucujete sa ovog sajta, mnogo sam bila ljuta na ove nase hohstaplere koji nam isto prodaju po sto puta vecoj ceni!!!

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu serendipity)
Direktna veza do poruke: 349
3.11.2010 9:47:30   
Anoniman
vec sam gore mislim napisala, da sam ih ja vise uzela zbog toga sto su jeftine u kombinaciji sa testovima za trudnocu user posted image  tako da se nadam da cu zadrzati taj stav, da necu poludeti. mada ovaj mm je vec najavio svakodnevne fizicke vezbe user posted image  tako da me verovatno necete vidjati tako cesto na rr, jer u pauzi izmedju vezbi pokusavacu da povratim snagu, hahhaa....

(odgovor članu jelena038)
  Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here