Anoniman -> RE: Prevara (13.10.2014 10:22:00)
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa ja i dalje ne razumem zasto je bolja i lakse oprostivija prevara samo zbog seksa. pa kakva je to osoba koja prevari samo zbog seksa, cime razmislja? ne kazem da bi mi bilo lakse da se mm zaljubi i td... uzasno je u svakom slucaju. ali bilo bi mi odvratno da spava sa nekim samo zbog seksa, ne shvatam sta je tu dobro? ovako ako ima seks sa nekim u koga je zaljubljen, mozda mogu da shvatim negde u dubini mozga zasto je imao taj seks, ali ne znaci da bih mogla da oprostim. ali kao u braku si i tako s vremena na vreme se opalis sa nekim, kao cisto rekreativno, pa kakav je to covek, osoba? Jovice potpuno si u pravi, to mu dodje kao ono 2x nedeljno idem na aerobik, pa isto toliko puta seks sa nekom drugom osobom koja nije mm nista bitno ahahhahh strasno, ahahhahh svasta procitas ovde na formu.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] A sta sad, taj neko vam se dopadao, prevarite muza, a seks bude ocajan, razocarate se, i je li bilo vredno kockati svoj zivot, porodicu, zarad toga[sm=zmeden.gif] Ja uvek kazem razvod, pa probaj sa strane sta god hoces, ne brukaj sebe, tog coveka kog si volela i decu....
|
|
|
|