RE: Prevara (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Ivanka 75 -> RE: Prevara (4.2.2015 15:39:24)

Daleko mu lepa kuca, bolje sad da sazna nego kasnije, i dobro je sto je ta druga zvala jer dok se on smisli dete ce i uskolu da podje, mekusac.

emicaa -> RE: Prevara (4.2.2015 16:08:27)

kako ta druga moze biti sigurna da i ona za neko vrijeme nece dobit takav poziv,nije sigurno njena p.... zlatna pa da nju nece prevarit...

mali_mis -> RE: Prevara (4.2.2015 16:21:41)

IZVORNA PORUKA: emicaa

kako ta druga moze biti sigurna da i ona za neko vrijeme nece dobit takav poziv,nije sigurno njena p.... zlatna pa da nju nece prevarit...

Mozda se nada da ce ga brak vezati [sm=smiley36.gif]
Sve se to vrati kao bumerang.

I bolje za drugaricu da je sada saznala, prebolece kretena.

wivern -> RE: Prevara (4.2.2015 17:15:51)

IZVORNA PORUKA: emicaa

Ivo trazi broj tefona od te pammetnice, da je pitamo u koju boju JE farba. Posto emica misli u zlatnu..
Uuups pardon, SE farba [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Prevara (4.2.2015 17:35:34)

Neeee,ja mislim da joj je od čistog zlata ribica [sm=smiley36.gif]

dijana1* -> RE: Prevara (4.2.2015 23:16:35)

Ma treba je pozvati za par dana i reci e ja sam treca i ja sam trudna[sm=smiley36.gif]
Znam sebe, ne bi izdrzala bez smicalice[sm=smiley36.gif]

babby -> RE: Prevara (6.2.2015 12:10:08)

[sm=smiley24.gif]strasno nikada mi nisu bili jasni takvi likovi i ta ''srecnica" nece stici ni do kraja trudnoce a dobice i ona takav poziv takvi se ne menjajuDijana dobra bi fora bila

World -> RE: Prevara (14.2.2015 13:09:19)

e ja varam muza!

ajd sad sve koje ste vidjele to, posjetite ovu TEMU
pa ako se nekom desavalo da mi kaze... hvala puno [sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: Prevara (14.2.2015 13:13:35)

hahahaha bravo za ideju [sm=bravo.gif]

degu -> RE: Prevara (14.2.2015 13:54:20)

IZVORNA PORUKA: World

e ja varam muza!

ajd sad sve koje ste vidjele to, posjetite ovu TEMU
pa ako se nekom desavalo da mi kaze... hvala puno [sm=smiley1.gif]

[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley31.gif]

Kata90 -> RE: Prevara (14.2.2015 14:15:55)

sram te bilo world[sm=smiley36.gif]

Plavusa34 -> RE: Prevara (9.3.2015 16:47:30)

Mozda sam ja suvise neznam zavisim od njega ili sam naivna neznam ni kako objasniti al ja bih oprostila prevaru[sm=smiley13.gif]

jabudic -> RE: Prevara (9.3.2015 16:49:08)

Plavušo, suviše si plavuša [sm=smiley36.gif]
Ja ne bih zaista, jedna od rijetkih stvari koja se po meni ne može oprostiti!

Ivanka 75 -> RE: Prevara (9.3.2015 16:52:00)

IZVORNA PORUKA: Plavusa34

Mozda sam ja suvise neznam zavisim od njega ili sam naivna neznam ni kako objasniti al ja bih oprostila prevaru[sm=smiley13.gif]

A da li bi on oprostio tebi?

veselicaa -> RE: Prevara (9.3.2015 16:53:01)

Nikada ne bih oprostila prevaru,pogotovo sada kada imamo decu,to bi bio znak da mu nista ne znaci porodica koju imamo i da nas je sve izneverio.Ne razumem ljude koji kazu da bi oprostili.

emicaa -> RE: Prevara (9.3.2015 16:59:14)

Veselice od riječi do riječi si u pravu [sm=bravo.gif]
IZVORNA PORUKA: veselica

Nikada ne bih oprostila prevaru,pogotovo sada kada imamo decu,to bi bio znak da mu nista ne znaci porodica koju imamo i da nas je sve izneverio.Ne razumem ljude koji kazu da bi oprostili.

veselicaa -> RE: Prevara (9.3.2015 17:06:42)

Emice [sm=smiley31.gif] Nema tu mnogo filozofiranja,ko vara taj ne voli i ne moze niko da me ubedi u suprotno.

wivern -> RE: Prevara (9.3.2015 18:45:53)

IZVORNA PORUKA: jabudic

I ja sam plavusa. Kod mene ne moze sve biti tako crno samo sa jedne strane. Nekada postoji obostrana greska koja dovede do toga.
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Pa ako ovako razmisljam nikada se ne bih ni druzila ni sa kim, a kamoli zivela sa nekim. Zasto bih uopste to i pomisljala da mi je znati, to je kao da vec sumnjam u necije poverenje.

jess021 -> RE: Prevara (9.3.2015 18:49:29)

Retko kad sam iskljuciva po nekom pitanju, pa tako i po ovom.
Mislim da ne bi, ali nikad ne reci nikad.

Ivanka 75 -> RE: Prevara (9.3.2015 19:11:53)

IZVORNA PORUKA: wivern
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Pa ako ovako razmisljam nikada se ne bih ni druzila ni sa kim, a kamoli zivela sa nekim. Zasto bih uopste to i pomisljala da mi je znati, to je kao da vec sumnjam u necije poverenje.

Wiv, ja sam nju pitala, da li je sigurna da bi on njoj oprostio kad je ona velikodusna. I koliko bi joj dusa patila da zna, za mene je to mucenje samog sebe, oprostis prevaru ali varas samog sebe.

Iskreno, ja sam imala 2 momka za koje sam bila sigurna da bi me varali (sreca te veze bile kratke), na kraju jedan jeste mene varao, a drugi se razveo jer je varao zenu.

jabudic -> RE: Prevara (9.3.2015 19:14:38)

IZVORNA PORUKA: wivern

IZVORNA PORUKA: jabudic

I ja sam plavusa. Kod mene ne moze sve biti tako crno samo sa jedne strane. Nekada postoji obostrana greska koja dovede do toga.

ALi ti nije nick plavuša [sm=smiley36.gif]
Ne kažem da nekada obje strane nisu krive, ali ipak više stojim pri tvrdnji da muškarac vara jer je sklon tome, takva mu je priroda, ne voli ženu, itd, a rjedje zato jer mu ona nije nešto pružila.

wivern -> RE: Prevara (9.3.2015 21:46:27)

Pa nema veze, vidis da sam i bez nika plavusa bre [sm=smiley36.gif]
Jabude ja znam za dosta drugih primera. Nije da branim muskarce jer su mi to prijatelji ali nisu ni zene vise sto su nekada bile, a ima i onih koje kad dobiju dete zaborave i na muza i na sve ostalo.
Ja kao jedna od vecih plavusa, ne mislim nista ruzno pod ovim niti mislim da iko misli [sm=smiley36.gif], mislim da i muskarci i zene varaju procentualno isto. I da u dosta procenata nesto nedostaje u vezi gde varaju. Ala sam ga objasnila vise ni meni nije jasno [sm=smiley36.gif]

jabudic -> RE: Prevara (9.3.2015 21:55:22)

Wiv, sad sam i ja postala plavuša, ništa ne razumijem [sm=smiley36.gif]
Ne branim ni ja žene, evo prva znam nelkoliko njih koje su varale muža, a razlog je bio da je muž bio toliko ljubomoran i stalno je optuživao, pa kad već ne može da se odbrani bar da zna zašto je napada [sm=smiley36.gif]
Drugi slučaj je bio nedostatk ljubavi, promašen brak...
Ja shvatam da je, nažalost, prevara sve češća pojava i jednako sudjujem muškarce i žene.
Mužu ne bih oprostila, a sebi je ne bih dozvolila...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 93 94 [95]