RE: Prevara (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

soni -> RE: Prevara (27.11.2014 15:16:54)

zamisli d aljudi oko tebe znaju a ti nemas pojma i jos pocnes i da hvalis muza bla bla..cccc

Olga75 -> RE: Prevara (27.11.2014 15:18:18)

e pa danas me je zvala , u subotu idemo na kafu
ne pada meni na pamet da kazem : cuj tvoj muz se svalera , pa nisam s uma sasla
ako me bude pitala ko je bio necu da precutim sa kim smo sedeli
i to je to

soni -> RE: Prevara (27.11.2014 15:19:52)

nek joj on objasn..bzv bas

World -> RE: Prevara (27.11.2014 15:31:15)

Ja se nekad utripujem da ce me muz prevariti tj razmisljam sta bi bilo kad bi bilo...

Pa da li bi? [sm=smiley1.gif]

soni -> RE: Prevara (27.11.2014 15:34:21)

pa ne znam...ne daj boze da se stvarno zapitam [sm=smiley36.gif]

Buba Mira -> RE: Prevara (27.11.2014 16:02:08)

Šalu na stranu, ja uopšte ne doživljavam prevaru kao nešto strašno. Ok, prevario me, ali mi je tim činom i učinio uslugu - pokazao mi da živim sa pogrešnim čovekom. Pokazao mi da me ne zaslužuje, da nije hteo ni da porazgovara o nama, već je to nešto što nam fali potražio u tuđoj vagini. Stoga prevara nije strašna, strašno je ostati sa takvim čovekom. Ovako - super, skontaš s kim si bio, mršneš budalu i nastaviš svoj život bez njega.

Hipotetski govorim, nije me ovaj moj prevario. Valjda [sm=jezicek.gif]

Mala Elena -> RE: Prevara (27.11.2014 18:03:17)

Olga, uradi tako, ako pita -pita, neces nikome nazao uciniti, bar ne njoj koja ti je bliska a dalje kako ce i da li ce se to produbiti ..ne zavisi od tebe.

bubulence -> RE: Prevara (27.11.2014 18:43:27)

IZVORNA PORUKA: Buba Mira

Šalu na stranu, ja uopšte ne doživljavam prevaru kao nešto strašno. Ok, prevario me, ali mi je tim činom i učinio uslugu - pokazao mi da živim sa pogrešnim čovekom. Pokazao mi da me ne zaslužuje, da nije hteo ni da porazgovara o nama, već je to nešto što nam fali potražio u tuđoj vagini. Stoga prevara nije strašna, strašno je ostati sa takvim čovekom. Ovako - super, skontaš s kim si bio, mršneš budalu i nastaviš svoj život bez njega.

Hipotetski govorim, nije me ovaj moj prevario. Valjda [sm=jezicek.gif]

svaka ti je zlatna. potpisujem od reci do reci

jovicaa -> RE: Prevara (27.11.2014 19:58:00)

to je sve ok. ali ja volim svog muza, tako da nikako ne bih mogla da gledam na takav splet okolnosti kao na srecan za mene. sumnjam da bih prevaru ikada mogla da oprostim i prevazidjem. ali ne smem ni da mislim o takvom scenariju, to bi me ubilo, posle svega sto imamo zajedno i ljubavi, da me prevari, uf nezamislivo mi je.
nije razvod kao kupovina farmerica, ah stare su pukle, sad cu u nove i supeeeer.

Olga75 -> RE: Prevara (27.11.2014 20:08:14)

pa ja ne znam , ljubav , mos mislit
cemu ako te on ne voli jer da te voli ne bi te tako ponizavao ili bi [sm=zmeden.gif]
kad nekom ne trebas sta ce ti on ?

Torbica -> RE: Prevara (27.11.2014 20:11:27)

Ja mislim da bih bila tako besna da bi bio plav od glave do pete...i da bi mi se zgadio... [sm=smiley13.gif]

jovicaa -> RE: Prevara (27.11.2014 20:16:37)

hm... pa nisam vise samo ja u pitanju i ljubav, tu su i deca. mislim da je razvod mnogo ozbiljna stvar, i nikako mi ne bi bilo lako da do toga dodje. kazem ne zelim ni da mislim o tome.

nismo mi momak i devojka, pa kao prevario me je, cao, nacicu drugog.. ne znam mozda gresim, ali za mene je bracna zajednica ipak malo ozbiljnija stvar, posebno kada su tu i deca.

jovicaa -> RE: Prevara (27.11.2014 20:21:03)

ne znam bila bih potpuno razocarana... ne kazem da bih trpela bilo sta, jednostavno nisam taj tip.
ali gradimo zivot zajedno, i volela bih da tako i ostane.

samo sam htela da kazem da nije to bas tako, prevario me, ko ga sisa.... mislim da smo sad vec na nekom mnogo visem nivou zajednickog zivota da bi tako olako gledali na stvari.

bubulence -> RE: Prevara (27.11.2014 20:21:07)

jovice a koja je svrha braka ako te tm ne voli i vara? mislis da je deci bolje u takvom braku?
nisam za to da se za svaku sitnicu treba pakovati i napustati bracnu zajednicu, ali prevara ili udarac su sasvim dovoljni da me vise nikada ne vidi.

Torbica -> RE: Prevara (27.11.2014 20:24:24)

Pa kakav primer da dam deci? Da je u redu da tata tu i tamo kresne drugu? [sm=smiley13.gif] Ili da pojedem gov..o radi toboze ocuvanja kakve/takve zajednice? Mozda ja na to gledam malo strozije, ali donekle se slazem sa mojom mamom. Bolje jedan normalan nego dva nenormalna roditelja... Moja tetka pokojna je gutala ceo zivot, i upropastise dete, nazalost, ceo zivot su se preko deteta prepucavali i kontrirao je non stop a usput imao stalne ljubavnice, dok nju rakcina nije pojela u roku od par meseci [sm=smiley19.gif]... A ja sa jednim roditeljem, ispadoh koliko/toliko normalna..

soni -> RE: Prevara (27.11.2014 20:24:59)

ova tema jos aktuelna [sm=smiley36.gif]

Buba Mira -> RE: Prevara (27.11.2014 20:25:37)

Da, za tebe je bračna zajednica ozbiljna stvar, ali čekaj, izgleda da za njega nije, ako te prevari, zar ne? I eto, ti tako stojiš, daješ se, veruješ u tu neku ljubav (ne mislim konkretno ti, nego xy osoba neka), i onda on pogazi sve to vaše, svu tu ljubav, decu, uspomene, i kresne neku tamo. Zašto njemu to nešto vaše manje vredi nego tebi?
I ne, ne bih ostala sa takvim muškarcem, ne samo zbog njega, nego zbog sebe. JA znam da ne bih više nikada bila ista, uvek bih sumnjala u njega, pa taman više nikad drugu ne pogledao, ja bi sumnjala. A život sa mnom takvom bi bio nepodnošljiv, i njemu, i deci, i meni, naravno.
I, na kraju krajeva, zaslužujem bolje. Zaslužujem više. Baš zato što sam i dala mnogo.

jovicaa -> RE: Prevara (27.11.2014 20:26:38)

ja ne kazem da treba trpeti tako nesto, ni jednog momenta.
ali mislim da nije bas tako lako emotivno i psihicki, razvesti se i gledati na to kao na neku povoljnu stvar, nastaviti dalje kao da nije nista bilo.

mislim da bi mi se srusili svi snovi. i ne bih volela da nasa deca trpe teret razvoda nikako.
losa zajednica je losa za decu, to je cinjenica, ali razvod je pakao za njih isto toliko. ne govorim o nekim ekstremima, sa nasiljem i td, to necu da komentarisem, jasno je da se iz toga treba izvuci brzom brzinom.

jovicaa -> RE: Prevara (27.11.2014 20:28:54)

e kakve ste, pa ovde nista ne vredi pisati.
NI JEDNOG MOMENTA NISAM REKLA DA TO TREBA TRPETI ZIVETI TAKO.
samo kazem da razlaz nije tako bajkovit i lak kao sto se ovde predstavlja. i sama sam dete razvedenih roditelja i znam kako izgleda svaka vrsta zajednice, sve sam prosla sa mojima, nazalost.

branki* -> RE: Prevara (27.11.2014 20:31:46)

gde lak razvod,razvod je vrlo traumaticno iskustvo pogotovo ako su tu i deca.

soni -> RE: Prevara (27.11.2014 20:33:06)

ne daj boze...necu vise da mislim o ovoj temi

jovicaa -> RE: Prevara (27.11.2014 20:34:35)

IZVORNA PORUKA: soni

ne daj boze...necu vise da mislim o ovoj temi

bas.... muka mi je pri samoj pomisli...

Buba Mira -> RE: Prevara (27.11.2014 20:34:44)

Razumem te, potpuno. Ne govorim da je razvod laka stvar, taman posla. Ja govorim po svom karakteru, kako bih ja reagovala na prevaru. Svak ima svoje.
Ja znam da ne bi kukala i lelekala, jednostavno imam taj neki mod funkcionisanja da sve emocije offujem u sekundi i da te šutnem ko kantu kad me povrediš. Mogu da istrpim neke stvari, do granice, ali brate, ako samo nagaziš liniju preko - ko da te nije ni bilo. Zaista.
Moji su se razveli kad sam imala 3, znam ja i drugu stranu medalje, ali eto, tako bi reagovala na prevaru. JA. Vi kako oćete. [sm=smiley1.gif]

jovicaa -> RE: Prevara (27.11.2014 20:38:23)

e a sta mislite generalno o muskarcima?
ja mislim da bi 90 posto njih da im se ukaze prilika da spavaju sa nekom koja ih jako privlaci fizicki, a da znaju da se nece saznati, uradili to?
znaci ubedjena sam, goveda su to[sm=jezicek.gif]

Torbica -> RE: Prevara (27.11.2014 20:40:37)

Naravno Jovice, ne da nije lako, nego je pretesko. U pravu si. Zato mnoge zene ponesu to breme, nemaju mu..a da izadju i krenu dalje...

Iskreno, ja mom verujem ali 100%, zaista. Ne sto je moj, nego sto nije plitak i gade mu se takve splacine... Ne preda mnom, nego je bilo par situacija i sa kolegama i sa prijateljima. Zaista ga poznajem i garantujem da me ne bi prevario. Pre bi dosao i rekao da je kraj sa nama.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>