RE: Prevara (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

doktorkakristal -> RE: Prevara (26.11.2014 22:16:29)

i ja bih rekla i da se meni desi volela bih da mi neko kaze

Olga75 -> RE: Prevara (26.11.2014 22:18:27)

iskreno , ona ce to saznati , nema sanse da ne sazna kad sam ja "osetila "
jedino necu da bude posle : sto mi nisi rekla kad si vec znala
osecala bih se ko gonce
sacekacu jos koji dan i onda cu lepo da odem na kafu sa njom i spomeneme sve aktere skupa praveci se glupa
pa ona nek vidi sta ce , to je njena stvar
a on ako nije khm , khm , sta ima da krije da je doticna bila sa nama
mislim kad je rakoa da ja ne kazem nije trebao da dodje , mozda on i zeli da zena sazna ? ko zna i briga me
al necu da se osecam ko neki krivac zbog nicega

Misha i Ljisha -> RE: Prevara (26.11.2014 22:21:39)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

dijana a vidiš recimo meni bi, da sam u ulozi prevarene žene, draže bilo da mi neko ukaže čim posumnja na nešto, nego kad se već desi (pod uslovom da se već nije desilo). Ili da mi kažu na samome početku, a ne da "zadnja" saznam kao što to obično biva. Ne znam [sm=zmeden.gif]

a sta ti vredi i da prva saznas??? Vodila bi muza na veceru? Odjednom bi pocela da nosis haltere da bi bila vise sexy od ove druge? Mislim koja vajda? A kad saznas poslednja lepo ga oteras u tri.... i nastavis zivot.

Buba Mira -> RE: Prevara (26.11.2014 22:24:14)

Saznam prva - uštedim sebi vreme. Šutnem skota odmah, a ne godinama da mu perem gaće u neznanju dok on taslači unaokolo. Eto.

dijana1* -> RE: Prevara (26.11.2014 22:24:48)

Olga ti najbolje znas situaciju pa samim tim mozes i doneti pravu odluku.
Ovo sam napisala jer sam vec videla par slucajeva gde cak muz svpjim ocima vidi da se zena muva i dopisuje sa drugim. Pokace se par dana, ona se povice pa posle ponovo starim stopama a mi svi grbavi.

dijana1* -> RE: Prevara (26.11.2014 22:28:41)

Covek je u ljubavi slep i niko se nece razvesti zato sto je na nekom druzenju bila neka zena i eto mozda nesto ima.
Da bi se covek razveo treba da ima mnoooogo cvrsci dokaz.
Ovako se samo mogu posvadjati na neko vreme, on ce biti obazriviji, malo ce trckarati vise oko zene i kada se strasti smire bice nikad gori.

soni -> RE: Prevara (26.11.2014 22:28:53)

Nezgodno za tebe...Samo joj reci ali bez nekog savetovanja...posle ti budes crna ovca
IZVORNA PORUKA: Olga RR

iskreno , ona ce to saznati , nema sanse da ne sazna kad sam ja "oset_ila "
jedino necu da bude posle : sto mi nisi rekla kad si vec znala
osecala bih se ko gonce
sacekacu jos koji dan i onda cu lepo da odem na kafu sa njom i spomeneme sve aktere skupa praveci se glupa
pa ona nek vidi sta ce , to je njena stvar
a on ako nije khm , khm , sta ima da krije da je doticna bila sa nama
mislim kad je rakoa da ja ne kazem nije trebao da dodje , mozda on i zeli da zena sazna ? ko zna i briga me
al necu da se osecam ko neki krivac zbog nicega

choopa choops -> RE: Prevara (26.11.2014 22:30:20)

Kakvi crni halteri i večere???? [sm=jezicek.gif] Od mene bi momentalno dobio samo Zdra'o rodŽaci!

Ja zbilja nikada ne bih mogla da oprostim prevaru, nikada. Nazovite me konzervativnom, zaostalom, ali to je moj stav. I zamisli živiš toliko u laži, a niko ti ne kaže? Pa osjećala bih se kao magarica najveća. Zato i kažem, da ne bih voljela da se to od mene krije, ako bi neko znao.

dijana1* -> RE: Prevara (26.11.2014 22:32:39)

Choopa ja da znam rekla bih ti ali ne znam[sm=smiley36.gif]

Buba Mira -> RE: Prevara (26.11.2014 22:35:34)

Čupo ja znam al neću da ti kažem dok ne obučeš haltere [sm=jezicek.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Prevara (26.11.2014 22:35:43)

Kakvi crni halteri i večere???? [sm=jezicek.gif] Od mene bi momentalno dobio samo Zdra'o rodŽaci!

Ja zbilja nikada ne bih mogla da oprostim prevaru, nikada. Nazovite me konzervativnom, zaostalom, ali to je moj stav. I zamisli živiš toliko u laži, a niko ti ne kaže? Pa osjećala bih se kao magarica najveća. Zato i kažem, da ne bih voljela da se to od mene krije, ako bi neko znao.

e al ovde nije jasno da li su vec u nekoj vezi ili se sprema nesto[sm=smiley36.gif], pa ima zena koje bi svoje muzeve na sve moguce nacine da zadrze (znam slucajeve) pa zato spominjem haltere i vecere[sm=smiley36.gif]

I ja bih ga sutnula sigurno. Doduse lako je pricati u prazno kad nismo u situaciji. Ne dao Bog ni da budemo. [sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: Prevara (26.11.2014 22:38:01)

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Choopa ja da znam rekla bih ti ali ne znam[sm=smiley36.gif]

Molim sve koji znaju da me kontaktiraju preko pp [sm=smiley36.gif]

Ne zbilja, sad sam zaključila da bi svaka žena trebala da porazgovara na ovu temu sa svojim prijateljicama i poznanicama i da im kaže kako da se ponašaju u potencijalnoj situaciji. Znači, ja bih trebla svima reći da mi odmah kažu, da ne moraju da se misle i pate [sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Prevara (26.11.2014 22:38:42)

Olga , pohvali se u onoj temi" koliko dobro znate da procenite druge"[sm=jezicek.gif]
Bubo, hahaaa Karamela, lice s’ naslovnice ringeraje [sm=jezicek.gif]
Ma, ima nesto, neka nit postoji , pa i ako nije bilo nista , on to planira jer je rekao da ti ne govoris . Zasto ?

mama krava -> RE: Prevara (26.11.2014 22:40:06)

IZVORNA PORUKA: Buba Mira

Saznam prva - uštedim sebi vreme. Šutnem skota odmah, a ne godinama da mu perem gaće u neznanju dok on taslači unaokolo. Eto.

..

Jao vr'!!!! Isplakah se od smeha[sm=smiley36.gif]

A na temu nemam nista pametno da kazem [sm=smiley13.gif]

choopa choops -> RE: Prevara (26.11.2014 22:40:30)

Ljisho, ali čim je on rekao Olginom mužu da ništa ne govori njegovoj ženi, znači da ta kukavica već nešto sumnja i ko zna šta sve još zna. Da nije tako, možda ne bi ni trebalo reć. Ovako, možda žena odreaguje na vrijeme i prestane da mu pere gaće što bi rekla Buba [sm=smiley36.gif]

dijana1* -> RE: Prevara (26.11.2014 22:43:52)

Moj muz ne nosi gace tako da tudja govna ne perem[sm=jezicek.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Prevara (26.11.2014 22:45:30)

jes choopa u pravu si, al mozda je covek sonja tj mozda mu se ova ajd da kazes i svidela al nema muda ni tu da muva nit da ista kaze zeni. Mozda mu samo prija "flert". Secate se teme flert? Kako smo onda mogle da kazemo da lepo "flertujemo" s mesarima da bi nam dali jednu lepu rozbratnu i sta ti ja znam[sm=jezicek.gif]

Mala Elena -> RE: Prevara (26.11.2014 22:46:21)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

dijana a vidiš recimo meni bi, da sam u ulozi prevarene žene, draže bilo da mi neko ukaže čim posumnja na nešto, nego kad se već desi (pod uslovom da se već nije desilo). Ili da mi kažu na samome početku, a ne da "zadnja" saznam kao što to obično biva. Ne znam [sm=zmeden.gif]

a sta ti vredi i da prva saznas??? Vodila bi muza na veceru? Odjednom bi pocela da nosis haltere da bi bila vise sexy od ove druge? Mislim koja vajda? A kad saznas poslednja lepo ga oteras u tri.... i nastavis zivot.

Hahaaaa [sm=smiley1.gif]
, kaze jedna X zena [sm=smiley1.gif], sacekala sam ga neko vece u novom cipkastom donjem vesu i brusu i da vidis kako je, kao na pocetku veze [sm=zmeden.gif]
Dijo , i on nju vara nego mu se nekada probudi ono da je ona njegovo vlasnistvo pa se pokace .

Olga75 -> RE: Prevara (26.11.2014 22:46:46)

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Olga , pohvali se u onoj temi" koliko dobro znate da procenite druge"[sm=jezicek.gif]

i ta tema postoji [sm=zmeden.gif]
ah , ne znam da procenim al stogod osetim [sm=smiley36.gif]

ma to sto on rece da cutim ( bas ja - kao lajava Olga ) mi je totalno cudno a matori naivan mi bas tako i rece
mislim da ako se jos ne "trose "samo sto nisu
kapiram ja da to nije moja stvar al mi jadno da joj precutim
necu da kazem da sam imala osecaj da su njen muz i m par ali cu definitivno reci da je i ona bila

Buba Mira -> RE: Prevara (26.11.2014 22:47:35)

Ja sam mojim drugaricama rekla: ako navataju ovog mog neodoljivog pokušaja od muža, da sprovedu sledeći plan:

- da mi ga dovedu živog
- da mi ne govore "nemoj, Miro" dok mu mećem kure na panj
- da mi pomognu da uništim ono što najviše voli - njegov kompjuter i Perfex sa mirisom breskve
- da mi iz bolničke apoteke bez pogovora donesu sve zalihe ricinusa
- da me ne sputavaju dok mu oglašavam čitulju u Politici

Misha i Ljisha -> RE: Prevara (26.11.2014 22:51:10)

IZVORNA PORUKA: Buba Mira

Ja sam mojim drugaricama rekla: ako navataju ovog mog neodoljivog pokušaja od muža, da sprovedu sledeći plan:

- da mi ga dovedu živog
- da mi ne govore "nemoj, Miro" dok mu mećem kure na panj
- da mi pomognu da uništim ono što najviše voli - njegov kompjuter i Perfex sa mirisom breskve
- da mi iz bolničke apoteke bez pogovora donesu sve zalihe ricinusa
- da me ne sputavaju dok mu oglašavam čitulju u Politici

[sm=jezicek.gif]

bubulence -> RE: Prevara (26.11.2014 22:51:10)

ne znam... jednom sam rekla, i ti izuzetno bliskoj osobi. naravno da sam ja bila kriva, zavidna itd... takoreci pojela sam [sm=zz_poop.gif].
kasnije su se razveli zbog druge stvari i mi smo se pomirile ali joj je uvek neprijatno... i nas odnos vise nije isti.
zato vise ne govorim, svakako se takve stvari saznaju (ali ne od drugih nego zena oseti, insekti je ne prevare)...

Klarita -> RE: Prevara (26.11.2014 22:51:37)

Samo vas posmatram[sm=smiley1.gif]
Buba Miro, tvoj post sam morala, ali morala da procitam mm[sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: Prevara (26.11.2014 22:51:45)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

al mozda je covek sonja tj mozda mu se ova ajd da kazes i svidela al nema muda ni tu da muva nit da ista kaze zeni. Mozda mu samo prija "flert".

Pa ako je šonja tek onda treba da ga ostavi, jer šta će jedna sjajna žena sa šonjom?[sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Prevara (26.11.2014 22:53:35)

da ovde se ja slazem sa bubulence, sta god rekle mi drugaricama ispada da se mesamo. Ne moze se niko lako odreci ni pola godine braka a kamoli 20 ili ko zna koliko. Lepse je svakom da zivi u neznanju i neverici i da je ipak moj muz superiska a moja drugarica zavidna jer "mi lepo zivimo".

Olga ti pricaj o dogadjaju i posle reci muzu "jaoooo ja se izlanula, nisam mislila da je bitno ko je bio ili nije bio"[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>