Klarita -> RE: Prevara (14.10.2014 10:26:56)
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Sa dvadeset_ godina sam razmisljala o muskarcima, a sa trideset_ o porodici, kako da svojoj deci pruzim sto kvalitetniji zivot, da putujem sa svojom porodicom. Porodica, porodica i samo porodica. Koji muskarci, frajeri, kafane i flertovanja. Sada ce neki klinac po ceo dan da dize tegove a ja cu da padnem na njegove cari, e svasta Boze[sm=smiley29.gif] To su danasnji " moderni brakovi " koji traju par godina. [sm=bravo.gif], samo ono oko kafane se ne slazem, ja prosto obozavam sa mm da idem u kafanu[sm=smiley1.gif] ali stvarno. I sa drugaricama volim, a li sa mm i drustvom mi uvek bude najopustenije i najlepse[sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: Buba Mira Da se desi najgora kataklizma, da se svetska populacija prepolovi, preživele bi sve stvari: Ber Grils i tema "Prevara" na RR 😀 I da se posle te kataklizme desi još jedna kataklizma i uništi i Ber Grilsa i "prevaru" na RR, ipak bi, iz gomile ruševina, otresajući prašinu sa sebe izronilo NEŠTO i ljutito reklo: ANONIMNA NEVER DIES 😃 [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Buba Miro, ako si ti koja mislim da jesi, welcome back[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|