RE: Prevara (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Olga75 -> RE: Prevara (13.10.2014 12:55:42)

jos ste tu [sm=zmeden.gif]

Sosa Mena -> RE: Prevara (13.10.2014 12:56:22)

To sto sam napisala mislim ozbiljno. Svako moze i copav i blesav i normalan samo ako zeli. Kao sve u zivotu.

Leptiric123 -> RE: Prevara (13.10.2014 12:57:27)

Olga čekamo tebe [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Olga75 -> RE: Prevara (13.10.2014 13:00:31)

ja sad ne mogu , pravim tortu od kartona [sm=smiley36.gif]
nego moj teca je varao moju tetku godinama , ona se razbolela od nesrece i trpela
i sta je bilo na kraju on joj je posle paaaa 10 - 15 godina kupleraja rekao da hoce razvod i da ta druga zena ima pravo da bude njegova zena ( mos mislit jaka cast )
i eto je moja tetka prebolela svaleracije i razvod , sad se maltene devojci i uziva
cudni su ljudi , naopaki

Leptiric123 -> RE: Prevara (13.10.2014 13:02:00)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] bravo za tetku doduše zakasnila je malo al bitno je da je prebolela...

nikad se ne zna ni sa kim...nikome ne verujem 100 posto, ni samoj sebi.

mirkam -> RE: Prevara (13.10.2014 13:29:04)

IZVORNA PORUKA: serpica

Jednog dana upoznas nekog,zaljubis do usiju,odlepis,mislis na njega non stop,sanjas ga,zelis ga,svuda oko tebe je on,znaci sve,ali nemas fizicki kontakt s njim.samo si ludo zaljubljena i mrda ti u stomaku svaki put kad pomislis na njega. Da li je ovo prevara???? Za mene je ovo veca prevara nego 100 puta leci sa nekim u krevet. Ako su emocije ukljucene u pricu,emocije bilo koje vrste za mene je to najveca prevara.

Identicno razmisljam.
Sto se tice ostalog, nikada, ali nikada mi se nije desilo da pozelim nekog muskarca u krevetu jer je zgodan.To nikako ne mogu shvatim.Mm mi nije ni prvi,ni drugi, ali nikada nisam sa nekim bila eto cisto radi seksa, ni palo mi nesto tako nije na pamet. Meni su zaista potrebne emocije da bih nekog dodirnula i pozeljela neciji dodir na sebi.
Sad mi se cini da nikada ne bih prevarila mm, ali zivot me naucio da se ne smijem ni u sta zakleti jer ne znam sta me sjutra ceka, tako da necu reci nikada. Ali znam sigurno da mi se to nece desiti jer mi se "omaklo" i jer mi je "trebalo oduska, jer mi se tako nesto ni prije braka nije desavalo.

Trcosava -> RE: Prevara (13.10.2014 13:46:47)

Leptirić, kako ne veruješ sebi??? Tebi onda nije lako.

Nego žene, mislim da smo iscrpele temu. Vrti se sve u krug?

btw Mirka i strast je emocija [sm=smiley36.gif] a ona dođe i prođe [sm=wink.gif]

Leptiric123 -> RE: Prevara (13.10.2014 13:56:30)

Pa mislim na "nikad ne reci nikad"

wivern -> RE: Prevara (13.10.2014 14:03:22)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Leptirić, kako ne veruješ sebi??? Tebi onda nije lako.

Tako sam i ja tvrdila da nikad ne bih pa sam prevarila bivseg decka, mislim da je mislila na to. I ja se od tada redovno grizem za jezik i ne moralisem previse, svi imamo tacku pucanja u to sam sigurna.
Nego, zamlacujete me tu sa glupostima a ne cusmo od anonimne sta je ona u stvari zelela. Podrsku, opravdanje ili jednostavno da olaksa sebi i kaze nekome... Mozda je zena zelela i neki savet, a vi se tu raskokodakale na prazno [sm=smiley36.gif]

Leptiric123 -> RE: Prevara (13.10.2014 14:09:06)

Wivern ovde je tema da se ja isprovociram i banujem, kao što je banovana Verolina i još neke članice.

Olga75 -> RE: Prevara (13.10.2014 14:11:39)

ajd sad
ja licno nisam videla trazenje saveta samo pitanje : da li ste prevarile muza
i onda je odgovorila da jeste
i sad sta ?
evo : neka si ga prevarila i on bi tebe
a evo i drugo : nije lepo varati muza
i tako

jovicaa -> RE: Prevara (13.10.2014 14:15:48)

IZVORNA PORUKA: Leptiric123

Pa mislim na "nikad ne reci nikad"

ovo naravno stoji. apsolutno niko ne moze da tvrdi da nekada nece prevariti isto kao i bilo sta drugo u zivotu...
ne mozemo sigurno da znamo da se nesto nece desiti, da nesto necemo uraditi.

mene samo nervira sto ispada da je ok da se prevari samo zbog seksa, a ako varas sa emocijama onda si k**va [sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: Prevara (13.10.2014 14:20:44)

IZVORNA PORUKA: Olga RR
evo : neka si ga prevarila i on bi tebe
a evo i drugo : nije lepo varati muza
i tako

Pa Olga mozda nije lepo ali nekad je i korisno prevariti. Valjda shvatis sta zelis i ne zelis u zivotu tada.
Pa Leptiric ti onda izaberes da ne budes isprovocirana i preskaces temu, drugacije ne moze.
Mnogo zena na jednom mestu [sm=smiley36.gif] iliti 100 zena 200 sisa, nikome dobro nije donelo [sm=smiley36.gif]
I stvarno, pustite anonimnu ako hoce ponovo da se javi i da kaze zena nesto. Ne moze se doci do reci ovde.

jovicaa -> RE: Prevara (13.10.2014 15:33:50)

dok mi ovde zvalavimo o prevarama, pitam se sta rade nasi muzevi.. hmmmm[sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Prevara (13.10.2014 16:26:35)

jovice muzevi heklaju [sm=smiley36.gif]

zeksi -> RE: Prevara (13.10.2014 17:25:06)

Da li sam varala - nisam
Da li sam prevarena - jesam
I to sam saznala tako sto mi je poslao poruku namenjenu NJOJ
I opet nije priznao, nego se pravdao, lagao itd.
Nismo se razveli zbog toga, ali na kraju ipak jesmo.
Imala sam priliku za prevaru dok smo bili u braku i to pred sam kraj braka i nisam i nije mi zao, jer prosto nisam takva zena.

Leptiric123 -> RE: Prevara (13.10.2014 18:21:01)

Jovice ja to tako gledam ne bih oprostila prevaru,ali lakse bih podnela da je samo imao sex nego vwzu sa nekom...isto mislim da i kad bi bilo sa moje strane veza binuticala nA porodicne odnose sigurnk a sex samo...hmmm...Kapiras sta hocu da kazem.Ako se zaljubis u drugog razvedes se i budes srecan sa njim a ne sunjas se po mraku i varas i zivis u nesrecnom braku...a ako osetis onu fizicku privlacnost samo nikog ne lazes konstantno,dugo...

Mala Elena -> RE: Prevara (13.10.2014 18:47:13)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

dok mi ovde zvalavimo o prevarama, pitam se sta rade nasi muzevi.. hmmmm[sm=smiley36.gif]

Moj je na sigurnom , spava [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Prevara (13.10.2014 18:53:10)

Pa džizus krajst, dokle više??????[sm=zmeden.gif]

Ana RR -> RE: Prevara (13.10.2014 19:09:09)

Leptiriću, nešto si mi mnogo aktivna na ovoj temi, da nisi ti malo brala tuđe jabuke [sm=smiley2.gif]

Anoniman -> RE: Prevara (13.10.2014 23:01:38)

[img]http://www.dodaj.rs/f/3c/Dk/21A9SXtC/dddd.png[/img]

Ivanka 75 -> RE: Prevara (13.10.2014 23:22:17)

Anonimna, nemoj da se zestis zbog ovoga, u ljudskoj prirodi je da zvera i strelja pogledom.
Sto on zvera, lepa zena, negovana, vredna paznje.
Sto zena strelja pogledom - ti si ono sto bi ona zelela biti, ona za kojom se okrecu.
Opusteno samo, ja se osecam kao carica kad se sredim i ZNAM i ZELIM odredjenu reakciju od okoline, prija mi, prija, prija, a kad me mrzu da se doteram ja sam kao ta sto strelja pogledom, besna na sebe sto se nisam potrudila da budem lepa prenstveno sebi pa onda i drugima.
A mm zna da me drzi uz sebe sa rukom oko vrata ili struka svaki put kad izadjemo s drustvom kao da zeli da kaze -RUKE SEBI, MOJA JE! A ja opet uzivam [sm=smiley1.gif]

Leptiric123 -> RE: Prevara (14.10.2014 7:43:43)

Ana nisam nisan....al neko meni blizak jeste...

Anck Su Nmaun -> RE: Prevara (14.10.2014 7:45:46)

Sad nisam sigurna jeli anonimna u ulozi zene il ove devojke [sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Prevara (14.10.2014 9:24:24)

Ala ste navalile na leptirka [sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sledeća stranica >   >>