mirkam -> RE: Prevara (13.10.2014 13:29:04)
|
IZVORNA PORUKA: serpica Jednog dana upoznas nekog,zaljubis do usiju,odlepis,mislis na njega non stop,sanjas ga,zelis ga,svuda oko tebe je on,znaci sve,ali nemas fizicki kontakt s njim.samo si ludo zaljubljena i mrda ti u stomaku svaki put kad pomislis na njega. Da li je ovo prevara???? Za mene je ovo veca prevara nego 100 puta leci sa nekim u krevet. Ako su emocije ukljucene u pricu,emocije bilo koje vrste za mene je to najveca prevara. Identicno razmisljam. Sto se tice ostalog, nikada, ali nikada mi se nije desilo da pozelim nekog muskarca u krevetu jer je zgodan.To nikako ne mogu shvatim.Mm mi nije ni prvi,ni drugi, ali nikada nisam sa nekim bila eto cisto radi seksa, ni palo mi nesto tako nije na pamet. Meni su zaista potrebne emocije da bih nekog dodirnula i pozeljela neciji dodir na sebi. Sad mi se cini da nikada ne bih prevarila mm, ali zivot me naucio da se ne smijem ni u sta zakleti jer ne znam sta me sjutra ceka, tako da necu reci nikada. Ali znam sigurno da mi se to nece desiti jer mi se "omaklo" i jer mi je "trebalo oduska, jer mi se tako nesto ni prije braka nije desavalo.
|
|
|
|