branki* -> RE: Prevara (12.10.2014 17:32:18)
|
ako se ovako nastavi,ima da otvaramo-prevara, drugi deo[sm=smiley36.gif] elem....iznenadili biste se koliko ljudi varaju jedni druge,zaista.ja ih poznajem.za neke nikad ne bih rekla... ono sto znam jeste da ludovanje i izlasci pre braka ili broj momaka nemaju nikakve veze sa sklonosti ka prevarama.uopste ne znaci da ce neko ko je puno izlazio i menjao momke biti veran u braku.cak mi je logicnije da ce pre biti verna ona zena koja je vaspitavana da udje nevina u brak i da je brak i muz svetinja. ono sto za sebe znam jeste da nikad ,sto je neko vec napisao,ne bih varala cisto iz dosade ili obesti ili osvete ili sto nemam sta drugo da radim.a,prevara zbog drugih razloga neka ostane misterija[sm=jezicek.gif] u svakom slucaju,svako je odgovoran za svoje postupke,ima svoje razloge i nacela i moralne stavove i sta se to mene tice.svako zivi sa sobom i svojom savescu. a,vec sam rekla na nekoj drugoj temi da po meni prevara nije najgora stvar koja moze da se desi izmedju dvoje ljudi.ona moze biti samo posledica mnogih dubljih i sustinskih stvari koje ne stimaju. i jos ovo..pa,ko ce,molim te,priznati sad pod svojim nikom da je prevario muza,osim ako to nije npr u prethodnom braku...a,nemoguce bas da nema takvih..ali,nije ni bitno.
|
|
|
|