Trcosava -> RE: Prevara (12.10.2014 14:16:34)
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić Pošto mi niko nije odgovorio na moju nedoumicu, ja moradoh da se samocitiram!!![sm=smiley36.gif] Molim vas, prosvetlite me!!! Ovo me zivo interesuje!!! (ali-odistinski-mrtva sam ozbiljna, ne zezam se, majke mi!!!) Zašto? Pa već je ja mislim odgovoreno na to, možda ne direktno na tu poruku, ali čini mi se da je odgovoreno. Prosto k'o pasulj - kući ima sigurcu koja pere, pegla, kuva, ali sex je dizaster. Nema strasti one, postala mu je dosadna... Razloga milion, može da se nabraja u nedogled. Ne mora da znači da su tu emocije uvek. Opet, nisam muško. Mogu samo da kažem šta je meni u glavi bilo. Neću nikad kapirati žene ''nije meni bitno s' kojom je, on se uvek meni vrati'' Majku mu, a zašto??? Zato što klinka neće da pere njegove gaće (da li bi prala naše gaće mače, da li bi prala naše gaće, mače, naše gaće), neće ona svoje noktiće da prlja i skida lak sa istih ribanjem šerpi. Neće ona da se bakće pelenama, virusima. E sad žensko mora da bude savršeno, te da stigne da se našminka, opegla kosu, namaže noktiće, spremi celu kuću, oriba kupatilo, sredi dete i onda da bude woohoo spremna za sve. Eto zašto vara sa drugom duže. Možda i zato što od istog tog bisera dobija šta mu u braku fali, pa zašto bi se mučio i tražio drugu??? Nego, Leptirić di bre ti to radiš? Modnoj agenciji??
|
|
|
|