RE: Prevara (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Olga75 -> RE: Prevara (12.10.2014 13:17:32)

kazes Jovo nije svaka prevara ista
pa se ja zaletela prevara je prevara
pa onda stani kradja je kradja
a nije isto kad ukrades cokoladicu ili auto
i tako
bzvz kontempliram [sm=smiley36.gif]
sve u svemu partnerski odnosi su zah**** nacisto [sm=smiley36.gif]

Leptiric123 -> RE: Prevara (12.10.2014 13:19:02)

Ma ne postoji razlika,znam vrlo dobro iz iakustva tih muskaraca koji su varali bez emocija,i kad sam bila sa nekim ko je u vezi a varao je sa mnom i kao bwz emocija...evo takvi mmi i dan danaa salju retardirane poruke pune emocija...a ja koja sam "volela" na to ne odgovaram...tako sa nema to veze dal je musko ili zensko pa ima ili nema emocija....obe strane mogu uraditi i jedno i drugo.

jovicaa -> RE: Prevara (12.10.2014 13:19:50)

razumemo se olga[sm=jezicek.gif]

pa znas ono prevara je prevara, zlodelo u svakom slucaju[sm=smiley36.gif]
ali opet zavisi koliku tezinu nosi, kakve su okolnosti, situacija i td...
ali ne mislim da postoji podela na musku i zensku. i da su muskarci manje gresni zato sto to rade bez emocija, NE MOZE. [sm=smiley36.gif]

i to sto kaze leptiric, oba pola mogu da vrse obe vrste prevare, emotivne i bez emocija. neke druge okolnosti su meni tu bitnije, kakav je odnos partnera i bla bla..

branki* -> RE: Prevara (12.10.2014 13:25:38)

mene takodje zanima sta je gospodja anonimna sa pocetka price htela da kaze-da li samo da prizna da je prevarila ili da se olaksa ili da se posavetuje ili da cuje ima li jos zena kao sto je ona koje varaju ili joj samo bilo dosadno malo?nka malo pojasni situaciju da mozemo da polemisemo[sm=smiley36.gif]

Žapkić -> RE: Prevara (12.10.2014 13:47:33)

IZVORNA PORUKA: Žapkić

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

IZVORNA PORUKA: Torbica

Odoh da spavam.
Leptiric, ja to tako vidim, ne bih zeznula njega nego sebe. Ali ja sam staromodna koka. [sm=smiley1.gif]

Nisi staromodna nego si samo normalna[sm=smiley1.gif]
Muska i zenska prevara se razlikuje. Zenska prevara je hiljadu puta gora od muske. Malo koji muskarac ce smisljeno prevariti zenu, njemu ako se namesti prilika a kuci nije sve kako treba on ce biti to vece sa nekom drugom a drugi dan je se nece ni secati. A zena smisljeno vara. Bira , gleda, pa da li joj se svidja i samim tim ukljucuje emocije. A i drugi, peti, deseti..... dan misli o tom muskarcu.
Ruzno je da zena vara, ako te je muz prevario ili povredio a ne mozes i neces da oprostis onda se razvedi.
A jos gore ako u tom braku postoji dete. Umesto da se majka brine o svom detetu ona se vuca sa drugim muskarcima.

Pisem uopsteno svoje misljenje, ovo nema veze sa anonimnom jer i ne znamo njen razlog prevare.

S jedne strane, salzem se sa Dijanom. Ali, šta ako taj muškarac nije prevario za jednu noć, već ako ta prevara traje, recimo nekoliko meseci? Da li su tu uključene emocije? Ako jesu-prema kome?I ako u njegovom braku postoji djete?

Pošto mi niko nije odgovorio na moju nedoumicu, ja moradoh da se samocitiram!!![sm=smiley36.gif]

Molim vas, prosvetlite me!!! Ovo me zivo interesuje!!!
(ali-odistinski-mrtva sam ozbiljna, ne zezam se, majke mi!!!)

Olga75 -> RE: Prevara (12.10.2014 13:53:04)

pa ja ne znam , kad budem musko i varala kontinuirano recicu ti [sm=smiley36.gif]
ima tema ZIVOT LJUBAVNICE
mozda tamo ima nekih odgovora [sm=zmeden.gif]

Torbica -> RE: Prevara (12.10.2014 14:00:39)

Leptiricu, bas voles da me spomenes. [sm=smiley36.gif]
Pa, oduvek sam namestala sebi sve onako kako mi odgovara, i nije da se pravim fina, ali mene uopste ne uzbudjuje ideja da se neko primi na mene. Naprotiv. Imala sam par situacija na poslu gde su mi se par puta srdacno zahvalili zagrljajem ijuuuuu, htela sam da umrem, vrlo neprijatno.
To sa izivljavanjem mi je potpuno bljak.

Olga75 -> RE: Prevara (12.10.2014 14:03:00)

ajde bre Torbice [sm=zz_mstickle.gif]
mada flert je jedno a prevara je drugo
ili gresim ?

branki* -> RE: Prevara (12.10.2014 14:03:58)

ne gresis,olga,ima i tema flert[sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: Prevara (12.10.2014 14:05:31)

Hihi, ma ne znam, ali mi ne prija, stvarno mi je neprijatno, u dva navrata sam se odsekla. Ne znam ni ja zasto [sm=zmeden.gif]
U braku nam je stvarno lepo, na svakom polju, zaista ni ne razmisljam, a i da mi se ne znam ti kakva situacija napravi - tvrdim da bih pobegla glavom bez obzira. Uopste ne razmisljam kao Leptiric.
Meni je sve to isto - gde ima dima, ima i vatre, mala je razlika.

Olga75 -> RE: Prevara (12.10.2014 14:07:45)

IZVORNA PORUKA: branki RR

ne gresis,olga,ima i tema flert[sm=smiley36.gif]

u to ime evo ga i link FLERT [sm=smiley36.gif]

Torbice , pa ne znam , to je valjda i od licnosti , zelja , ajd necu rezi izivljavanja [sm=smiley36.gif] al ono kad te stisnu godine , bas cu da se fizicki trosim ako ne moram [sm=jezicek.gif]
salim se , nisam ja imuna na nista

Misha i Ljisha -> RE: Prevara (12.10.2014 14:11:36)

Vidim ja pogresno vi protumaciste izživljavanje, mozda je bolje da sam napisala preziveti nesto pre braka i sl. U smislu putovanja, izlazaka, biti sam na odmoru, biti sa drugaricama na odmoru, ici negde, putovati, napiti se i td. Nisam ja mislila na broj partnera i sl. Mislim moj broj je skroman (vec sam pisala tamo u temi) jednocifren ali sasvim dovoljan. Treba covek da spozna sebe i da bude u miru sa sobom, a tad verovatno nece varati iz ma kog razloga vec ce otvoreno baciti karte na sto i reci sta ima.Ja to tako gledam u smislu zivotne mudrosti. Prevara je glupost koju iskreno cine DECA. I to ne mislim samo po godinama deca vec ljudi koji nisu odrasli, koji sebi ne mogu da priznaju razne stvari koji prosto nisu zreli ma kakva god da je prevara u pitanju.

Leptiricu ti si ovde od 8 jutros, rece ti da si dokona. Kako si bre dokona a dete ti ima upalu uha? A muz ti je savrsen? A sveta nedelja je nisi sa svojom porodicom koja ti je neizmerno vazna? Mislim nemoj sad da se uvredis. Ali ja vidim da sve mame kad su im deca bolesna trknu na rr potraze savet u odgovarajucim temama jave se u razgovorima ili kafani i odose da se brinu o deci.
Da ne kazem da sve teme verovatno ti dizes. Jer svaki put anonimna navodno nesto postavi i kaze i hop eto bas tebe da ti prva odgovoris. Kao i u temi svingeri. I onda se vodi polemika a anonimne nema kao sto nije bilo ni tamo. Ne razumem stvarno tvoju dokonost.

Sosa Mena -> RE: Prevara (12.10.2014 14:13:32)

Neko je pomenuo lepotu kao inicijaciju za prevaru pa se setih jednog razgovora kojem sam prisustvovala. Pita komsinica jednog komsiju koji vazi za velikog svalera u selu sledece: Kako to da imas toliko ljubavnica i plus zenu, a gadan si kao da te je Hitler izvlacio na tombolu. A on ce njoj: Nisam lep ali sam jako umiljat. [sm=smiley36.gif]
Tu mi je sve bilo jasno. [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Prevara (12.10.2014 14:16:34)

IZVORNA PORUKA: Žapkić

Pošto mi niko nije odgovorio na moju nedoumicu, ja moradoh da se samocitiram!!![sm=smiley36.gif]

Molim vas, prosvetlite me!!! Ovo me zivo interesuje!!!
(ali-odistinski-mrtva sam ozbiljna, ne zezam se, majke mi!!!)

Zašto? Pa već je ja mislim odgovoreno na to, možda ne direktno na tu poruku, ali čini mi se da je odgovoreno.

Prosto k'o pasulj - kući ima sigurcu koja pere, pegla, kuva, ali sex je dizaster. Nema strasti one, postala mu je dosadna... Razloga milion, može da se nabraja u nedogled. Ne mora da znači da su tu emocije uvek. Opet, nisam muško. Mogu samo da kažem šta je meni u glavi bilo.

Neću nikad kapirati žene ''nije meni bitno s' kojom je, on se uvek meni vrati'' Majku mu, a zašto??? Zato što klinka neće da pere njegove gaće (da li bi prala naše gaće mače, da li bi prala naše gaće, mače, naše gaće), neće ona svoje noktiće da prlja i skida lak sa istih ribanjem šerpi. Neće ona da se bakće pelenama, virusima.

E sad žensko mora da bude savršeno, te da stigne da se našminka, opegla kosu, namaže noktiće, spremi celu kuću, oriba kupatilo, sredi dete i onda da bude woohoo spremna za sve.

Eto zašto vara sa drugom duže. Možda i zato što od istog tog bisera dobija šta mu u braku fali, pa zašto bi se mučio i tražio drugu???

Nego, Leptirić di bre ti to radiš? Modnoj agenciji??

Rosita -> RE: Prevara (12.10.2014 14:40:12)

Prevara nema veze sa lepotom, a takodje ni muvanje zene recimo, po meni nema mnogo veze sa lepotom. To je vise do stava zene, on diktira odnos muskaraca prema njoj. Zena moze biti prelepa, tip top sredjena i td. ali svojim ponasanjem jasno stavlja do znanja sta se od nje moze ocekivati.

cetvrtko -> RE: Prevara (12.10.2014 15:40:17)

citajuci vase komentare pozeljeh i ja da komentarisem :) vidim da ovjde uglavnom mladje zene (djevojke ) imaju ,da kazemo, slobodnija shvatanja pa kao neko ko spada u tu grupu i ima jednostavan jednocifren broj partnera ali i zavidno iskustvo s obzirom na broj :D zelim da iznesem svoj stav . ako ni zbog cega drugog onda zbog raznolikosti komentara :) . po meni prevara je najveci i najgori cin izdaje a ujedno i najbolje oslikava neciji karakter . ja jesam varala ali u vezicama koje nisu bile ni ozbiljne a i vec su bile u stadijumu nestajanja i takvu vrstu "prevare " ne bi ni racunala . mislim da je mnogo bolje ako vec vidis i znas da neces odoljeti nekome jer ga toliko zelis fino razcistiti sve sto imas i krenuti mirno dalje . sada mozda se ne slazu mnogi sa ovom ali to je normalno i tako treba i da bude . :) nikada ne bih varala iz ciste objesti ili promjene . to je izuzetno sebicni (bar mislim ) . ali opet ako neko bi ko sam ja da mu sudim ;)

mali_mis -> RE: Prevara (12.10.2014 15:48:34)

IZVORNA PORUKA: Rosita

Prevara nema veze sa lepotom, a takodje ni muvanje zene recimo, po meni nema mnogo veze sa lepotom. To je vise do stava zene, on diktira odnos muskaraca prema njoj. Zena moze biti prelepa, tip top sredjena i td. ali svojim ponasanjem jasno stavlja do znanja sta se od nje moze ocekivati.

[sm=smiley20.gif]

Nisam nikad prevarila mm. Imala sam prilike dok smo bili u vezi, ali nisam. Sada skoro da i ne razmisljam ni o mm, a kamoli drugim muskarcima. mm mi je zgadio muski rod.
Pocecu da gledam zene [sm=jezicek.gif]

cetvrtko -> RE: Prevara (12.10.2014 15:52:06)

samo zena razumije zenu [sm=smiley36.gif]

Žapkić -> RE: Prevara (12.10.2014 16:07:24)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Nije tema, ali Mali miš me podseti na izjavu jednog mog prijatelja, koji ima običaj, onako u šali, meni da kaže: "Nikad ti neću oprostiti-gde si bila pre 20, 15, 10 godina, dok nismo sj**ali živote!"[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

World -> RE: Prevara (12.10.2014 16:16:01)

Jao zene sto ste vi dokone pa imate kad i da razmisljate o prevari.. [sm=smiley36.gif]

I ja cu razmisljati sta da napisem na tu temu kad bar djeca krenu u skolu. [sm=smiley36.gif]

I meni je nekako draza moja porodica nego bilo kakav lijevi frajer, ne bih ugrozavala to sto sada imamo, mada mislim da je to do horoskopa, kazu da se strijelci posvete porodici kad je steknu, a do tada valjda divljaju. [sm=smiley36.gif]

Žapkić -> RE: Prevara (12.10.2014 16:22:56)

World, moram da te demantujem, mada ne pratim horoskop![sm=smiley36.gif] Moj bivši muž je strelac![sm=smiley2.gif]

World -> RE: Prevara (12.10.2014 16:24:45)

ma zapkic, to vazi za zene, naravno [sm=smiley36.gif]

nego super sto ova anonimna zakuva neku temu.. [sm=smiley36.gif]

Žapkić -> RE: Prevara (12.10.2014 16:27:39)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

jovicaa -> RE: Prevara (12.10.2014 16:37:23)

A KAD SMO OPET KOD LEPOTE.. da vam isprica tetka joka od 25 godina, sta je davno shvatila... [sm=smiley36.gif] aspurd je sto tipovi MNOGO LAKSE I CESCE prilaze manje privlacnim devojkama, zato sto se plase da pridju dobroj ribi, znaju da su vece sanse da budu odbaceni a to niko ne voli. posebno lepi i dobri frajeri imaju ovaj strah, da ne gube na rejtingu i td.... tako da sto rece kesic skoro u emisiji... sta je starije koka ili jaje.. ne znam, ali ne ide sve kod privlacenja, muvanja i td bas tako po nekoj logici...

hej a jedno kratko pitanje da li vam se nekad desilo za vreme braka, da vam se neko svidi fizicki? da vas privuce?
ne mislim nikakvo ludo privlacenje, nego ono, svidi ti se, bzv. ja sam sigurna da se svima to nekad desi.. to je prirodno, ali to ne znaci da ces odmah da se skidas i naskaces[sm=smiley36.gif] niti da zelis to, nego jednostavno neko nam je privlacan, neko ne.

mislim da svim zenama prija neki kompliment tu i tamo, ne mislim na neko preterano muvanje, zato sto ipak prodjemo kroz hiljadu faza kada postanemo zene i majke i lepo je znati da si i dalje privlacan i za ovo ce svaka slagati koja kaze da nije tako[sm=smiley36.gif]

a letirko stvarno gde radis i mene zivo zanima? u rudniku manekena?[sm=smiley36.gif]

Leptiric123 -> RE: Prevara (12.10.2014 16:54:24)

Ne znam na sta pucas Ljiso...Meni je rr na telefonu online,tako da gde god da sam pisem,upravo sam dosla iz setnhe,porodicne ako je bas trn u oku gde sam i sta radim...:-) a pre toga dok sam pisala stigla yam stosta da uradim,po savet sam dola ali ti mi rece da idem kos dr (sama zakljucila da dete sa upalom uha ne vodim lekaru),tako da sam ostatak oko napitka potrazila na drugom mestu.A dokona sam jer aam obaveze zavrsila na vreme,dete ako je bolesno ne znaci da je 24h u krevetu i da je ja drzim u rukama,ovo je treci dan na antibioticima tako da nema mesta panici aa tvoje strane...dete ima savrsene roditelje.

I ne ja nisam prwvarila muza,ne znam da li bih kada vi mi se ukazala neka mnogo dobra prilika...ne mogu da tvrdim da ne bih

Jovice evo ja cu da ti priznam nisam fina,da svideo mi se neko fizicki od kad sam u braku...nisam slepa ako sam udata.

Torbice,nista lose to je bilo poredjenje samo sa tim da ja kad sam tebe pitala bila sam napljuvana a mene kad pitaju to je lepo...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>