Leptiric123 -> RE: Prevara (12.10.2014 9:16:49)
|
Ne pratis sve teme ja sam faks zavrsila...:-) jako sam sposobna kako.god to zvucalo ali tako je mnogo vise postizwm kad imam.manje vremena.Pisala a vec radim od avoje 19.godine,posao u drzavnoj firmi,paralelno sam studirala,sad i dete,ali ja sam dete Beograda,ovde svasta mozes da prozivis vrlo brzo, udala sam sd posle godinu dana veze,tako da nisam ceo zivot poavetila svom mm...Bilo je pre njega dosta za izivljavanje,izlazaka,frajera,putovanja,zezanja,varanja...svega,samo prozivela sa. To u pravim godinama,kad i treba,a ne kad treba da radjam i bavim se karijerom.Radim jako tezak posao sa mnogo radnih sati,mnogo razmisljanja,zbog toga nikqda sebk necu uskratiti onih par sati opustanja kada izadjem sa drugaricama i zezam se,jako volim svoj posao,cini me srecnom,ali svesna sam damoram imati ventil npr kafanu sto ne znaci da nisam izivljena,jednostavno balansiram.Dnevno sam.okruzena sa mnoooogooo dobrih frajera ali mnogo nikada mi nije palo na pamet nesgo sabilo kim od njih,ali opet kazem i.a uvek neko na koga bih mozda pala kad bih imala priliku...Muz mi je nenormalno dobar frajer i savrssn muz i otac,ne bih ga menjala ni za sta na svetu,ali ne mogu da kazem ej da me neko zatvoi 24h sa nekim vrh likom ja bih igra monopol...isto tako ne ocekujem od njega da se ne okrene za dobrom ribom ili ne bqci komentar,naprotiv uvek zajedno komentarisemo...
|
|
|
|