dijana1* -> RE: Prevara (12.10.2014 11:19:50)
|
IZVORNA PORUKA: Leptiric123 Hahahahahaha hvala Bogu udala sam se na vreme,izivela sam se mozda i vise nego sto treba...jedino mozda ne lazem sebe kao druge zene,da sedim kuci placem za nekim Sulejmanom,Hoseom,Antonijom ili ne znam kime...realna sam.Svaka zena kad bi joj ss ukazala prilika koja se ne propusta prevafila bi muza...nazalost kma nas kojima se prilike ukazuju svaki dan pa odolevamo,bas zato sto smo se izivele,ali nazalost nekima se prilike nikad ne ukazu pa one misle da nikada ne bi popustile...Isto je i sa muskarcima svaki bi popustio kad bi imao priliku,jos nisam upoznala nekoga ko ne bi,i moj muz bi znam,jednistavno ljudska bica smo svi,priroda je to tako uredila...na nama je da napravimo ili ne napravimo.priliku. hahahaha svaki cigo svoga konja hvali[sm=smiley36.gif] prvo podebljano, pisi u svoje ime. Nisu sve zene iste. E sada ovako ja citam ovaj post[sm=smiley36.gif] Ja sam leptiric, savrsena, zgodna, najlepsa, najpametnija, najzgodnija..... sve naj. Svi muskarci zele samo mene a ja ne znam kog bi pre. Pa ajd biracu, gledacu, vagacu pa cu izabrati da me neko oplete ali da ne zna muz. Imam najbolji posao, sve znam. A vi ,ostale zene, ste bezveze. Niste zgodne i pametne kao ja. za vas se muskarci ne lepe kao za mene. Pa i kako bi kada gledaju samo mene. Ako sta ostane od mene prebacicu vam. ko vam je kriv kada samo gledate svog muza i svoju decu. Leptirko prosvetli na smolim te. Nemoj da se ljutis ali morala sam.[sm=smiley36.gif] Malo sale nije na odmet[sm=smiley2.gif]
|
|
|
|