RE: Prevara (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Buba Mira -> RE: Prevara (27.11.2014 20:49:06)

Ja mislim da muškarcima koji su dugo u zajednicama (vezi, braku) više nedostaje taj neki momenat flerta, zavođenja, dokazivanja ("hm, još uvek nisam zarđao" momenat) nego sam seksualni čin. Ok, i sex im je šlag na torti, ali mislim da spoznaja da su još poželjni u očima drugih žena njih loži više nego sam orgazam .[sm=smiley1.gif]
A to da li bi prevarili, pa ok, najlakše je prevariti, to mogu i ja [sm=smiley1.gif]. Treba pogledati u oči posle...

choopa choops -> RE: Prevara (27.11.2014 20:51:34)

jovice, razumijem šta hoćeš da kažeš. Pa ja bih se vjerovatno emocionalno raspala, srce bi mi prepuklo, ipak je to čovjek sa kojim evo već 15 godina dijelim i dobro i zlo: Ali mislim da bih se poslije prvobitnog šoka momentalno pokupila i otišla. I što kaže Buba to je moj karakter, ja sam takva da to ne bih mogla da pregrmim i da se pravim kao da nije ništa bilo. I koliko god da bi mi teško bilo, znam da bi mi sigurno bilo lakše nego da prećutim i ostanem u braku.
IZVORNA PORUKA: Buba Mira

Da, za tebe je bračna zajednica ozbiljna stvar, ali čekaj, izgleda da za njega nije, ako te prevari, zar ne? I eto, ti tako stojiš, daješ se, veruješ u tu neku ljubav (ne mislim konkretno ti, nego xy osoba neka), i onda on pogazi sve to vaše, svu tu ljubav, decu, uspomene, i kresne neku tamo. Zašto njemu to nešto vaše manje vredi nego tebi?
I ne, ne bih ostala sa takvim muškarcem, ne samo zbog njega, nego zbog sebe. JA znam da ne bih više nikada bila ista, uvek bih sumnjala u njega, pa taman više nikad drugu ne pogledao, ja bi sumnjala. A život sa mnom takvom bi bio nepodnošljiv, i njemu, i deci, i meni, naravno.
I, na kraju krajeva, zaslužujem bolje. Zaslužujem više. Baš zato što sam i dala mnogo.

I što reče Samantha iz Seks i grad: I love you, but I love me more![sm=smiley36.gif]

Olga75 -> RE: Prevara (27.11.2014 20:59:28)

pa naravno da bi se svaka emocionalno "raspala "ali
hmmm , dajem sve sto imam da on opaja tudju garazu , pa je l ja toliko vredim ?
koliko god da volim i pm goni se bre , ne trebas mi vise da ti je kitacveca od zlata , desetoro da sam ti rodila
slus
ma to nije ljudski

Buba Mira -> RE: Prevara (27.11.2014 21:00:57)

Eto, Čupo, Samanta objasnila, a ja tu pišem Život i priključenija na iljadu strana [sm=jezicek.gif]

choopa choops -> RE: Prevara (27.11.2014 21:11:26)

Šlus [sm=smiley36.gif]

Mislim da imam rješenje kako da žene budu sigurno da ih muž neće prevariti. Svako jutro skuvati mužu biljni čaj, a unutra ubaciti malo broma i objasniti mužu da je to strašna stvar za imunitet, da nam budu zdravi [sm=jezicek.gif] Vojni recept-da pada![sm=jezicek.gif]

Mala Elena -> RE: Prevara (27.11.2014 21:14:15)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

hm... pa nisam vise samo ja u pitanju i ljubav, tu su i deca. mislim da je razvod mnogo ozbiljna stvar, i nikako mi ne bi bilo lako da do toga dodje. kazem ne zelim ni da mislim o tome.

nismo mi momak i devojka, pa kao prevario me je, cao, nacicu drugog.. ne znam mozda gresim, ali za mene je bracna zajednica ipak malo ozbiljnija stvar, posebno kada su tu i deca.

Slazem se.
Olga ako muskarac prevari a ima odnose i u braku ne znaci da mu zena ne treba . Postoji navika i ta zajednica koju je tesko napustiti. "Svuda podji , svojoj kuci dodji "

jabudic -> RE: Prevara (27.11.2014 21:16:59)

Ja svako malo na temu PREVARA, da vodim epilog one Olgine price, a ovdje samo neke tworije. Je li je on ili nije? Pricaj, majka mi poludje![sm=smiley36.gif]

Buba Mira -> RE: Prevara (27.11.2014 21:24:09)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Šlus [sm=smiley36.gif]

Mislim da imam rješenje kako da žene budu sigurno da ih muž neće prevariti. Svako jutro skuvati mužu biljni čaj, a unutra ubaciti malo broma i objasniti mužu da je to strašna stvar za imunitet, da nam budu zdravi [sm=jezicek.gif] Vojni recept-da pada![sm=jezicek.gif]

Ne pali taj recept, mačko mala [sm=smiley36.gif]

Veruj mi, onomad kad sam radila u Vojnoj bolnici, navodno su onim vojnicima davali takav čaj - e šipak im je padao, nismo do laboratorije mogle poći od njih. Kad čiste lišće u krugu bolnice ne znaš šta je metla a šta... ono drugo. [sm=smiley36.gif]

Olga75 -> RE: Prevara (27.11.2014 21:24:58)

Jabudic , u subotu mi je dan D sa zenom , znaci da l da kazem il ko vadzajna da cutim to mi je i dalje pitanje , cula sam u medjuvremenu jos nekih prica i sad sam sigurna da je bezmudi sonja i da treba zena da ga sutne
ME , jeste super , umace kobaju i tamo i vamo , ne moze i senf i kecap
to je bre gadno
mene matori da prevari , ja bih umrla , casna rec , ja bez njega ne bih znala da zivim
al sigurno ne bih trpela da brce i tamo i vamo
pa sta cu ja svom detetu pokazati : ceri moja tako treba
malo cvrc
umrla bih i onda uskrsla i i gace bih mu odnela a za sakacenje sta sud odluci
nije to ljudski uopste

Torbica -> RE: Prevara (27.11.2014 21:28:24)

Olga, ja te volim [sm=jezicek.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley32.gif]

Buba Mira -> RE: Prevara (27.11.2014 21:30:21)

Ahahahaha, Olga, DA BRČE U SENF I U KEČAP, pa joj [sm=jezicek.gif]

choopa choops -> RE: Prevara (27.11.2014 21:37:01)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

to je bre gadno

Ti nisi normalna, upiskiću se![sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

I ja te volim! [sm=smiley36.gif]

jabudic -> RE: Prevara (27.11.2014 21:38:24)

Olga i ja bih rekla. Pretpostavljam da nece biti presrecna, ali ce ti biti zahvalna jednog dana...

jovicaa -> RE: Prevara (27.11.2014 21:52:14)

a sto mesate dete u prevaru? mislim ne mora dete nuzno da zna za prevaru, na primer.

Olga75 -> RE: Prevara (27.11.2014 22:07:17)

ko mesa dete ?
znaci kad jednom , posle ihahaj godina cuje da je tata - mama brkao to je ok
mislim prevara jeste prevara partnera ali ima jako puno ljudi koji su u tu prevaru "umesani "
deca , roditelji ( ako su zivi i uracunjljivi ) , braca , sestre , njihova deca , komsiluk
svi to saznaju
jer sto kazu : zaklela se zemlja raju da se tajne sve doznaju

Misha i Ljisha -> RE: Prevara (27.11.2014 22:13:37)

jer sto kazu : zaklela se zemlja raju da se tajne sve doznaju

traumaticno istinito. Ja ipak mislim da je bolje da se neke tajne ipak ne doznaju. Ne znam mozda sam blesava ali mislim da je tako bolje za vecinu[sm=smiley36.gif]. Jako mali postotak ljudi na planeti moze da kaze "nemam sta da krijem" i ovde ne smatram samo prevare i slicno vec od kilograma pa na dalje. Verujem duboko da u svakom coveku postoji jedan bar stidni trenutak za koji nikako ne bi zeleli da drugi saznaju.

A prevaru oprostiti ili ne? Pa verovatno ne. Kako posle leci u krevet pored tog coveka? Ili pored te zene varalice? Prosto mislim da tako nesto nema sanse da se desi ma koliko dan bio normalan i ma koliko normalne razgovore vodili u toku dana kad legnes uvece pored nekog ko te je prevario mislim da jedino sto mozes da osetis jeste gadjenje. Ni hladna stopala ne bih grejala o takvu osobu.

mama krava -> RE: Prevara (27.11.2014 22:16:18)

to je bre gadno

Zene drage, ja imam problem[sm=zmeden.gif]!!!

Pre neki dan muz mi se iz nabavke vratio sa kesicom KENF-a[sm=zmeden.gif]...neki nov proizvod kecap i senf u jednoj kesici!!!

Da l' treba da se brinem???

[sm=zz_giggle.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_giggle.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_giggle.gif][sm=zz_bounce.gif]

Olga75 -> RE: Prevara (27.11.2014 22:31:35)

Mama Krava ( ljubim te u nik ) imas problem , pa kako bre idu kecap i senf [sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: Prevara (27.11.2014 22:34:51)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Ni hladna stopala ne bih grejala o takvu osobu.

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mama krava -> RE: Prevara (27.11.2014 22:38:31)

Mama Krava ( ljubim te u nik ) imas problem , pa kako bre idu kecap i senf [sm=smiley36.gif]

Bemumiša, ima da prodje jedno ispitivanje!
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Malo se šalim, ne zamerite, ali odmah sam se setila te gluposti koju samo mm moze da kupi! I naravno odvratnog je ukusa!

jovicaa -> RE: Prevara (27.11.2014 23:24:44)

[sm=smiley36.gif] ozbiljna situacija[sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: Prevara (27.11.2014 23:28:50)

IZVORNA PORUKA: mama krava

to je bre gadno

Zene drage, ja imam problem[sm=zmeden.gif]!!!

Pre neki dan muz mi se iz nabavke vratio sa kesicom KENF-a[sm=zmeden.gif]...neki nov proizvod kecap i senf u jednoj kesici!!!

Da l' treba da se brinem???

[sm=zz_giggle.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_giggle.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_giggle.gif][sm=zz_bounce.gif]

znaci probudicu dete i muza koliko vristim!!!

mati -> RE: Prevara (27.11.2014 23:29:23)

IZVORNA PORUKA: mama krava

Bemumiša, ima da prodje jedno ispitivanje!
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Malo se šalim, ne zamerite, ali odmah sam se setila te gluposti koju samo mm moze da kupi! I naravno odvratnog je ukusa!

Ja sam kao mala obozavala onu tubicu kecap- majonez. Ne toliko ukus koliko sare.[sm=smiley1.gif]
Al ce bude pec-pec...

Mala Elena -> RE: Prevara (27.11.2014 23:30:13)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

to je bre gadno

Ti nisi normalna, upiskiću se![sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

I ja te volim! [sm=smiley36.gif]

[sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Vi’s Olga i Kenf proizveli ahaaahh

jovicaa -> RE: Prevara (27.11.2014 23:31:21)

kENf, umrecu od smeha, pita me mm nesto smesno ?[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>