emicaa -> RE: Prevara (15.9.2014 17:19:58)
|
kad smo mm i ja bili vjereni,mjesec dana pred vjencanje je umrla njegova baka,sjedimo na sparatu neka njegova rodica i ja i ona meni prica kako je mene mm pokusao prevariti sedmicu nakon vjeridbe,na jkednoj svadbi gdje sam i ja bila sa njim,ne mogu vam opisati kako sam se tad osjecala,dolazi mm kod nas i ja skidam vjerenicki prsten i dajem mu i kazem mozes ga dati Dragani,on izgubljen,sve mu ispricam i on se kune da uopste nema pojma sta se tad desavalo jer je stvarno bio pijan,ova i dalje po svom,on je nju vani htio poljubit bla bla...drugi dan nazovem tu djevojku i pitam nju sta je se desavalo i ona kao nista posebno,ona bila vani,mm izasao,prisao da se pozdrave,poljubio je u obraz i vratio se unutra...bila sam sspremna da raskinem vjerudba i sreca pa sam nazvala i nju,zato uvjek poslusajte objasnjenje i ne trcite pred rudu sa zakljuccima... jos da dodam,ta rodica kad je cula da znam sta je bilo u fazonu ona nije bila blizu njih pa joj se izdaljine ucinilo kao da se ljube [sm=zz_bomb.png]
|
|
|
|