RE: Prevara (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Olga75 -> RE: Prevara (14.9.2014 13:20:03)

verovatno bih provukla iglu kroz kondom i vratila ga u dzep
i pratila reakcije

Klarita -> RE: Prevara (14.9.2014 13:22:35)

Sreca u nesreci je da koristi kondom [sm=smiley2.gif] Kako bi inace saznala da te vara? I ono sto je jos gore, cime sve moze da te zarazi? (sorry, ali ja sam uvek pod pretpostavkom da varaju sa nekom shlj tamo droljom[sm=smiley36.gif])

mali_mis -> RE: Prevara (14.9.2014 13:27:32)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

i pratila reakcije

ajoj [sm=jezicek.gif]

Pitaj ga otvoreno, ako vidis da muljavi, stani, smiri se, i pravi se da nije bitno. A onda prati situaciju. Ako svrlja sam ce se otkriti.
Nervozom, vikanjem neces nista postici, samo ces se jos vise iznervirati.

Žapkić -> RE: Prevara (14.9.2014 13:43:50)

ne znam... Ja bih , verovatno, stavila negde gde može da vidi kad je sam-(ali da ne mogu deca da uzmu i sklone mislići da se sa tim igra) negde u kupatilo, npr. na veš mašinu, lavabo, kadu i sl. I pratila reakciju kad izadje iz kupatila. Ušla bih posle njega i ako je sklonio, lepo bih ga, onako hladno, pitala:"Izvini da li si ti uzeo moj kondom sa ... (veš mašine, lavaboa, kade...)?" Mislim da bi totalno ostao bez teksta, a onda bih ga "iščupala iz šarki"!!!

amelia -> RE: Prevara (14.9.2014 13:45:41)

Odmah bih nastao haos u kuci ako mi ne koristimo kondom a da ga nadzem u njegovom dzepu trebao bi da ima neki mnogo mnogo dobar izgovor i opravdanje..a ne bi ga imao... nazalost ja mislim daje prevara u pitanju. [sm=smiley13.gif]Inace sta ce njemu kondom ako ga ne koristite sigurno nije mu dao drug da mu ga pricuva STRASNO!![sm=hudicek1.gif]

Olga75 -> RE: Prevara (14.9.2014 13:50:40)

mada , ja sam cula ovakvu pricu :
jedan poznanik , tada je bio jos momak je bio na terenu ( on je bio TT monter ) i jedan kolega ga zamoli : hajde molim te na lancic stavi moju burmu , kaci mi se i smeta mi i tako
i on naivan okaci tu burmu i uvece oni odu u kafanu i kolega bez burme privede zensku
tako da , oni su vrlo prefrigani

doktorkakristal -> RE: Prevara (14.9.2014 13:52:51)

ja ne bih imala strpljenja da pratim situaciju,odmah u napad da se isteraju stvari na cistac

Žapkić -> RE: Prevara (14.9.2014 13:55:47)

Doco, strpljenje, izgleda dolazi sa godinama...[sm=smiley2.gif] Ali, Boga mi, i nestrpljenje!!![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Prevara (14.9.2014 13:57:56)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

i pratila reakcije

Najbolji odgovor, takodje[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Olga ti si kraljica!

doktorkakristal -> RE: Prevara (14.9.2014 13:58:09)

ZAPKIC vrlo moguce,za sad sam tempirana bomba [sm=zz_timebomb.gif] salim se malo,ne pravimod muve magarca ali ako mi je nesto sumnjivo ja brate mili pitam,kontam da bi on isto uradio

Mala Elena -> RE: Prevara (14.9.2014 14:23:00)

Ja bih uradila kao wiv , potpuno isto. U sebi bih sagorela ali bih bila mrtva hladna. Kazes da je video tvoju reakciju? Pa sta ti je rekao? Kako je delovao? Nekad mozes kroz mimiku vise da dobijes nego iz samih reci.

vonavoj -> RE: Prevara (14.9.2014 14:29:38)

IZVORNA PORUKA: Klarita

Sreca u nesreci je da koristi kondom [sm=smiley2.gif] Kako bi inace saznala da te vara? I ono sto je jos gore, cime sve moze da te zarazi? (sorry, ali ja sam uvek pod pretpostavkom da varaju sa nekom shlj tamo droljom[sm=smiley36.gif])

joj,ovo je surovo,ali bar znas da se stiti..

Cakana84 -> RE: Prevara (14.9.2014 14:39:24)

To znači da se tek sprema za akciju, još ga nije upotrebio ili je taj ostao od celog pakovanja. Slažem se sa Klaritom, samo da ti ne prenese neku boleštinu. Ne znam kakva je osoba, većina bi urlala jer napad je najbolja odbrana, napraviće te ludom, on tako fin, a ti umišljaš. Ako te vara, znaće da si oset_ila nešto pa će početi da se bolje krije. Iskoristi da preturiš po telefonu ili po fejsu, moraćeš da nađeš nešto. Samo polako i sistematski, hladne glave. Proveri kada se vrati kući da li još uvek ima kondom kod sebe. Izvini, ali ako te vara, mnogo je glup.

Jao Olga, odlično. [sm=smiley36.gif] Još i mišolovka kada bi mogla da stane. [sm=jezicek.gif]

wivern -> RE: Prevara (14.9.2014 14:54:50)

Kako god okrenes nikako to ne guraj pod tepih. pitaj otvoreno pa sve i da se pravda i pravi te ludom znaces sta ti je ciniti. O tome morate da raspravite, na kraju moze i sve da se zavrsi dobro.

Trcosava -> RE: Prevara (14.9.2014 14:56:47)

Wiki, Olga [sm=bravo.gif]

Raspadoh se od smeha

Torbica -> RE: Prevara (14.9.2014 15:26:43)

Meni je sve to strasno. Pitala bih otvoreno, bez uvijanja....

isidora88 -> RE: Prevara (14.9.2014 21:43:02)

ako te nije prevario ocigledno je da planira i pokusava, skot jedan[sm=hudicek1.gif]
ja bih muzu na glavu (mislim ovu gore[sm=jezicek.gif]) navukla i naterala ga da tako izadje i vise se ne vraca.

Sanjica26 RR -> RE: Prevara (14.9.2014 21:53:24)

A zasto bi trazila po fejsu, po porukama. Odmah treba otvoreno da ga pita i da razresi tu brigu.

World -> RE: Prevara (14.9.2014 22:50:43)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

IZVORNA PORUKA: Klarita

joj,ovo je surovo,ali bar znas da se stiti..

to mi je prvo palo na pamet.. ipak je covjek odgovoran.. [sm=smiley1.gif]

Bibilib -> RE: Prevara (14.9.2014 23:24:55)

Drage moje hvala na savetima...pitala sam ga i znate sta je rekao" Dok sam bio na poslu nesto smo se zajebavali sa kolegom naravno u vezi toga i on mi je dao kondom a od tad je proslo mesec dana"...I bla,bla naravno da ne verujem moram da ga pratim u stopu....

Mala Elena -> RE: Prevara (14.9.2014 23:25:00)

World , sreca u nesreci [sm=smiley36.gif]
Mi se salimo a ko zna kakva je situacija.

Bibilib -> RE: Prevara (14.9.2014 23:27:12)

trenutno je tu pa ne mogu puno da vam pisem ali cu zato sutra....I dalje sam ljuta i to puno,samo ga posmatram i non stop drzi tel.u rukama kao da ceka neku poruku...[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif]

World -> RE: Prevara (14.9.2014 23:30:14)

ja se ne salim, davno sam mm rekla ako slucajno dodje u situaciju da me prevari da obavezno koristi kondom da ne navuce kakvih bolestina.. to bi mi bilo gore nego ta ista prevara definitivno..

emicaa -> RE: Prevara (15.9.2014 7:58:40)

Mene kad bi moj prevario mogao bi komotno pokupit neku bolest jer nebi imao prilike da je na mene prenese...

doktorkakristal -> RE: Prevara (15.9.2014 8:24:29)

ja ne bih mogla toliko dugo da izdrzim da ne isteram svari na cistac
mozda ti se cini da drzi mobilni sada ti svaka situacija noze delovati sumnjivo

Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>