RE: Prevara (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

World -> RE: Prevara (20.4.2014 15:36:47)

Boze zeno, pa ako hoces da ga prevaris idi to uradi i suti, ako neces nikom nista. Mislis da ce ti iko ovdje reci e super, samo naprijed??

Kata90 -> RE: Prevara (10.7.2014 0:21:01)

Ja sam mislila da necu nikad moci oprostiti pravaru,ali jesam...ko zna zasto je to tako moralo biti,ali posto cekamo dete sad mu nebi oprostila to sigurno....

indy_25 -> RE: Prevara (10.7.2014 8:13:14)

Svaka ti cast Kato. Ja bi mozda i mogla da je bila prevara za jenu noc al za takvu ne bih ni saznala. Al dovoljno mi je samo u glavi da zamislim osobu koju volim da izlazi s drugom zenom ljubi je izvodi zabavlja se sa njom i zeludac mi se okrece u stomaku odmah. Ne nikada ne bih mogla. Moj bivsi mama mi prica govori kako pati bez mene bla bla bla on je sad u Bosni ali nikad i nikad mu ne bih mogla preci preko toga. Srce mi se cijepa na komade svaku noc otplacem redovno ali dovoljno mi je samo da zamislim prevaru uh...

Verolina -> RE: Prevara (26.7.2014 1:26:11)

Razgovor Hasana i Ahmeda u "Dervisu i smrti" nakon hasanove price o svoja dva radnika. Jedan je ozenjen i doveo je svog rodjaka u koga se njegova zena zaljubila. Hasan sve zna, ali nista ne govori jer zeli da odlozi propast.

- To se moze zavrsiti samo nesrecom, sam kazes.
- Bojim se. Ali necu da je pozurujem.
- Govoris o posljedicama a ne o uzrocima, govoris o nemoci propisa kad se nesto desi, a ne o grijehu ljudi sto ga se ne drze.
- Zivot je siri od svakog propisa. Moral je zamisao, a zivot je ono sto biva. Kako da ga uklopimo u zamisao a da ga ne ostetimo? Vise je stete naneseno zivotu zbog sprecavanja grijeha, nego zbog grijeha.
- Onda da zivimo u grijehu?
- Ne. Ali ni zabrane nista ne pomazu. Stvaraju licemjere i duhovne bogalje.
- I sta treba da cinimo?
- Ne znam.

Bogami je mene ovo boldovano navelo na razmisljanje. Eh, Meso, Meso...[sm=smiley1.gif]

Azra_ -> RE: Prevara (27.7.2014 0:34:28)

To je i moj omiljeni citat na zadatu temu. I? šta treba da činimo? Ne znam![sm=smiley1.gif]

Verolina -> RE: Prevara (27.7.2014 0:41:23)

[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

ivaMark -> RE: Prevara (28.7.2014 16:34:19)

IZVORNA PORUKA: Azra_
I? šta treba da činimo? Ne znam![sm=smiley1.gif]

[sm=zz_giggle.gif]

Bibilib -> RE: Prevara (14.9.2014 12:01:03)

Zeneee pomozite...[sm=zz_timebomb.gif][sm=zz_timebomb.gif][sm=zz_timebomb.gif][sm=zz_timebomb.gif] Ako mu nadjete kondom u dzepu,sta biste radile????? Odgovarajte molim vas...[sm=zz_timebomb.gif][sm=zz_timebomb.gif][sm=zz_timebomb.gif][sm=zz_timebomb.gif][sm=zz_timebomb.gif]

bubulence -> RE: Prevara (14.9.2014 12:03:56)

a vi ga ne koristite?

doktorkakristal -> RE: Prevara (14.9.2014 12:04:58)

pitala o cemu se radi?

branki* -> RE: Prevara (14.9.2014 12:08:19)

pretpostavljam onda da ga vi ne koristite dok si postavila ovo pitanje...
pa..ja bih detaljno pretrazila i druge dzepove i sve da vidim da li ima jos neceg sumnjivog,a onda ga pitala-sta ti je ovo i odakle ti i za sta ce ti?ne bih rekla da sam brkala po dzepovima,nego da je sam ispao dok sam slagala pantalone.

wivern -> RE: Prevara (14.9.2014 12:11:33)

Samo bih stavila na sto ispred njega i rekla ispalo ti iz dzepa. I sacekala da vidim reakciju i sta ce reci.

vonavoj -> RE: Prevara (14.9.2014 12:12:04)

Odmah pitala kome treba?

bubulence -> RE: Prevara (14.9.2014 12:14:25)

mislim da bih ja prvi dan iskulirala i sacekala da se smirim (pod pretpostavkom da bih se jako iznervirala). a onda najnormalnije pitala o cemu se radi...
ne mora sve ni da bude tako crno...
prosle godine smo bili na jednom slavlju gde su pijanom coveku stavili praznu kesicu od kondoma u dzep od kosulje, on igrao, pevao, nije ni skontao a zena nije bila tamo jer imaju bebu od par meseci.
uglavnom sutra kada je jedan od tih pametnjakovica zvao da kaze zeni da su se svi zezali i stavili to njenom muzu , ona je spakovana cekala svog tatu da dodje po nju i dete... i naravno da nije verovala da se radi o sali nego je mislila da je njen muz zvao ovog drugara i da su se dogovorili da ovaj to kaze... (uh, ko ce me pohvatati).
hocu da kazem, da nekad nije onako kako izgleda...

Bibilib -> RE: Prevara (14.9.2014 12:14:36)

IZVORNA PORUKA: bubulence

a vi ga ne koristite?

Naravno da ne...nema potrebe ,...

emicaa -> RE: Prevara (14.9.2014 12:15:05)

Wiv i ja bih tako uradila...

vonavoj -> RE: Prevara (14.9.2014 12:16:26)

bubulence,koji humor... cime se muskarci sluze!
wiv,ti je najbolje rekla![sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Bibilib -> RE: Prevara (14.9.2014 12:17:30)

On je vec video moje ponasanje,ne mogu da se kontrolisem... cela se tresem... pita o cemu se radi ... ?

Znam da ce lagati ako ga pitam jer je pre neko vece izlazio sa drugovima,navodno kod druga ali sam sigurna da nije...[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] ZADAVOLA BIH GA

vonavoj -> RE: Prevara (14.9.2014 12:19:03)

Onda mu samo stavi na sto kondom! i pitaj da ti on objasni o cemu se radi!

bubulence -> RE: Prevara (14.9.2014 12:19:13)

IZVORNA PORUKA: Bibilib

IZVORNA PORUKA: bubulence

a vi ga ne koristite?

Naravno da ne...nema potrebe ,...

mi ga npr koristimo (pre trudnoce i dok nismo hteli bebu)...
ne znam, uradi kako mislis da je najbolje...
Von, ali tom coveku su upropastili brak. ona je ostala sa njim, ali naravno da mu ne veruje, on vise nigde ne ide sa drugarima, ona ga stalno zove i proverava i kada je na poslu jer je i dalje sigurna da su njegovi drugari slagali da bi ga opravdali...

branki* -> RE: Prevara (14.9.2014 12:23:25)

sto ja ne volim te takve glupe sale,bas su bzv.
bibilib,ti ga najbolje znas,mislim kakav je covek i da li ima obicaj da vrda i skriva i muva..izaci ce stvari na cistac.

Bibilib -> RE: Prevara (14.9.2014 12:47:21)

Pa kolko ga ja poznajem nista me nebi iznenadilo...

tijatija -> RE: Prevara (14.9.2014 13:10:22)

Ja bi posumnjala da me vara... sta ce mu ako ga ne korstitie... jednostavno sam takva...

Sanjalica1980 -> RE: Prevara (14.9.2014 13:13:58)

Bibilib, ne znam kakav ti je muz. Da li mozes da osetis u odgovorima da li govori istinu.
Ja bi ga definitivno pitala sta je ovo i da lepo objasni.

lanajelena -> RE: Prevara (14.9.2014 13:16:27)

Ne bih ja mogla da cekam ni minut,odmah bi napravila harikiri po stanu [sm=zz_ninja.png]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>