RE: Prevara (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

mali_mis -> RE: Prevara (15.9.2014 8:24:57)

mm je ubedjen da ja ovde kod mame imam svalera, i kad on posalje pare za dete, da ja to trosim na svalera [sm=smiley29.gif] I onda kad krene da kaki o tome, ja mu odvalim da imam 7 komada, svaki za svaki dan u nedelji. E onda ja njega pitam, jel me vara, i kaze on "ne, jer zivim u malom mestu, i odma bi se proculo i tebi bi sigurno neko javio" [sm=jezicek.gif] Eto mene mm ne vara jer zivi u malom mestu. Mada i kad bi to uradio, molila bih Boga da se lepo zateleba u tu "svoju" i da mi se skine sa dnevnog reda [sm=smiley1.gif]

doktorkakristal -> RE: Prevara (15.9.2014 8:53:47)

MM [sm=zz_bounce.gif]

vonavoj -> RE: Prevara (15.9.2014 8:59:27)

IZVORNA PORUKA: World

ja se ne salim, davno sam mm rekla ako slucajno dodje u situaciju da me prevari da obavezno koristi kondom da ne navuce kakvih bolestina.. to bi mi bilo gore nego ta ista prevara definitivno..

ja sam mom rekla da ce odmah biti sec sec [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] kuka kako nije dobio 9 meseci,pa nisam ni ja..trudna sam![sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Prevara (15.9.2014 9:13:02)

bibilib,mozda je to i istina sto prica,ali ako kazes da voli da muva i petlja,budi na oprezu.

Mala Elena -> RE: Prevara (15.9.2014 9:35:16)

Hahahaha ......ma takvi su oni , ne znaju da se izraze , nije on mislio tako ! Haha , ja bih se valjala od smeha da mi je mm to rekao mali misu. [sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Prevara (15.9.2014 9:38:45)

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR

ja ne bih mogla toliko dugo da izdrzim da ne isteram svari na cistac
mozda ti se cini da drzi mobilni sada ti svaka situacija noze delovati sumnjivo

Ahahah , ma da joj se ne cini ![sm=jezicek.gif] mislila si da joj se cini da pika poruke a ne drzi telefon, valjda toliko vidi. Uh al sam bukvalista [sm=smiley36.gif]

Peace* -> RE: Prevara (15.9.2014 9:39:24)

Znate šta je meni prvo palo na pamet kad sam pročitala o čemu pišete?
"Pa dobro, koliko puta su u klubovima delili kondome".
I ja se zaista ne šalim. Veoma često mi se desilo da u izlasku postoje promoterke koje ih dele.

Naravno da bih ja otkačila da nađem kondom kod mm, ali eto, kao neko nepristrasan sam odlučila da napišem šta sam pomislila.

doktorkakristal -> RE: Prevara (15.9.2014 10:33:00)

MALA ELENA mislila sam na poruke kucam i ne razmisljam [sm=jezicek.gif]

World -> RE: Prevara (15.9.2014 11:43:57)

IZVORNA PORUKA: emicaa

Mene kad bi moj prevario mogao bi komotno pokupit neku bolest jer nebi imao prilike da je na mene prenese...

ma jeste, ali dok ti saznas, a ono se vec bakterije, gljivice i virusi odomacili i kod tebe [sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: Prevara (15.9.2014 11:46:16)

Na to nisam mislila kad sam pisala [sm=smiley36.gif].

Bibilib -> RE: Prevara (15.9.2014 11:57:43)

Znate sta nista nije iskljucivo,rekla sam vam za kondom kako je navodno stigao do njega a drzi tel.u rukama i ja upadam u dnevnu jer sam kupala dete,a on tel.pod dupe.Pitam ga sta radis on kao gledam tv a gde ti je telefon rekoh,on u dzepu,ja kazem da vidim a on ga vadi i onako ozbiljan...Pa mu rekoh sto lazes,a zasta te lazem on meni,telefon ti bio ispod dupeta rekoh a on poce da se smeska i kao majke mi mahinalno sam ga spustio tu...Zamisli ga molim te...[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

Bibilib -> RE: Prevara (15.9.2014 12:00:30)

IZVORNA PORUKA: Peace*

Znate šta je meni prvo palo na pamet kad sam pročitala o čemu pišete?
"Pa dobro, koliko puta su u klubovima delili kondome".
I ja se zaista ne šalim. Veoma često mi se desilo da u izlasku postoje promoterke koje ih dele.

Naravno da bih ja otkačila da nađem kondom kod mm, ali eto, kao neko nepristrasan sam odlučila da napišem šta sam pomislila.

Znam i ja da dele kondome po klubovima ali znam i da on tamo ne ide...[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

branki* -> RE: Prevara (15.9.2014 12:04:00)

bibilib,a npr da je stvarno prevara u pitanju(ovo samo hipoteticki pisem),sta bi onda,koji bi ti bio potez,jesi razmisljala o tome?
ne znam..ili najbolje da ti sa njim odmah krenes da razgovaras,da on vidi da si ti ozbiljna i da se ne z...ebavas sa tim,tako da se odmah sasece ako bi se nesto eventualno rasplamsalo izmedju njega i te neke i da se spasi ako je vredno spasavanja.

Bibilib -> RE: Prevara (15.9.2014 12:05:17)

IZVORNA PORUKA: branki RR

bibilib,mozda je to i istina sto prica,ali ako kazes da voli da muva i petlja,budi na oprezu.

znam da je muvao i svrljao dok smo bili u vezi 5 god.ali sam to saznala tek kad sam se udala pa me zato sada nista nebi iznenadilo od njega...nego kad se desi ovako nesto, to te pogodi pa ne znas sta da radis... kao grom iz vedra neba... ovamo sve ok ljubavi,sreco,cmok,cmok,cmok a tamo kondom u dzepu [sm=hudicek1.gif]

Bibilib -> RE: Prevara (15.9.2014 12:08:44)

bibilib,a npr da je stvarno prevara u pitanju(ovo samo hipoteticki pisem),sta bi onda,koji bi ti bio potez,jesi razmisljala o tome?
ne znam..ili najbolje da ti sa njim odmah krenes da razgovaras,da on vidi da si ti ozbiljna i da se ne z...ebavas sa tim,tako da se odmah sasece ako bi se nesto eventualno rasplamsalo izmedju njega i te neke i da se spasi ako je vredno spasavanja.

pa iskreno juce mi je svasta padalo na pamet,mozda sto sam bila pod stresom ali kad smo pricali ukunuo se u decu da je to vece bio kod druga tj.kolege sa ostalima a i za kondom se ukunuo...e sada ne mogu da pojmim da je tolki specko da se kune u decu a da nedaj Boze laze...

Misha i Ljisha -> RE: Prevara (15.9.2014 12:09:12)

nemate dece jel tako? Ako radite na deci (a pretpostavljam da zato kondome ni ne koristite) odmah prestani sa radnjama na bebi dok ne isteras to do kraja. Jos ti samo fali da usosis neko nevino dete i da bude bez oca ili jos gora varijanta da ostanes sa njim ako te vara zbog deteta. Prvo resi jedno pa se baci na drugo

sad vidim sta si napisala, nemas tiker pa sam mislila da nemate zajednicke dece.

branki* -> RE: Prevara (15.9.2014 12:12:20)

kad se ljudi uhvate u lazi ,a hoce da se izvuku,u stanju su sve da kazu,pa i lazno da se kunu u svakog,veruj mi.u svakom slucaju,ja bih mu pripretila,da se ne zeza i ne sali,brak i deca su ozbiljna stvar,da se uzme u pamet i da neces da tolerises te klinacke gluposti,zbog cega dopusta da se zena koju voli i koja m,u je rodila decu sekira zbog neceg,a sam kaze da to sala.dobro,onda neka ispravi i neka ti ne daje povoda vise za sumnju i brigu.

Bibilib -> RE: Prevara (15.9.2014 12:15:06)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

nemate dece jel tako? Ako radite na deci (a pretpostavljam da zato kondome ni ne koristite) odmah prestani sa radnjama na bebi dok ne isteras to do kraja. Jos ti samo fali da usosis neko nevino dete i da bude bez oca ili jos gora varijanta da ostanes sa njim ako te vara zbog deteta. Prvo resi jedno pa se baci na drugo

sad vidim sta si napisala, nemas tiker pa sam mislila da nemate zajednicke dece.

tiker ne mogu postaviti a pokusavala sam,a imamo dva sina...moji andjeli tj.nasi

Bibilib -> RE: Prevara (15.9.2014 12:17:31)

kad se ljudi uhvate u lazi ,a hoce da se izvuku,u stanju su sve da kazu,pa i lazno da se kunu u svakog,veruj mi.u svakom slucaju,ja bih mu pripretila,da se ne zeza i ne sali,brak i deca su ozbiljna stvar,da se uzme u pamet i da neces da tolerises te klinacke gluposti,zbog cega dopusta da se zena koju voli i koja m,u je rodila decu sekira zbog neceg,a sam kaze da to sala.dobro,onda neka ispravi i neka ti ne daje povoda vise za sumnju i brigu.

to sam mu i ja rekla da sam ozbiljna i da cu pokupiti decu i otici budem li se uverila u to da je laz ono za sta se ukunuo u decu...[sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif]

Ipokrisia -> RE: Prevara (15.9.2014 12:18:19)

Bibilib, meni se sve cini da on tu izigrava nek muskarcinu, a ti kao neka ponizna zenica trckaras za njim ne bi li dobila neki odgovor, a on se samo poigrava i uziva [sm=zmeden.gif]

ne znam kakva si ti i koji ti je prag tolerancije , ali ja znam da ga ne bih molila za odgovor ! zasto je on od starta napravio situaciju da samo ti brines sta on radi, pa mozes i ti da varas pobogu!

Mala Elena -> RE: Prevara (15.9.2014 13:15:00)

World ,[sm=smiley36.gif]
Upravo tako, kao da je to tako jednostavno. ..

Bibilib -> RE: Prevara (15.9.2014 13:20:19)

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

Bibilib, meni se sve cini da on tu izigrava nek muskarcinu, a ti kao neka ponizna zenica trckaras za njim ne bi li dobila neki odgovor, a on se samo poigrava i uziva [sm=zmeden.gif]

ne znam kakva si ti i koji ti je prag tolerancije , ali ja znam da ga ne bih molila za odgovor ! zasto je on od starta napravio situaciju da samo ti brines sta on radi, pa mozes i ti da varas pobogu!

nisam ga molila za odgovor,dobila sam ga odmah ali sam insistirala da se ukune jer mu nisam verovala...a st se varanja tice mozemo svi ali nije u redu prvo zbog sebe a posle i zbog dece...[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

Mala Elena -> RE: Prevara (15.9.2014 13:25:21)

B. , ja uopste ne kapiram, mozda nisam pazljivo procitala , sta ti je rekao? Bio sa drustvom i sta? Odakle kondom? Ja u zaklinjanje ne bih verovala nego u njegovu reakciju .

Anoniman -> RE: Prevara (15.9.2014 13:33:47)

Bibilib da ti nas malo ne zekis[sm=jezicek.gif] da nam bude zanimljivo[sm=smiley36.gif]

vonavoj -> RE: Prevara (15.9.2014 13:35:10)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Bibilib da ti nas malo ne zekis[sm=jezicek.gif] da nam bude zanimljivo[sm=smiley36.gif]

[sm=zz_mstickle.gif][sm=zz_biggrin.png][sm=zz_wub.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>