RE: Prevara (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Torbica -> RE: Prevara (15.9.2014 22:41:13)

Sta je tu normalno? [sm=zmeden.gif] Ja sam po tom pitanju izricita. Ako ti nije dobro, pakuj se. [sm=smiley13.gif]

mamica 91 -> RE: Prevara (15.9.2014 22:48:56)

Glupa ja [sm=zz_giggle.gif][sm=smiley9.gif] [sm=smiley31.gif]
IZVORNA PORUKA: Unina mama

Mamice ja sam citala na drugim temama, ne ovde[sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Prevara (15.9.2014 23:21:00)

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR

MALA ELENA jesam li ja dobro skontala da bi tebe muz tresnuo necim ako bi mu proveravala mobilni [sm=zmeden2.gif]

Ne inace, nego u takvoj depresivnoj situaciji . Da jeste kriv on bi mi priznao, pricali smo o tome vise puta...Ali ako bih ga ljubomorno napala, skocila na mobilni , verovatno bi me tresnuo , kako god...[sm=zz_bounce.gif]

lelaigor -> RE: Prevara (16.9.2014 9:36:08)

Bogme, ja ne znam. Ja sam dete razvedenih roditelja, po meni je uvek ovako: bolje dobar razvod nego loš brak. Ako dobro poznajem mm, a mislim da ag poznajem, oboje smo za to da ako postoji ikakva mogućnost da prevarimo, pre ćemo doći i reći:" Slušaj, nešto nije u redu sa nama." A i rekla sma mu milion puta, kastriraću ga! [sm=smiley36.gif]
B, ja mislim da treba lepo da sednešp i razgovaraš sa njim, ja sam uvek za neke ultimatume. Ne bih uopšte čekala da on gura telefon ispod dupeta i sl. Rekla bih mu ad se kupim sa decom, ako ne bude hteo da mi kaže šta se dešava. Nisam 100% sigurna ad bih se razvela posle prevare, sve zavisi kakve su okolnosti. ALi ostavila bih ga ako ne bi mogao ništa iskreno da mi kaže.

Rosita -> RE: Prevara (16.9.2014 9:54:11)

Ne znam sta bih rekla osim da je mm juce procitao neki post sa ove teme, ne znam koji, prosao pored kompa i bacio oci i samo mi rece ccccccc, Boooozeeee sta vi sve ovde pisete [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

emicaa -> RE: Prevara (16.9.2014 10:18:05)

Rosita bolje sakrivaj da ne vidi,što manje zna šta se ovde piše to bolje...napraviće nam muževi ustanak protiv rr [sm=smiley36.gif]

Rosita -> RE: Prevara (16.9.2014 10:23:21)

Hahaha emice, ma slucajno on to, njega ne zanima previse osim ako je neka informacija u pitanju, ja redovno uzimam njegov telefon da idem na fb i rr kad mi nestane neta, tamo sam trajno ulogovana, jedino se ljuti kad ne izadjem [sm=jezicek.gif]

Ipokrisia -> RE: Prevara (16.9.2014 12:22:46)

i ja i muz imamo jedno od drugog sifre za pristup svemu, mailovima, facebooku...Nekad on ne stize da nesto odgovori ili napise pa meni trazi da mu procitam sta je neko poslao i izdiktira mi sta da odgovorim [sm=smiley1.gif] kaze unapredio me je za svog konsultanta spoljnih poslova [sm=smiley1.gif]

Klarita -> RE: Prevara (16.9.2014 12:26:51)

Ipo, kakav konsultant, ja mu dodjem ministarka bez portfelja [sm=jezicek.gif]

Rosita -> RE: Prevara (16.9.2014 12:26:58)

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

i ja i muz imamo jedno od drugog sifre za pristup svemu, mailovima, facebooku...Nekad on ne stize da nesto odgovori ili napise pa meni trazi da mu procitam sta je neko poslao i izdiktira mi sta da odgovorim [sm=smiley1.gif] kaze unapredio me je za svog konsultanta spoljnih poslova [sm=smiley1.gif]

Hahaha, isto! A mm je uvek zanimljiviji moj fb jer imam vise raznih prijatelja, najsmesnije je kad mi kaze e video sam ti tog i tog tu i tu, a nikad ga nije ni upoznao :) Ali stvarno ga ne zanimaju sad neka moja dopisivanja od Kulina Bana da bi to citao, a nema ni vremena. Meni je to ok. Moja najbolja drugarica smatra da je nedopustivo da joj decko uzme telefon ili ona njemu, mozda je njoj neko nesto pisao sto taj neko ne zeli da vidi druga osoba, nije stvar u skrivanju nego iz postovanja prema toj osobi...

bubulence -> RE: Prevara (16.9.2014 12:30:14)

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Da jeste kriv on bi mi priznao, pricali smo o tome vise puta...

izvini, u ovo bi mozda neko dete poverovalo...
da li stvarno mislis da bi neki covek prevario zenu, dosao i rekao? savestan bi se prvo razveo pa bio sa drugom, nesavestan bi je prevario i probao da sakrije. mislim da u ovom slucaju treca opcija ne postoji

Ipokrisia -> RE: Prevara (16.9.2014 12:33:15)

ja sam se toliko uzivela u ulogu da sam redovno umesto njega konkurisala za neke poslove, i nekad zaboravim da mu kazem, pa kad ga zovu na razgovor on nema pojma o cemu se radi [sm=jezicek.gif] i sta ce samo uzdahne i kaze opet ona moja zena [sm=smiley36.gif] pa sta da radim, nema on vremena da se bavi drustvenom mrezama i konkursima, mora imati svog zastupnika [sm=jezicek.gif]

Klarita -> RE: Prevara (16.9.2014 12:35:35)

Bubi, mislim da se nije lepo izrazila[sm=smiley36.gif] ,mislim da je htela reci da kad bi ga napala on bi joj priznao sto je isto diskutabilno. Moj bi priznao mozda tek kad bi mu stavila noz pod glavu, ali onu donju[sm=jezicek.gif] *=(sad sam ja vulgarna [sm=smiley9.gif])
Samo dzaba sve to, ako ne stima, bez'' i gotovo, cu se sad natezem tu, jesi, nisi[sm=smiley29.gif]

serpica -> RE: Prevara (16.9.2014 12:37:21)

Klarita a mozda i ne bi da nam ne kvari prijateljstvo [sm=jezicek.gif]

Olga75 -> RE: Prevara (16.9.2014 12:39:05)

a da , kad stavis noz pod glavu donju , sta mislis da ce da prizna
ako prizna zna sta sleduje ako ne prizna mozda ce se pokolebati i skloniti ostar predmet
prefrigani su oni ali lako se citaju

bubulence -> RE: Prevara (16.9.2014 12:40:56)

bas tako, nema ispravljanja krive Drine, ako ne stima , pakujem se (citaj pakujem ga) i dovidjence..
p.s. ako ti budes terala muza od kuce daj mu moju adresu [sm=smiley1.gif].
p.s.2. mnogo ti je lepo detence!

mali_mis -> RE: Prevara (16.9.2014 12:44:55)

Ma sta ti da ga pakujes, nek se pakuje sam [sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: Prevara (16.9.2014 12:45:55)

Ma. Bubi, zeno, jeste, lose se pa ja izrazi sada. Ispravi me ti, moja srodno duso. Da, pakuje se on, ne ja [sm=jezicek.gif]

Serpi, prijateljice su tu da dele sve[sm=smiley36.gif] Vidimo se uskoro, ako se odlepim od RR da se pakujem[sm=zmeden.gif]

I da dodam i ja, RR deca najlepsa na svetu a, jos i najpametnija [sm=smiley1.gif]

bubulence -> RE: Prevara (16.9.2014 12:47:50)

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Ma sta ti da ga pakujes, nek se pakuje sam [sm=smiley36.gif]

to se samo tako kaze [sm=smiley36.gif]

Bibilib -> RE: Prevara (16.9.2014 12:54:25)

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

B. , ja uopste ne kapiram, mozda nisam pazljivo procitala , sta ti je rekao? Bio sa drustvom i sta? Odakle kondom? Ja u zaklinjanje ne bih verovala nego u njegovu reakciju .

izvini elena ja tek sada videla poruku,bio je sa drustvom kod kolege to vece a za kondom do je kao odavno,pre mesec dana mu je dao kolega dok su se salili.

Bibilib -> RE: Prevara (16.9.2014 12:56:24)

Bibilib da ti nas malo ne zekis[sm=jezicek.gif] da nam bude zanimljivo[sm=smiley36.gif]

Nisi fer majke mi ja neznam sta cu da radim a ti mislis da se salim,ima ovde dosta tema za salu...ebes ga [sm=nosecka.gif]

Anoniman -> RE: Prevara (16.9.2014 13:12:17)

IZVORNA PORUKA: Bibilib

Bibilib da ti nas malo ne zekis[sm=jezicek.gif] da nam bude zanimljivo[sm=smiley36.gif]

Nisi fer majke mi ja neznam sta cu da radim a ti mislis da se salim,ima ovde dosta tema za salu...ebes ga [sm=nosecka.gif]

Izvini onda, a sto satalno stavljas ovaj znak na kraju svakog posta[sm=nosecka.gif][sm=zmeden.gif]

Bibilib -> RE: Prevara (16.9.2014 13:13:17)

IZVORNA PORUKA: wivern

I sta je na kraju rasplet sa B?
Ja sam izgleda nesto propustila?

Na poslu se zezali, pa mu dali kondom, a ja ne shavamt je li B trudna trenutno, ili ima dvoje dece, cas pise jedno cas drugo[sm=zmeden.gif]

Ja imam dva sina sa njim naravno i imamo u planu jos jednu devojcicu(posle ovoga ne,zato imali smo u planu),i ne vidim razlog sto bi lagala!Da bi vama bilo zanimljivo ili da bi se neko sprdao samnom? Ne taman posla, samo sam trazila savet od vas...i neki su mi pomogli. Ato se slicice tice [sm=nosecka.gif] meni ovo ne deluje kao trudna zena,vec kao ljuta ali ok izvinjavam se stvarno.

Anoniman -> RE: Prevara (16.9.2014 13:15:57)

Aaaa sada si sve razjasnila , ali si u nekoj drugoj temi, naci cu i kojoj, napisala da si trudna pa nikako da pohvatamo, imas li decu, ili ocekujes,dete, pazi sta pises, zbunjujes nas[sm=zmeden.gif]

Mala Elena -> RE: Prevara (16.9.2014 13:16:25)

IZVORNA PORUKA: Rosita

Ne znam sta bih rekla osim da je mm juce procitao neki post sa ove teme, ne znam koji, prosao pored kompa i bacio oci i samo mi rece ccccccc, Boooozeeee sta vi sve ovde pisete [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Isto! [sm=jezicek.gif] ali ja znam sta je procitao -bila sam fina ono za razliku u godinama,- "ali kad se pogledamo ruse se barijere" haha [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>