RE: Prevara (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Mala Elena -> RE: Prevara (16.9.2014 13:21:19)

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Da jeste kriv on bi mi priznao, pricali smo o tome vise puta...

izvini, u ovo bi mozda neko dete poverovalo...
da li stvarno mislis da bi neki covek prevario zenu, dosao i rekao? savestan bi se prvo razveo pa bio sa drugom, nesavestan bi je prevario i probao da sakrije. mislim da u ovom slucaju treca opcija ne postoji

Ja sam u ovo sto pricam 100% sigurna bubi !
E sad bih vam sliku poslali da se uverite da ima mu*a -da je muskarcina ! Ali bih bila off [sm=jezicek.gif]

Olga75 -> RE: Prevara (16.9.2014 13:26:28)

ima m*uda da udari zenu ?????????????????
i ti si zadovoljna svojom muskarcinom , brakom i tako time ???????????????
aferim , aferim

Anoniman -> RE: Prevara (16.9.2014 13:29:17)

Olga ima nas raznih, taman da pocnemo da pisemo u ovoj temi [sm=hudicek1.gif]

Olga75 -> RE: Prevara (16.9.2014 13:31:25)

vala bas
ljubav boli [sm=smiley22.gif]

wivern -> RE: Prevara (16.9.2014 14:46:49)

Ja sam u ovo sto pricam 100% sigurna bubi !
E sad bih vam sliku poslali da se uverite da ima mu*a -da je muskarcina ! Ali bih bila off [sm=jezicek.gif]

Izvini sad ali ja dosta slika muskaraca sa velikim m*dima vidjam u novinama u crnoj hronici. I sta to znaci imati m*da? Za mene sigurno ne ako moze da udari zensko iz bilo kog razloga. Zamisli da ti sutra jedan takav m*donja izudara dete jer mu je uzela telefon??
Svasta. Ali to je vec za ovu temu sto je stavila UM

branki* -> RE: Prevara (16.9.2014 14:53:13)

meni je bzv da neko pise problem i da se sprda,odnosno da izmislja nesto,pa da prati reakcije i stavove nas.ja svaki savet dam iskreno i ozbiljno kao da jeste takva situacija.ako si nesto napisao,uzimam to tako.druga je stvar kad se salim ili zezam,tad obicno stavim ovaj osmeh[sm=jezicek.gif]ili napisem da se salim.

Mala Elena -> RE: Prevara (16.9.2014 15:02:47)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

ima m*uda da udari zenu ?????????????????
i ti si zadovoljna svojom muskarcinom , brakom i tako time ???????????????
aferim , aferim

Ooo pa vi ste ovo preozbiljno shvatile! Ispade da me tuce!
Da, jako sam zadovoljna time sto cujem od njega, sto se jasno izjasnio sta za njega znaci prevara . Mnogi muskarci su pi*ki*e, nemaju muda da priznaju. Tada bi sigurno bio kraj, a ja bih se zapitala da li sam ja doprinela tome na neki nacin . Ne ispada on samo tu majmun , svako zasto ima svoje zato a najlakse je muskarca osuditi i natovariti mu svu krivicu. Slabost je prevariti ali svi mi ljudi imamo po koju .
Kad bih mu otela telefon, kao sto je neko gore opisao, kako bih ja sebe predstavila? Kako bih potcenila njegovu licnost ! Necu ni da mislim o tome kamoli da uradim...

Olga75 -> RE: Prevara (16.9.2014 15:20:10)

znas sta , on te vara a ti kriva ?
pa ti samu sebe predstavljas i to kako se predstavljas meni je totalno , ono , hmmm pa eto cudno
sve u svemu voli ti tvog mudonju varali se ili ne , tukli il ne
tvoj zivot , tvoj brak , tvoji stavovi [sm=smiley1.gif]
i ja hipoteticki govorim

Mala Elena -> RE: Prevara (16.9.2014 15:24:25)

E bas hocu kad hocu [sm=smiley1.gif]
Samo sam korektna, tj moji stavovi su korektni[sm=smiley1.gif]

doktorkakristal -> RE: Prevara (16.9.2014 15:33:23)

Pitanje je da li bi ti njega izudarala da ti otme telefon
A to da bi ti priznao nema sanse

emicaa -> RE: Prevara (16.9.2014 15:36:19)

Ja mislim da nijedan nebi priznao prevaru dok ga ne uhvatiš na djelu,mogu oni pričati šta hoće.

Trcosava -> RE: Prevara (16.9.2014 15:37:19)

Ček, meni nije jasno. Muškarac će da prevari, jbg slabost, a žena će da potkopa njegovu ličnost i autoritet jer mu uzme telefon? [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Ljudi po zilioniti put pišem - kad neko vara i hoće da sakrije - uradiće to. Ako je dovoljno pametan.

World -> RE: Prevara (16.9.2014 15:39:50)

Ja glasam za Olgu! [sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: Prevara (16.9.2014 16:48:39)

Svasta.... Olga, respect!

Mala Elena -> RE: Prevara (16.9.2014 17:10:25)

E Trco bas me nasmeja [sm=bravo.gif] Nisi dobro shvatila, otimanje telefona povezujes sa tim da je muskarac prevario .Ja pricam o tome ako nije. Uvek postoje dve strane. A b. je neko savetovao da otme tel...i razlupa o pod, pa stanite ! Pricom se sve resava a ne ovako.
Doco , niko ovde ne prica o tuci ne znam kakvoj, moze to biti recimo stisak ruke i ono :polako, smiri se! To je moze da se svrsta pod normalnu partnersku komunikaciju?

Olga75 -> RE: Prevara (16.9.2014 17:12:26)

E bas hocu kad hocu [sm=smiley1.gif]
Samo sam korektna, tj moji stavovi su korektni[sm=smiley1.gif]

ma svakako , ja te ne ubedjujem
ja samo eto pisem sta ja mislim [sm=smiley1.gif]

Mala Elena -> RE: Prevara (16.9.2014 17:13:43)

Torbice , nije "svasta "...svako ima pravo na misljenje , ja cenim tudja . Ova prica gore je previse dramatizovana od strane drugih. .Hvala. [sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: Prevara (16.9.2014 17:15:46)

Doco , niko ovde ne prica o tuci ne znam kakvoj, moze to biti recimo stisak ruke i ono :polako, smiri se! To je moze da se svrsta pod normalnu partnersku komunikaciju?

Naravno da ne moze, nije me ni rodjena majka hvatala za ruku niti ikada udarila a kamoli neki baja da na meni silji onu stvar.
A moze kod onih sto ce za izaci u vestima i biti glavna vest mesecima.

Mala Elena -> RE: Prevara (16.9.2014 17:15:58)

Olga, naravno. Volim dadiskutujem , nema nista lose u tome. Ti si meni i dalje cool [sm=jezicek.gif]

Torbica -> RE: Prevara (16.9.2014 17:41:15)

Imamo razlicite kriterijume, nekome je normalno nesto sto meni nije!

Mala Elena -> RE: Prevara (16.9.2014 17:53:04)

Wiv, to nije " baja " nego suprug, zivotni saputnik. U svakoj vezi ima nesuglasica, kako mislis da se to resi ako ne kroz razgovor ! Ako me neko napadne a ja nisam u krivu, i pravi scene i ne cuje sta mu se prica, pa naravno da cu ga uhvatiti za ruku i smiriti situaciju. Zar zena treba da divlja na muza a on da sedi kao papucica i povije glavu...? Otisle smo daleko, ali ne volim kada zena vodi glavnu rec u kuci i glumi gazdu [sm=zz_banghead.gif][sm=zz_furious.gif]

Didy -> RE: Prevara (16.9.2014 17:59:06)

Jedno je uhvatiti za ruku, a drugo je malo jače uhvatiti za ruku. Meni je i stiskanje ruke nasilje.

Žapkić -> RE: Prevara (16.9.2014 18:06:38)

"Malo te jače stisne za ruku". Onda te ošamari. Onda te išamara. Posel nekog vremena te pretuče. Posle nekog vremena tvoje djete dođe na groblje da "vidi" svoju mamu...[sm=smiley13.gif]
Prepune su novine ovoga...
Ne , hvala!
Ja za sebe biram da neko može da me stisne za ruku ako me voli. Da neko može da podigne ruku ka mojoj glavi samo ako želi da me pomazi po licu.
Ja a sebe biram ovo i ne zaslužujem ništa osim toga!!!

wivern -> RE: Prevara (16.9.2014 18:07:48)

Wiv, to nije " baja " nego suprug, zivotni saputnik. U svakoj vezi ima nesuglasica, kako mislis da se to resi ako ne kroz razgovor ! Ako me neko napadne a ja nisam u krivu, i pravi scene i ne cuje sta mu se prica, pa naravno da cu ga uhvatiti za ruku i smiriti situaciju. Zar zena treba da divlja na muza a on da sedi kao papucica i povije glavu...? Otisle smo daleko, ali ne volim kada zena vodi glavnu rec u kuci i glumi gazdu [sm=zz_banghead.gif][sm=zz_furious.gif]

Hoces da mi objasnis gde sam ja napisala da zena divlja i histerise i pravi scene? Zao mi je ako si se prepoznala u mom postu, ja sam govorila o sebi i o onome kako ja razmisljam. Sto bi ti malopre rekla svi imamo pravo na svoje misljenje, ili izgleda samo ti smes da ga iskazes. [sm=smiley36.gif]

Ipokrisia -> RE: Prevara (16.9.2014 18:09:20)

prvo ja mm ne bih razbila mobilni ili sta god kad bih nasla nesto sumnjivo sto bi ukazivalo na prevaru jer nisam eksplozivan tip, ja bih se pokupila i otisla, bez ikakve diskusije.A recimo da je vec doslo do toga, da sam takva i da razbijam stvari , u ovom slucaju ste spomenuli mobilni telefon, verujem da ako je otkriven ne bi nikako reagovao po tom pitnaju jer bi razumeo zasto sam to uradila (nije iz hira vec sa velikim razlogom i njegovom krivicom!). E sad kad bi nastala neka svadja ovako svakodnevna i da ja krenem da divljam i razbijem nesto njegovo, verovatno bi i on razbio nesto moje, ali ne bi mene dirao. Ljudi koji razbiju tako neku stvar prilikom svadje ili je bace negde najcesce to i sluzi za izbacivanje besa i negativne energije, upravo da ne bi doslo do fizickog kontakta sa nekom osobom. Medjutim, ja necu ovo ni da razmatram jer ne mogu da se nadjem u takvoj situaciji.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>