RE: Prevara (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Наташица -> RE: Prevara (24.2.2014 20:27:37)

TILF мислим да је транџа. има и SILF (sister) I DILF (dad), има још једно, али боље да не знате!

tijatija -> RE: Prevara (24.2.2014 21:59:01)

IZVORNA PORUKA: Наташица

TILF мислим да је транџа. има и SILF (sister) I DILF (dad), има још једно, али боље да не знате!

a odakle sve ti to znas [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

Наташица -> RE: Prevara (24.2.2014 22:17:10)

IZVORNA PORUKA: tijatija

е да знаш да сам малоприје сама себи "честитала" што то знам. коза, морам знати све што не би требало. ма једном се кроз неки разговор провукло MILF па ја онда запиткивала мужа и тако сад знам свакојаке комбинације тих будалаштина :)

Didy -> RE: Prevara (25.2.2014 8:40:19)

е да знаш да сам малоприје сама себи "честитала" што то знам. коза, морам знати све што не би требало. ма једном се кроз неки разговор провукло MILF па ја онда запиткивала мужа и тако сад знам свакојаке комбинације тих будалаштина :)

A odakle on sve to zna? [sm=zz_smile.png]

Anck Su Nmaun -> RE: Prevara (25.2.2014 8:45:13)

[sm=zz_giggle.gif][sm=zz_giggle.gif] E sad me lepo nasmejaste..pa gde ode ova tema !?

Trcosava -> RE: Prevara (25.2.2014 9:03:41)

Khm

[img]http://www4.slikomat.com/13/0225/57b-7834.png[/img]

Наташица -> RE: Prevara (25.2.2014 9:13:05)

IZVORNA PORUKA: Didy

A odakle on sve to zna? [sm=zz_smile.png]

немам појма, ваљда паметан човјек...[sm=jezicek.gif] него, да нас RR не опомињу, да се ми врнемо на тему. сад мене занима каква је ситација код анонимне?!

Anck Su Nmaun -> RE: Prevara (25.2.2014 9:20:04)

Definitivno je izucila sve uz nasu pomoc ..mislim na ove skracenice [sm=smiley36.gif]

Verolina -> RE: Prevara (25.2.2014 13:57:29)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

nema veze s temom al moram da dodam da postoji i kategorija TILF Teacher i'd like to f (ja se slogirala posto sam ja nastavnik ahhahaha)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Ja sam prosla vatreno krstenje muvanja 14-ogodisnjaka[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Prevara (28.2.2014 22:01:04)

[sm=smiley13.gif]

Ivanka 75 -> RE: Prevara (28.2.2014 23:40:55)

IZVORNA PORUKA: Anoniman

[sm=smiley13.gif]

Nije valjda.... [sm=smiley19.gif]
Bas mi je zao[sm=smiley31.gif]

Olga75 -> RE: Prevara (1.3.2014 11:05:40)

Anonimna sta bi ?
prihvatio je da se vidite iii ?
mislim sta je bilo ?

Anoniman -> RE: Prevara (18.4.2014 23:55:20)

[sm=zmeden.gif]

Anoniman -> RE: Prevara (19.4.2014 0:09:21)

Vec neko vreme se dopisujem sa jednim tipom.Videli smo se par puta ali samo smo popili kafu i pricali u kaficu,doduse u drugom gradu , nista nije bilo medju nama.Ja sam u braku, imam dete.Sa suprugom sam u jako losim odnosima.Taj tip sve zna.On je slobodan, stariji je 6 godina od mene, i ne navaljuje ni na sta.Medjutim medju nama postoji neka hemija i zelja to znamo oboje.Mi dugo razgovaramo, pisemo poruke, kako da se izrazim kao da mi je najbolji drug..Neznam da li se samo pravi i glumi da je tako divan i da me razume i sve vezano za moj brak i situaciju u njemu..Hoce da odemo negde na vikend sami ili ako ne mogu sama, sa detetom kaze da mu nece smetati samo da smo skupa...Privlaci me ali ipak me strah bilo sta i da zapocinjem sa njim jer neznam da li gresim...

jovicaa -> RE: Prevara (19.4.2014 0:53:45)

a da se prvo razvedes[sm=zmeden.gif] nemam pojma kako to funkcionise....

doktorkakristal -> RE: Prevara (19.4.2014 8:48:09)

ja mislim da treba da budes bas oprezna,ne znam sad koliko to dopisivanje traje,ali nemoj da se probudis jednog dana razocarana,kada imamo problem u braku vrlo brzo budemo privuceni necim drugim i ne sagledavamo realno situaciju,tada nam se sve drugo cini idealno i lako je manipulisati nama,nemoj pogresno da me shvatis ja ne moralisem sama ti dajem savet da prikocis i dobro razmislis

Trcosava -> RE: Prevara (19.4.2014 9:23:35)

[sm=jezicek.gif]
Jel da kažem iz prve ruke?

Prvo nek ona lepo vidi kakav je on, pa nek onda razmišlja o razvodu.
Doduše, ja nisam imala dete. Ali sve jedno, prvo se ispipa drugi teren.
Bilo kako bilo, ako brak ne valja - bez drugogo terena ili sa - treba ga prekinuti.

Bolje i dobar razvod nego loš brak. Uvek bilo i biće.

doktorkakristal -> RE: Prevara (19.4.2014 14:25:04)

[sm=jezicek.gif] TRCO ne pricam iz licnog iskustva,sto ne znaci da se i meni moze desiti

Anoniman -> RE: Prevara (19.4.2014 22:16:24)

Ja sam bas dosta oprezna,jos uvek nisam uradila niti ikad prevarila supruga.Mada sve vise razmisljam o tome jednostavno sa ovim covekom samo jos to nisam uradila, nisam spavala sa njim.Vec sam pre napisala da zna moju pricu o braku i svemu ...Za sada je on divan prema meni, nezan.Doca je napisala da je lako manipulisati sada dok sam ranjiva jeste slazem se, ali nekako mi prija da sam opet nekome pozeljna, da me saslusa i da pokusa na neki nacin da mi pomogne.

mama micki -> RE: Prevara (20.4.2014 9:34:38)

Anonimna, ja bih na tvom mestu, pokušala da budem poželjna mužu, naravno, to važi ako ga još uvek voliš. Ja sam sa mm već osam godina, i iskreno ne bih ga menjala nizašta na svetu. Svi imaju krize u braku, po meni, prevara nije samo ako spavaš sa nekim, po meni je prevara i to što ti radiš sada sa tim čovekom. Veća nego što misliš da jeste. Da me ne shvatiš pogrešno, ne osuđujem te. Samo iznosim svoje mišljenje. Po meni, ako ti nije dobro u braku i ako ne voliš muža, prvo se razvedi pa onda budi srećna sa nekim drugim. I da li si možda razmišljala zašto je taj čovek takav prema tebi? Možda je samo divan i dobar zato što još nisi spavala sa njim, a bojim se da ćeš se razočarati ako do toga dođe. I posle shvatiš da si prešla granicu i prevarila muža koji te ipak voli, a zašto? Na tvom mestu, ja bih dobro razmislila. U svakom braku ima kriza, neke traju i duže vreme, ali mislim da nije rešenje da svoje nezadovoljstvo u braku lečiš na taj način, mislim da nije pošteno. Zamisli obrnutu situaciju i pokušaj da sagledaš stvari iz ptičije perspektive, pa probaj da zamisliš kako bi se ti osećala da znaš da se tvoj muž druži, dopisuje i viđa sa nekom drugom. Opet ponavljam, ne želim da te osuđujem, svako ima prava da radi šta hoće sa svojim životom. Moj savet ti je da se preispitaš i ako dođeš do zaključka da još uvek voliš svog muža, prekini "vezu" sa tim čovekom, ma kakva ona bila i potrudi se da spasiš brak. Ono što ti se sada čini dobrim, najverovatnije nije dobro. Iskreno, mislim da je tom čoveku sa kojim se viđaš to samo maska i priprema terena. Ne bih volela da sam u pravu ali ljudi su takvi, na sve spremni da dođu do cilja, posebno muškarci. Ja ti želim sreću i uspeh šta god da odlučiš! Pozdrav!

Trcosava -> RE: Prevara (20.4.2014 9:39:13)

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Ja sam bas dosta oprezna,jos uvek nisam uradila niti ikad prevarila supruga.Mada sve vise razmisljam o tome jednostavno sa ovim covekom samo jos to nisam uradila, nisam spavala sa njim.Vec sam pre napisala da zna moju pricu o braku i svemu ...Za sada je on divan prema meni, nezan.Doca je napisala da je lako manipulisati sada dok sam ranjiva jeste slazem se, ali nekako mi prija da sam opet nekome pozeljna, da me saslusa i da pokusa na neki nacin da mi pomogne.

A to što radiš sada je? Šta?

Prevara ne mora da bude fizička. I to što radiš je prevara, samo dopisivanje i viđanje sa nn likom. Nije on tvoj drug od pamtiveka pa sad kao idem sa njim na kafu.

branki* -> RE: Prevara (20.4.2014 9:49:23)

anonimna,razumem sve sta pises...taj muskarac ti pruza paznju,zastitu,mozda i pomoc,slusa te,lepa si mu,to je ono sto prija skoro svakoj zeni i sto zene vole.ti to ne dobijas od svog muza i eto,desilo se...nezadovoljstvo koje se talozi u braku je rezultiralo tim sastancima.
e,sad,ja ne moralisem nikad ni o cemu,jer dosta toga mogu da razumem..
da li zelis da sacuvas svoj brak,da budete porodica?da li tvoj muz ima i dobrih osobina koje mogu da preovladaju?da li je ima nekih gestova paznje prema tebi/koji su tvoji propusti u vasoj vezi ako ih ima(nekad se ljudi jednostavno otudje,upadnu u neko vrzino kolo,svako se zatvori u sebe i okrene svojim mislima i svetu,a moze da se spasi).da li vam je veza vredna spasavanja?ako jeste...onda razgovor,ali otvoreni skroz..sta kome smeta,sta ko ocekuje,oboje moraju da se potrude i da koriguju neke stvari..
sto se tice ovog drugog lika,budi vrlo oprezna,u smislu da te neko ne vidi,bez obzira sta tu ima ili nema,bar dok ne budes nacisto sta zelis.on ti se sad cini bolji,ne kazem,mozda i jeste,ali to je sve sveze.ti ne zivis sa njim,vidjate se samo sporadicno,u namestenim uslovima,to nije stvaran zivot.
razmisli sama sa sobom sta zelis.probaj da razgovaras sa muzem ako smatra da je vredno.o tom drugom sakupi dovoljno informacija da budes nacisto ko je i sta je.iskristalisace se vremenom stvari.
nisi napisala-radis li,kako stojis novcano?(meni je to nekako jedan od bitnih razloga pri donosenju odluka za zenu).
puno srece ti zelim.

Torbica -> RE: Prevara (20.4.2014 11:59:08)

[sm=smiley13.gif]

doktorkakristal -> RE: Prevara (20.4.2014 12:19:52)

BRANKI [sm=bravo.gif]

anci kv -> RE: Prevara (20.4.2014 12:24:39)

anoniman,to ti je kao početak svake veze. Leptirići u stomaku. Samo nemoj kad prođe zanesenost i dođe do zasićenja da se pitaš šta da radiš sad sa dvojicom. Bolje se reši jednog,pa stvaraj drugi problem[sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>