Didy -> RE: Prevara (23.2.2014 11:52:58)
|
Možda je čoveku bilo do malo flerta, a opet je on line bezazlenije nego uživo. Nemam pojma, nikad nisam bila na tim sajtovima, ne znam tačno kakav je koncept i da li se tamo ide isključivo radi traženja seksualnih partnera, ali znam da je meni neki momak još davno slao poruke svakodnevno, mm i ja smo se tada zabavljali jedno 5 godina, još sam na faksu bila, nikad nisam saznala ko je, ali mi je na neki čudan način prijalo kad dobijem poruku od njega. Iako sam ja njemu jasno stavila do znanja da imam dugogodišnju vezu, da volim osobu s kojom sam, da me niko drugi ne zanima i iako je mm znao da mi neko šalje poruke, a ja nemam pojma ko je (i nikad nisam saznala), ali mi je opet prijala ta neka vrsta nazovimo "flerta". Mm i ja smo se zezali na račun tih poruka, kad mi stigne SMS, on kaže - Evo ga tvoj obožavalac. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image] To je bilo skroz bezazleno, ja bih rekla, a trajalo je sigurno pola godine. Nekad mi je slao po 10 poruka dnevno, nekad jednu u nedelju dana. I, da, više ne znam da li bih ikada u životu rekla - Ja to nikada ne bih oprostila! Iako sam jako ponosna i teško mi je da pogazim sebe i zbog najmanjih sitnica, zaista nisam više sigurna da li imam jasne granice šta mi je za razvod, a šta ne.
|
|
|
|