RE: Prevara (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Verolina -> RE: Prevara (22.1.2014 20:45:00)

Svako moze da izvrsi prevaru, fazon je samo da li se deklarises kao osoba koja ima strah zbog grize savesti, koja ima grizu savesti, ali nema straha od iste ili kao ona koja uopste nema grize savesti. A tu savest nam odredjuju emocije i postovanje prema partneru. Ja spadam u prvu kategoriju. I nije da nemam fantazija, ali ih ne ostvarujem.

g.a.g.a -> RE: Prevara (23.1.2014 2:01:08)

Dobro,misljenja su podeljena,samo da znate,vi sa koje pominjete macane[sm=smiley36.gif],da ce se nekad macan i pojaviti ....pa pisite tada sta ste uradile...drkristal,sroz se slazem sa tobom da nije na zeni da spasava brak,onaj ko prevari ne zasluzuje da se suprotna strana bori,treba otici bez pozdrava.
Azra,[sm=smiley36.gif]
ti si mi nekako zanimljiva,oprosti sto te stalno prozivam[sm=smiley1.gif],ali zanima me da li tvoj muz zna da tako razmisljas,i kako bi se ti ponasala da saznas da on tako ,povremeno,ima seks sa nekom tamo nebitno kojom i kakvom,i da to radi cisto jer smatra da to i nije prevara jer se nije zaljubio?

Sanjalicaaa -> RE: Prevara (24.1.2014 20:43:50)

Zene, sta biste vi uradile u sledecoj situacij. MM ima prijatelja koji svoju devojku vara. I to znaju svi njegovi prijatelji, ali on to vesto skriva od nje. Vara je ovde po gradu, vara je na putovanjima, sad je nasao neku manekenkom na putovanju. A njegova devojka , koju inace od skoro poznajem, me je jako zgotivila, stalno se cujemo. I bas mi pise kako joj jako nedostaje. Trudi se oko njega i previse, sve je podredjeno njemu, a on tako. Ono sto me je izbacilo iz takta je kad je danas poslao poruku mm-u da mi ne pokaze slike sa tog putovanja da ne bih rekla njegovoj devojci. Osecam se uzasno zato sto znam koliko on njoj znaci i sta sve radi za njega, a on tako. Opet nemam ni prava da se mesam. Uuuuh besna sam [sm=zz_furious.gif][sm=zz_furious.gif][sm=zz_furious.gif] Jos me mm iznervirao kad mu je rekao "ma nece joj ona reci". Ma sta necu, mozda bas hocu [sm=zz_furious.gif]
Kako da cutim, a kako da kazem [sm=zz_banghead.gif]

lesica -> RE: Prevara (24.1.2014 20:48:54)

Sanjalice, imamo temu koja je odgovarajuća za tvoje pitanje Šta kada znate za tuđu prevaru?

Molim vas koristite pretraživač!

Prebaciću post tamo!

Sanjalicaaa -> RE: Prevara (24.1.2014 20:56:55)

Ok. Nekako mi je to isto nisam ni pretpostavila da postoji posebna tema [sm=smiley36.gif]

Azra_ -> RE: Prevara (25.1.2014 2:43:47)

IZVORNA PORUKA: g.a.g.a

Dobro,misljenja su podeljena,samo da znate,vi sa koje pominjete macane[sm=smiley36.gif],da ce se nekad macan i pojaviti ....pa pisite tada sta ste uradile...drkristal,sroz se slazem sa tobom da nije na zeni da spasava brak,onaj ko prevari ne zasluzuje da se suprotna strana bori,treba otici bez pozdrava.
Azra,[sm=smiley36.gif]
ti si mi nekako zanimljiva,oprosti sto te stalno prozivam[sm=smiley1.gif],ali zanima me da li tvoj muz zna da tako razmisljas,i kako bi se ti ponasala da saznas da on tako ,povremeno,ima seks sa nekom tamo nebitno kojom i kakvom,i da to radi cisto jer smatra da to i nije prevara jer se nije zaljubio?

Ništa Gago... Svi smo mi različiti. Zna mm da ja imam taj ˝lepršav duh˝, ali zna i da imam malo pameti u glavi, pa taj ˝duh˝ ne leti onako kako treba i koliko može. Ko razume-shvatiće.

Ne bi mi bilo lepo da znam da se on rekreativno bavi sexom. To mi čak zvuči klinački. U tom slučaju, zabrinula bih se za njega i njegovu ličnost. :-) Da znam da ima JEDNU koju voli, piše joj pesme, sanja je, nedostaje mu, to bi me jako povredilo i ne verujem da bismo u tom slučaju uopšte mogli da nastavimo da živimo zajedno.

IVA 11 -> RE: Prevara (25.1.2014 8:35:12)

Dk, nisi smorila, obje priče su interesantne, a takvi muškarci samo neka su zdravo! Ni ja ne bih sebe dovodila u situaciju da prevarim muža prvo zbog poštovanja, ljubavi i svega što gradimo 8 godina, onda zbog sebe jer smatram da se svaka kriza iskrenim i otvorenim razgovorom može srediti, i treće velikim dijelom i zbog djeteta, ne bih imala obraza da svoje rođeno dijete pogledam, ljubim i mazim, a do tad... Pih! Meni se prevare gade, ako si nezadovoljan idi svojim putem, u prijatno, a ne da zavlačiš nekoga kao budalu. Za sve postoji rješenje...

jovicaa -> RE: Prevara (25.1.2014 9:33:03)

ja sam valjda od ovih silnih prica na rr o prevarama, sanjala da sam prevarila mm-a sa bivsim deckom, grizla me je savest zestoko zbog sna, zeludac mi se prevrtao kada sam ustala.. ne smem ni da pomislim sta bi bilo kad bih ga stvarno prevarila[sm=smiley3.gif]

NadaR -> RE: Prevara (25.1.2014 9:37:23)

Jovice [sm=smiley36.gif]

I ja sam tako jednom sanjala slicno I pola dana nisam mogla da pogledam mm . [sm=smiley13.gif]

jovicaa -> RE: Prevara (25.1.2014 9:45:14)

i to je bas bio ziv san... cak sam i u snu razmisljala o neee, sta cu sad, sta sam to uradila, strasno[sm=smiley36.gif]

Didy -> RE: Prevara (25.1.2014 13:12:45)

Jovice, ja sam u obe trudnoće imala takve snove, da varam mm s bivšim. Nekad i na njegove oči. Valjda sam mu se podsvesno svetila što on mirno spava, a ja cele noći tražim odgovarajući položaj da dremnem. [sm=smiley4.gif][sm=jezicek.gif]

Azra_ -> RE: Prevara (25.1.2014 15:53:54)

Didy, kakva opaka osveta! Je li saznao nekad za to?[sm=smiley1.gif]

Leptiric123 -> RE: Prevara (25.1.2014 18:14:18)

Ja sam se cele trudnoće udavala za Savaša iz one turske serije...i svaku noć sa njim vodila ljubav...baš je dobro bilo... [sm=smiley36.gif] dobar Savaš [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Didy -> RE: Prevara (25.1.2014 21:16:03)

IZVORNA PORUKA: Azra_

Didy, kakva opaka osveta! Je li saznao nekad za to?[sm=smiley1.gif]

Ne sećam se više, mislim da sam mu rekla i da je skroz iskulirao. Ili mu nisam rekla jer sam znala da bi iskulirao. Ponekad mislim da bi iskulirao i da se stvarno desilo. [sm=smiley36.gif]
Još da dodam da nisam imala nikakvu grižu savesti. [sm=smiley4.gif]

g.a.g.a -> RE: Prevara (26.1.2014 0:26:59)

ccc Jovvice...Snovi su jedno,stvarnost je sasvim drugo,u snovima je sve dozvoljeno,jer snovima ne upravljamo,Azra navela si me na razmisljanje...ako se upustim u nesto...ti si kriva!!![sm=zz_biggrin.png]
hhhaaahaha,ima istine u svemu tome,priznajem,ono za klinicki sex mi je bas tacno...i ja taj rekreativan sex smatram bolescu

Anoniman -> RE: Prevara (21.2.2014 14:05:18)

Da saznate vas muz ima na 7-8sajtova za upoznavanje otvoren nalog i da je aktivan clan u poslednjih 6meseci,da li bi i za vas to bila prevara? Ili izdaja,ili kako god da se to zove. Sta biste uradile da ste na mom mestu?

Verolina -> RE: Prevara (21.2.2014 14:08:34)

To je stvar za bracnog savetnika ili "balkanskije' za ozbiljan razgovor o tome sta fali vasoj vezi, prvenstveno sto se sexa tice. Da se razumemo, on nece ici na te sajtove da trazi ljubav, nego sex. Tu vam nesto i skripi.

Mama.Veki -> RE: Prevara (21.2.2014 14:13:55)

Anoniman, vidi za mene prevara ne znaci samo prevara u fizickom smislu, ovo mi je jos strasnije. Znaci svesno upustanje u "skrivene veze", trazenje istih.
Ne znam sta bih te savetovala, verovatno ti najbolje poznajes svoju situaciju, ja da budem iskrena, uopste ne smatram brak zdravim ako se desavaju ovakve stvari ko sto si ti navela.
U svakom slucaju razgovor, da vidis sta i kako, ti ga najbolje poznajes. Mada ja licno sa takvom osobom ne bi volela uopste da ostanem u braku. Mrzim takve niske, nezrele stvari.

mamica 91 -> RE: Prevara (21.2.2014 14:25:41)

Hahahahaaha i ja sam "zaljubljena u Savasa" samo JOS nismo "vodili ljubav" ali mi je cesto dolazio (nazalost) samo u snove [sm=jezicek.gif]....[sm=smiley20.gif]
IZVORNA PORUKA: Leptiric123

Ja sam se cele trudnoće udavala za Savaša iz one turske serije...i svaku noć sa njim vodila ljubav...baš je dobro bilo... [sm=smiley36.gif] dobar Savaš [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Prevara (21.2.2014 15:20:58)

Verolina upravu si netrazi on tamo ljubav vec sex,e sad fazon je u tome sto su to sve oglasi tipa "trazim stariju damu 45+". Da je bar jedan "normalan"profil zapitala bih se sta nije uredu samnom i sta mu fali u nasem odnosu,a ovako... Bukvalno mi je bilo muka kad sam sve to videla

Torbica -> RE: Prevara (21.2.2014 15:24:55)

[sm=smiley35.gif]

doktorkakristal -> RE: Prevara (21.2.2014 16:20:40)

covek ide na svesno na sex [sm=smiley7.gif] ,jesi li razgovarala sa njim?

Azra_ -> RE: Prevara (22.2.2014 1:22:06)

Slično iskustvo je imala moja prijateljica. Ne bude lenja, otvori sebi profil na nekoj mreži gde joj je bio muž, nađe neke bzvz slike sa neta, okači ih, krenu da se upoznaju. On joj se izjada, ona polako sluša sagu o svom braku za koji je verovala da srećniji ne može biti... I tako... Potrajalo 2-3 meseca njihovo druženje. Kod kuće se pravila blesava, kao sve ok, mada, bilo joj je mučno. Kada su se dogovarali da se vide prvi put, ona ga pita da li mu odgovara da dođe kod nje. On naravno oduševljen, počeo da priča kako će joj prirediti romantično veče kakvo u životu nije imala i sl. Tek tada je pristala da razmene brojeve telefona. Napisala mu, prvo adresu stanja(njihovog), a onda i svoj telefon[sm=bravo.gif]... Istog trenutka je zvao, ona na poslu. Nije mu se javila. Uveče pokupila dete i otišla. Ne žive zajedno već godinu dana, ali se nisu zvanično razveli.

branki* -> RE: Prevara (22.2.2014 9:43:46)

anonimna,pricaj sa njim o tome..kazi mu da sve znas vezano za te profile i mreze i da razgovarate..cemu to,zbog cega,sta je u posredi..muskarci su malo cudni,ne mora to biti razlog za razlaz(po meni)...pod uslovom,naravno,da se ti profili pogase.

indy_25 -> RE: Prevara (22.2.2014 10:13:10)

On nije normalan ima naloge na stranicama za upoznavanje. Znaci da i ako te nije prevario ima tu namjeru. Ja sam jednom otvorila nalog na nekom siteu second love se zove i dopisivala se s jednim momkom. Tada s muzem nisam bila u dobrim odnosima. Stavila sam drugo ime a slike su moje bile. Kasnije sam se pomirila s muzem i nisam dugo ulazila na chat. Tako da sam zaboravila i sifru i sve i nisam mogla izbrisati svoje slike.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>