Azra_ -> RE: Prevara (25.1.2014 2:43:47)
|
IZVORNA PORUKA: g.a.g.a Dobro,misljenja su podeljena,samo da znate,vi sa koje pominjete macane[sm=smiley36.gif],da ce se nekad macan i pojaviti ....pa pisite tada sta ste uradile...drkristal,sroz se slazem sa tobom da nije na zeni da spasava brak,onaj ko prevari ne zasluzuje da se suprotna strana bori,treba otici bez pozdrava. Azra,[sm=smiley36.gif] ti si mi nekako zanimljiva,oprosti sto te stalno prozivam[sm=smiley1.gif],ali zanima me da li tvoj muz zna da tako razmisljas,i kako bi se ti ponasala da saznas da on tako ,povremeno,ima seks sa nekom tamo nebitno kojom i kakvom,i da to radi cisto jer smatra da to i nije prevara jer se nije zaljubio? Ništa Gago... Svi smo mi različiti. Zna mm da ja imam taj ˝lepršav duh˝, ali zna i da imam malo pameti u glavi, pa taj ˝duh˝ ne leti onako kako treba i koliko može. Ko razume-shvatiće. Ne bi mi bilo lepo da znam da se on rekreativno bavi sexom. To mi čak zvuči klinački. U tom slučaju, zabrinula bih se za njega i njegovu ličnost. :-) Da znam da ima JEDNU koju voli, piše joj pesme, sanja je, nedostaje mu, to bi me jako povredilo i ne verujem da bismo u tom slučaju uopšte mogli da nastavimo da živimo zajedno.
|
|
|
|