pocahontas -> RE: Prevara (21.1.2014 1:31:58)
|
ja ne mogu da kazem da bih crkla, ali se ne bi dovela u tu situaciju, bar ne kako sada stoje stvari. imala sam momaka pre mm, probala, videla, merila i presekla. mm i ja smo pricali na ovu temu i ja sam tu bila otvorena, dokle god je on prema meni ovakav kakav je sada ne bih ga prevarila ni u snu, ne zato sto sam slepa za druge muskarce ili zato sto bih crkla da me neko drugi pipne nego zato sto necu to da radim, nemam zelju ni potrebu, imam pored njega sve sto mi treba, ali isto tako se moja ljubav ne podrazumeva, samo dete se voli bezuslovno, bar je kod mene tako, mm je zasluzio moju ljubav, ali se isto vazi i obrnuto, to sam mu cak i rekla, ako ja pocnem da ga zanemarujem, da mi sve drugo bude prece, da sam vecito nervozna i nadrndana, da me boli glava bas svaki put kad bi on da vodi ljubav, zapustim se u fizickom smislu, jednom recju postanem drugacija nego sto sam sada, pa ne bih mu ni zamerila da me prevari, on me je zenio ovakvu, a ne zapustenu, nervoznu i nadrndanu, a ja se udala za njega kakav je sada a ne za nekoga kome je sve vaznije od mene i dece.
|
|
|
|