Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 24.5.2011 16:00:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Evo ga KLIK
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 24.5.2011 16:00:32
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: ivaj Ja kuvam u dosta vode,promesam s vremena na vreme i nikad mi nije zagorelo. A zasto stavljas samo solju i po vode? mm filozofija koju je on kao pokupio od kineza kod koga je naucio da kuva i ostali hranu.. na solju pirinca ide solja ipo vode, tako me je on ucio. do tada sam ja sipala vode onako odokativno, da prekrije pa jos na jedan-dva prsta i ne secam se da sam imala problema....
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 24.5.2011 16:00:47
|
|
|
|
IVA 11
|
Da, dodam kasiku, dvije ulja, kad se skuva pod mlaz hladne vode i bude bas super. I malo vise vode stavis. Ako ti voda ispari brzo, dodajes jos, jer hoce da bude gnjecavo u tako maloj kolicini vode.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 24.5.2011 16:05:37
|
|
|
|
jance
|
a kako ide sa mikrotalasnom? to me bas zanima
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 24.5.2011 16:09:08
|
|
|
|
viking
|
Opisala sam - plastična posuda, pirinač, voda, so i to je sve. Nema ulja, nema mešanja. Možeš za početak da probaš prvo na 10 minuta pa da povećavaš postepeno dok ne dostigneš željenu mekoću pirinča jer se verovatno i mikrotalasne razlikuju po jačini.
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 24.5.2011 16:22:06
|
|
|
|
JMPM
|
Razlikuje se i pirinac .Kod mene nekad bude i za 10 minuta gotov .Samo sto stavim u staklenu vatrostalnu posudu sa poklopcem
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 24.5.2011 16:25:28
|
|
|
|
minavb
|
Stavim u staklenu posudu solju pirinca i dve solje vode, kasicicu soli, mikrotalasnu ukljucim na najjace i 18 minuta. Za integralni mi treba 25 minuta, i vise tako da je njega bolje kuvati u serpi, isti djavo.
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 24.5.2011 22:34:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako skinuti zvaku sa tkanine ?
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 24.5.2011 22:36:03
|
|
|
|
IVA 11
|
U zamrzivac da se stvrdne, pa onda necim ostrim makni, u komadicima ce ispadati i onda na pranje
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 24.5.2011 22:38:27
|
|
|
|
Brana
|
Ili uzmes novine i preko njih predjes peglom i zvaka ostane na novinama..
< Poruku je uredio Brana -- 24.5.2011 22:39:04 >
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 24.5.2011 22:38:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Ok , hvala Iva
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 24.5.2011 22:39:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Brana Ili uzmes novine i preko njih predjes peglom i ona ostane na novinama.. Peglom , jel se ne razmaze ?
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 24.5.2011 22:41:20
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: ribizla IZVORNA PORUKA: Brana Ili uzmes novine i preko njih predjes peglom i ona ostane na novinama.. Peglom , jel se ne razmaze ? Nece, ona ce se otopiti i zalepiti za novine,tako sam ja skidala sa pantalona i uspela sam da skinem..e sad ti probaj ili ovako ili ovo sto je rekla Iva,kako ti vise odgovara..
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 24.5.2011 22:42:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro dobro , hvala
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 24.5.2011 22:45:29
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Dobro dobro , hvala nema na cemu
< Poruku je uredio Brana -- 24.5.2011 22:48:58 >
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 24.5.2011 22:53:03
|
|
|
|
choopa choops
|
L je ugazila negdje u zvaku i kad je ulazila u auto, razmazala po sicu malo sam ocistila rukom, ali moram i ja sa peglom da probam, citala sam da se tako dobro skida
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 24.5.2011 22:54:38
|
|
|
|
Brana
|
uf,,sto mrzim kada mi se zalepi zvaka bilo gde na odecu..ljudima je tesko da je pljunu u kantu,nego je pljuju i lepe gde stignu..
< Poruku je uredio Brana -- 24.5.2011 22:55:40 >
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 24.5.2011 23:30:36
|
|
|
|
bokicans
|
IZVORNA PORUKA: jance IZVORNA PORUKA: ivaj Ja kuvam u dosta vode,promesam s vremena na vreme i nikad mi nije zagorelo. A zasto stavljas samo solju i po vode? mm filozofija koju je on kao pokupio od kineza kod koga je naucio da kuva i ostali hranu.. na solju pirinca ide solja ipo vode, tako me je on ucio. do tada sam ja sipala vode onako odokativno, da prekrije pa jos na jedan-dva prsta i ne secam se da sam imala problema.... Ja kuvam ,jedna solja pirinča i dve vode,ne mešam dok se kuva,tako me mama naucila
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 24.5.2011 23:32:58
|
|
|
|
Klarita
|
Mlakom peglom, ali preko novine...a, ne bese li tebi karameliZovana pegla? IZVORNA PORUKA: choopa choops L je ugazila negdje u zvaku i kad je ulazila u auto, razmazala po sicu malo sam ocistila rukom, ali moram i ja sa peglom da probam, citala sam da se tako dobro skida
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 24.5.2011 23:33:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ću sad da kažem a vi me kamenujte : meni u životu pirinač nije ispao lep i rastresit. Uvek bude kaša, kao pilav i sutlijaš
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 24.5.2011 23:34:57
|
|
|
|
bokicans
|
Bubo jel mesas dok se kuva?
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 24.5.2011 23:35:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Eno stavila sam vam link (klik) na recept za rastresit pirinač. Stvarno bude takav
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 24.5.2011 23:36:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Pardoooon, sad skontala.
< Poruku je uredio BubaMira -- 24.5.2011 23:37:04 >
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 24.5.2011 23:36:35
|
|
|
|
bokicans
|
IZVORNA PORUKA: JMPM Razlikuje se i pirinac .Kod mene nekad bude i za 10 minuta gotov .Samo sto stavim u staklenu vatrostalnu posudu sa poklopcem Ima onaj pirinac sto ima dugo zrno.siljasti a ima i onaj sa kratkim zrnom. Bubiliks onaj klik gore,jes" vidla?
< Poruku je uredio bokicans -- 24.5.2011 23:37:57 >
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 24.5.2011 23:36:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Zato što je klik u prvom postu na ovoj stranici
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.